φιλε lupin εχω ενα προβλημα υγειας και ετσι και ταραχτω εστω και λιγο ποναω πολυ στο στηθος…
[SIZE=“3”]ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕΣ ΡΕ ΣΥ…??[/SIZE]
#-o
:D:D
:lol::lol::lol:
:p:):D:)
φιλε lupin εχω ενα προβλημα υγειας και ετσι και ταραχτω εστω και λιγο ποναω πολυ στο στηθος…
[SIZE=“3”]ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕΣ ΡΕ ΣΥ…??[/SIZE]
#-o
:D:D
:lol::lol::lol:
:p:):D:)
χαχαχα ερχομαστε λεει :lol::lol::lol:
είναι υπόσχεση
Εχω αλλη μια φωτογραφια με “optical illusion” που αν την ανεβασω, θα την σβησουν αμεσως οι μοντς κ θα φαω μπαν στο καπακι…
αν είναι πολύ 18+++ καλύτερα όχι, αλλά αν είναι σε φάση όπως το spoiler, βάλε την σε spoiler…:roll::roll:
Now playing: Arctic Monkeys - From the Ritz to the Rubble
via FoxyTunes
Κανουμε μια συμφωνια;
Να την βαλω σε σποιλερ, να μπεις εσυ σαν αστραπη κ αμα δεν εγκρινεις να την σβησεις χωρις ομως να μου κοψεις τον κωλο;;
Εντιτ: Αστο καλυτερα…στο site που την ειχα βρει στη θεση της φωτογραφιας τωρα υπαρχει το μυνημα " This image violated our terms of use" κ βαριεμαι να την ανεβαζω στο αλμπουμ για να μου την σβησεις!
πωπω είδα εχθές ένα σκυλάκι, διασταύρωση χάσκι με λυκόσκυλο. Είναι ο πιο όμορφος σκύλος που έχω δει, έρωτας με την πρώτη ματιά που λέμε.
Αλλά δεν βρίσκω φωτογραφίες.:(
Now playing: Arctic Monkeys - Fake Tales of San Francisco
via FoxyTunes
Aχου ψυχούλα μου!! Τι χρώμα?
ήταν μαύρο με άσπρες πατούσες:oops::oops:
πρέπει να ήταν 4 μηνών κάτι τέτοιο.πραγματικά ότι πιο όμορφο έχω δει.
via FoxyTunes
Εγώ λατρεύω αυτά.
Γενικα τα χασκη ειναι πανεμορφα τρομαρα τους. Ειδικα τα κουταβακια.
Εηντζελ με λιγη φαντασια μπορεις να διασταυρωσεις τα ανωθεν με τα κατωθεν:
Amarath τσοτσο ειναι τουτο? Αυτα με τη μωβ γλωσσα?
Yeap. καρδούλες
Χάσκι έχει η διπλανή. Κάθεσαι και το χαζεύεις!
ό,τι πιο τέλειο και κουλ έχει βγει ποτέ σε σκύλο είναι η παρακάτω ράτσα και δεν ακούω τπτ
πωπω δεν μπορείς να φανταστείς, ήταν η φάτσα του σαν του Anubis, ακριβώς το ίδιο.
θέλω ένα…:(:(
via FoxyTunes