Φωτογραφίες

το μέλλον? :-k

\m/

[SIZE=“4”]Δικές μου φωτογραφίες, από Ιαπωνία…[/SIZE]

[size=3]
Bonus photo:[/size]

Ωραιες φωτοζ Γιοτζιμπο!!Θα θελα πολυ να παω κατα κει καποια στιγμη.Απο περιεργεια,τι τιμες παιζουν στα εισιτηρια πανω-κατω?

8O απίστευτη!!!

Ωχ αμαν, εχω παει εκει. Δεν ειναι ενας ναος με φυλλα χρυσου πανω που τα ειχαν κλεψει κι ολας ή κατι τετοιο;:stuck_out_tongue: Ναι αυτος ειναι.
Αγαπαμε Γιαπωνια!

Υψηλες.:stuck_out_tongue: Οταν ειχα παει εγω ηταν καπου στα 1200 με τους φορους(με την σινγκαπορ ερλαηνς), αλλα υπαρχουν και πιο ακριβα και πιο φτηνα. Ειχα ακουσει και απο εναν γνωστο με 900 δηλαδη, αλλα ξερω οτι υπαρχουν και με 2χιλιαρο.:-k

Aπλα υποθετω πως εφοσον ειναι ενα ταξιδι που θα χει προγραμματισει κανεις καιρο πριν,θα εχει περιθωριο να βρει κατι σχετικα"οικονομικο".Χμ…Ας ερθει η ωρα και βλεπουμε!!Thanks για τις ινφο Ρανια!!:slight_smile:

Thanks! Last time i checked από 700 και άνω. Δεν είναι τα αεροπορικά εισιτήρια το πρόβλημα τώρα, είναι που έπεσε το euro.

Τον είχαν κάψει τον ναό, ψιλομαλακία ήταν σαν αξιοθέατο, πολύ over-rated, αν εξαιρέσει κανείς ακριβώς αυτό το σημείο απ’το οποίο ότι και αν κάνεις βγάζεις τέλειες φωτογραφίες δεν είχε και κάτι άλλο αξιόλογο εκεί πέρα.

Και’γω είχα δώσει κάπου στα 1200, αλλά είχα βγάλει τελευταία στιγμή εισιτήρια.

:lol::lol::lol::lol:

κορυφαία!!

Τσεκαρε και αυτο:

:expressionless: :lol: #-o

:lol:#-o:lol:

το απο πάνω νομίζω πως είναι μια κλασική έκφραση

ο tyler durden σε εξωγηίνη version.μ’αρέσει…