γαμάνε ε (όλους εμάς)
ενα σκυλακι που σωσαμε απο φολα σημερα το πρωι πολυ επεισοδιακα μιας κ ηταν κ κυριακη
το πιο touchy moment ηταν ενα παιδακι που του αφησε το κουκλακι του να του κανει παρεα κ καλα:)
Παιζανέ Garage rock απο ότι έχω ακούσει…η πλάκα είναι ότι τώρα παίζουν με τα νεύρα μας…χαίρομαι που έχουμε δύο ροκάδες προέδρους στα 2 μεγάλα Ελληνικά κόμματα…ο τρίτος είναι ο Αλέξης Τσίπρας νομίζω που έπαιζε σε μπάντα και αυτός απο ότι έχω μάθει
Long Live Rock n Roll
Να ψοφήσουν όσοι βάζουν φόλες ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΕΣΙΜΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.
Μπραβο που το σώσατε:) Τι έγινε τώρα το σκυλάκι ποιος το κρατάει?
Υπάρχει ηχογράφηση τους? Εχουν myspace?
τωρα το εχει ενας κολλητος μου που εχει αυλη και ειναι πολυ κομπλε…ο γιατρος(respect ηρθε απο θαλασσα που ειναι κανα μισαωρο απο δω)ειπε οτι σε 2μερες θα ειναι καλα,αλλα ετσι κ αλλιως θα το κρατησει αυτος ο φιλος μου,δεν μπορει να το αποχωριστει…εκανε τα παντα(δευτερο respect…του εβαζε το χερι να κανει εμετο ανα τακτα διαστηματα,το κραταγε με μια κουβερτα στην αγκαλια γιατι ειχε ριγη κ ποναγε κτλ)
ενεσιμο καρκινο λεει!!!αχχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχααχ
Eλα ρε μλκ, δεν ξέρεις πόσο χάρηκα τώρα:D:D Να του ζήσει του κολλητού σου και δώστου και τα δικά μου respect.
:lol::lol::lol::lol:μου θυμισε αυτο:
\m/(απο τις παλιες καλες τρου εποχες:p)
As I travel through the astral plains
I see the break ahead
As though the sky has burst in flames
Before the storm I tread
Lightning breaks across the sky
Blackish blue at night
Riders ride on dismal clouds
I scream at heavens light
αχ! τωρα συγκινηθηκα!!! μπραβο σας βρε σεις!!! γλυκα ειναι!!!
οσοι κανουν κακο σε σκυλια (και γενικα σε ζωα!) θελουν σκοτωμα-τελος!!!
να τους σκοτωσεις με τον πιο φρικτο τροπο!!
γαμεί \m/
εγώ όποτε παώ να βγάλω φωτογραφία φεγγάρια και νύχτες, δε φαίνεται τίποτα. άχτι το 'χω. congrats :thumbup:
Ο γιος του frodo?
gamithika sto gelio…let me translate for Mr Mouton please:γαμήθηκα στο γέλιο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
…
ΟΧΙ ΘΕΕ.
αλλόκοτο…
:lol:
axxaxaxa…μου κανει συνειρμους με αυτο για καποιο λογο