καλα ε τελεια!8Oλες και ειναι απο επαγγελματια φωτογραφο!συγχαρητηρια σε οποιον τραβηξε την φωτο και πολλα συγχαρικια στην κυρια που παει αντιθετα στο ρευμα και παει χειμωνα καιρο στην κρυα!!
γαματη η φωτο ε…
http://api.ning.com/files/B1m2G-MSA83wHYB8US7tSEzk3s4uK1KCRGBRBHMrbegGnEmSi4TLPYXLdz4rzBgKsRX9pcbhazGh1lupuxv5kU1m0k5dqz/DSC07228NikosTzan2008.jpg
pax η φωτο ειναι θεικη…
ειναι για βραβειο…
ε, την γιαγια…
Tι περιοχη/πολη ειναι !!! … Μεγαλη ομορφια ολο το σκηνικο …
καλα μην το λες…
και στην γειτονια μου μπορεις να τραβηξεις με περιπου ιδιο σκηνικο…
ειναι να σου κατσει…
οχι οτι δεν ειναι πολυ ωραιο το μερος…
ελα στο κεντρο στη λαρισα και 3 λεπτα δρομος μετα, μεσα στον πηνειο μπορεις να τραβηξεις τρελες φωτο…
Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι δουλεια εχει το φεγγαρι εκει που θα επρεπε να ειναι εδαφος? Τι σκατα, mindfuck photo τραβηξες? :?
Μονο εγω το βλεπω ρε?
Εντιτ: Εκτος και αν ειναι λαμπα αλλα ρε πουστη μου μοιαζει με φεγγαρι
Πάξ κόψε τις μακακίες το μοντάζ βγάζει μάτι!
Όντόπικ
Νίωστε εδώ ΤΡΟΥΙΛΑ!!
Λαμπα ειναι…
παιδια ναι λαμπα ειναι…αχαχαχ
αμα παρατηρησετε φαινεται και το κονταρι(ή οπως αλλιως λεγεται)κατω απο την λαμπα:)
Το πανω μερος της φαινεται λιγο πιο ασπρο. Ειναι σα να ειναι φεγγαρι που περνανε συννεφα απο το κατω μερος και φαινεται λιγο πιο σκουρο.
Περιεργη φωτο :-s
Παξ γαμώ τη μπαναγία ε! Την θέλω σε φούλ ανάλυση. Άραγε γιατί να χε πάει στην κρύα η γνωστή βάβω?:naughty: Γκρατζ παντως!
τιναυτα τα μπλαμεταλζ;
θενκς…σε λιγο θα πειστουμε να τη στειλουμε όντως πουθενα!!χαχααχαχχαχα
την τραβηξε ο bro,και ναι… ολοι στην αρχη νομιζαμε οτι ειναι φεγγαρι!!:lol::lol::lol::lol:
Απίστευτη φωτογραφία. Αν μπορούσα να γρυλλίζω και δεν ήξερα να παίζω κιθάρα, θα έγραφα έναν ολντ σκουλ μπλακ μέτσαλ δίσκο μόνο και μόνο για να τη χρησιμοποιήσω για εξώφυλλο.
άπειρο πραγματικά:roll:
εε εδώ δεν υπάρχουν λόγια…
και με αυτό θα πάμε bolt thrower:lol::lol:
Now playing: Poem - End Of Season
via FoxyTunes
οχι ρεεεε…
το θελω το πρωτο…:!:
και με αυτό θα πάμε bolt thrower :lol::lol:
χαχαχαχαχαχαχαχα το βλεπα το ματσ και σκεφτομουν τι στο ?και εχει και μια ακομα γαματη κολωνα στα δεξια του γηπεδου που εκρυβες ολες τις φασεις