Λιγο ακατάλληλο αλλα μεγάλης ιστορικής και βιολογικής σημασίας…
[SPOILER][SPOILER]Το πουλι του ρασπουτιν που προκαλεσε σάλος στην ρωσια πριν παρα πολλά χρόνια…
Όπως φυλασσεται σε γυαλα, ξεκαυλ*το[SPOILER]
[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
Λιγο ακατάλληλο αλλα μεγάλης ιστορικής και βιολογικής σημασίας…
[SPOILER][SPOILER]Το πουλι του ρασπουτιν που προκαλεσε σάλος στην ρωσια πριν παρα πολλά χρόνια…
Όπως φυλασσεται σε γυαλα, ξεκαυλ*το[SPOILER]
[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
και με τι πηγαινε αυτος με αλογα??
χαχαχ εχω ακουσει οτι ειχε πηδηξει την μιση ρωσια, τσαρινες κλπ
Ρε ναι το εγραφε ενα περιοδικο οτι το εχουν σε ερωτικο μουσειο στη Ρωσια. 28εκ λεει. Καλοπερναγε η τσαρινα!
Αφου πλησιαζει καλοκαιρι πρεπει να κανω προμοσιον του νησιου λιγο.
Αν δε βαριομουν να κανω ρησαηζ θα εβαζα κι αλλες, αλλα αυτες ειναι μια χαρα προς το παρον.
μα τι φατσουλα ειναι το μαυρουλι…??
ειναι μεγαλο οπλο…κανει οτι μαλακια της κατεβει κ μετα σε κοιταει μ αυτο το βλεμμα κ πως να την μαλωσεις.:?
ελπιζω να μην τρωει μεζεδακια καθε φορα που εχει αυτο το βλεμα…
θα γινει ελεφαντας…
μπα το φαγητο δεν το εχει σε μεγαλη υποληψη…ειναι κοκετα κ δεν θελει να χαλασει την γραμμη της!
αυτα που φαίνονται πάνω απο την αριστερή ρόδα του μονοθεσίου προέρχονται από τον οδηγό?
απο οτι φαινετε…
Και θα του έλεγε η μάνα του…
δεν έχω πάει στη Μηλο, αλλα συμπληρώνω:
μια ομορφια.
Ενας φιλος μου εφτιαξε demotivational poster με την καιομενη marfin και απο κατω εγραφε το ρεφραιν του the roof is on fire…
μιλαμε ειναι ΤΟ ΤΡΟΛΛ το ατομο
το’χαμε φτιάξει παραλια…αγνοειστε τους ανωμαλους που επεμεναν να φτιαξουν και άλλες λεπτομέριες εκτός απο τα βασικα…έργο τέχνης ετσι??8) κρίμα που δεν μπορούσαμε να το μεταφέρουμε δηλαδη!!:lol::lol:
:lol:καλο.Αν και νομιζω εχει ηδη αρκετες λεπτομερειες :roll:
δεν γινεται παραπανω λεπτομεριες…
ασε που πιστευω οτι ολο και καποιος θα ρωτησε αν θα ηθελε να την βοηθησει με το αντηλιακο…:lol::lol: