Φωτογραφίες

γαμάνε ε (όλους εμάς)

ενα σκυλακι που σωσαμε απο φολα σημερα το πρωι πολυ επεισοδιακα μιας κ ηταν κ κυριακη

το πιο touchy moment ηταν ενα παιδακι που του αφησε το κουκλακι του να του κανει παρεα κ καλα:)

Παιζανέ Garage rock απο ότι έχω ακούσει…η πλάκα είναι ότι τώρα παίζουν με τα νεύρα μας…χαίρομαι που έχουμε δύο ροκάδες προέδρους στα 2 μεγάλα Ελληνικά κόμματα…ο τρίτος είναι ο Αλέξης Τσίπρας νομίζω που έπαιζε σε μπάντα και αυτός απο ότι έχω μάθει

Long Live Rock n Roll

Να ψοφήσουν όσοι βάζουν φόλες ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΕΣΙΜΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.
Μπραβο που το σώσατε:) Τι έγινε τώρα το σκυλάκι ποιος το κρατάει?

Υπάρχει ηχογράφηση τους? Εχουν myspace?:stuck_out_tongue:

τωρα το εχει ενας κολλητος μου που εχει αυλη και ειναι πολυ κομπλε…ο γιατρος(respect ηρθε απο θαλασσα που ειναι κανα μισαωρο απο δω)ειπε οτι σε 2μερες θα ειναι καλα,αλλα ετσι κ αλλιως θα το κρατησει αυτος ο φιλος μου,δεν μπορει να το αποχωριστει…εκανε τα παντα(δευτερο respect…του εβαζε το χερι να κανει εμετο ανα τακτα διαστηματα,το κραταγε με μια κουβερτα στην αγκαλια γιατι ειχε ριγη κ ποναγε κτλ)

ενεσιμο καρκινο λεει!!!αχχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχ

Eλα ρε μλκ, δεν ξέρεις πόσο χάρηκα τώρα:D:D Να του ζήσει του κολλητού σου και δώστου και τα δικά μου respect.

:lol::lol::lol::lol:μου θυμισε αυτο:
\m/(απο τις παλιες καλες τρου εποχες:p)

As I travel through the astral plains
I see the break ahead
As though the sky has burst in flames
Before the storm I tread
Lightning breaks across the sky
Blackish blue at night
Riders ride on dismal clouds
I scream at heavens light

αχ! τωρα συγκινηθηκα!!! μπραβο σας βρε σεις!!! γλυκα ειναι!!!

οσοι κανουν κακο σε σκυλια (και γενικα σε ζωα!) θελουν σκοτωμα-τελος!!!
να τους σκοτωσεις με τον πιο φρικτο τροπο!!

γαμεί \m/
εγώ όποτε παώ να βγάλω φωτογραφία φεγγάρια και νύχτες, δε φαίνεται τίποτα. άχτι το 'χω. congrats :thumbup:

Ο γιος του frodo?

gamithika sto gelio…let me translate for Mr Mouton please:γαμήθηκα στο γέλιο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

ΟΧΙ ΘΕΕ.

αλλόκοτο…

:lol:

axxaxaxa…μου κανει συνειρμους με αυτο για καποιο λογο