Φωτογραφίες

οχι, καλύτερα ταιριάζει το “In the Swallow of The Horn” (αντί για Shadow :stuck_out_tongue: )

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟ
θα προτημουσα να του εβγαινε
το κερατο
απο το ματι
κανα video υπαρχει?

enjoy…!

Γιατι τοση κακια ρε sodomaniac; Τι σου εκανε ο ανθρωπας;

Εδω που τα λεμε δεν ειναι και τοσο αδικο να τα παθαινουν αυτα οσοι ταλαιπωρουν τα ζωα για διασκεδαση.

στηριζω σοντο.
ψοφος σε καθε ταυρομαχο απο κερατο ταυρου.[-X

Κοιτα, οσο να 'ναι ειναι εθιμο των Ισπανων. Και βεβαια δεν συμφωνω με αυτο που γινεται αλλα αν σκεφτεις, κι εμεις εχουμε χαζα εθιμα (βλεπε σουβλισμα του αρνιου). Ελεος, κανιβαλια. Και κανεις δεν διαμαρτυρεται…

Angelheart οι ταυρομαχοι αν υπαρχει κολαση ειναι οι πρωτοι που θα πανε…

να τους μπει παντου το κερατο…(ναι,και εκει που σας πηγε το μυαλο)
απλα αθλιες οι ταυρομαχιες…
και ακομη πιο αθλιοι αυτοι που πανε να δουν και υποστηρίζουν τετοια γεγονοτα…

εννοείται πως δν συμφωνώ με την ταυτομαχία κ οι ταυρομάχοι πάνε γυρεύοντας . αλλά πραγματικά δν καταλαβαίνω που βρίσκεται το foul στο σούβλισμα , μην τρελαθούμε . αν είσαι χορτοφάγος , σόρυ αλλά πραγματικά βλέπω την χορτοφαγία σαν μια μλκ κ μισή … 8)

Οχι ρε, εννοειται πως δεν ειμαι χορτοφαγος! :stuck_out_tongue: Απλα θελω να πω οτι με τον ιδιο τροπο που σκωτωνουν τους ταυρους οι ισπανοι, σκωτωνει και ο κυρ-Μιτσος ο χασαπης το αρνι που θα σουβλισεις-ει-ουμε το πασχα. Απλα δεν το βλεπεις και γι’ αυτο δεν διαμαρτυρεσαι. Ειναι εθιμο και δεν προκειται να αλλαξει, δυστυχως.

ναι άλλα έτσι σκοτώνει κ το κοτοπουλάκι π θα φας το μεσημέρι ζεστό-ζεστό σπίτι σου ή το γλυκούλι γουρουνάκι π σέρνεται στις λάσπες κ γίνεται ξεροψημένος , λαχταριστός γύρος / σουβλάκι … :wink: οπότε το αρνάκι δν είναι το μόνο θύμα !

άλλο οι βιολογικές ανάγκες του ανθρώπου (που είναι το φαγητο) και άλλο τα ηλίθια έθιμα…:wink:

αν το όλο θέμα γίνεται για τη σούβλα , και τα κοτόπουλα σε σούβλες είναι στις ψησταριές …

κοίτα συζήτηση π πιάσαμε βραδυάτικα , είμαι κ νηστικός … :stuck_out_tongue:

Ρε συ, δε με καταλαβαινεις. Το θεμα δεν ειναι οι σουβλες και τα μαχαιρια (που εχουν οι Ισπανοι στις ταυρομαχιες). Το θεμα ειναι που σκοτωνουν τα ζωα επειδη υπαρχει ενα εθιμο η μια παραδωση. Αμα ρωτισεις 10 ελληνες γιατι τρωνε κατσικια το Πασχα, οι 9 θα σου πουν δεν ξερω. Ετσι, επειδη υπαρχει το εθιμο…

Τεσπα, ειναι μεγαλη συζητηση και δεν ειναι το καταλληλο θρεντ γι’ αυτην. Αν υπαρχει κανενα αντιστοιχο θρεντ θα μου αρεσε να τη συναχιζαμε τη συζητηση εκει.

α οκ ! τώρα κατανόησα ! αν θες άνοιξε εσύ το θρεντ γτ βαριέμαι … :stuck_out_tongue:

Άλλο να σκοτώσεις ένα ζώο ακαριαία για να το φας, κ άλλο να το κάνεις θέαμα, κ να παίζεις με το ζώο, δηλαδή να το ταλαιπωρείς…

Ναι οφτοπικ σορρυ.

ωραιο το απο πανω…ΚΥΡ…respect:lol::lol:

τωρα δεν ξερω τι γραφει στ’αληθεια αλλα εγω το παιρνω σαν υποσυνειδητο μυνημα για ουζο…

:drunk: 5 μερες…

Όπως είπε και ο ρεδραμ:
δολοφονουν και μετα βαφτιζουν δηλαδη!

:lol::lol::lol:

Πω, λολ χωρίς το hint δεν έπαιζε να το προσέξω #-o