Φωτογραφίες

και τι θα δούμε ακόμα ,
τρομακτικά σκηνικά ,
κόλησα με αυτήν ,
κάποτε ήταν πόλη ,τώρα χάος

Mια φωτο που εβγαλα, σε μια μυστηρια τοποθεσια, οπου ενα Cookie Cutter αυτοκτονησε!

Δάκρυσα…

και ένα [B][U]link[/U][/B] όπου μπορείτε να δείτε αεροφωτογραφίες από Ιαπωνία πριν και μετά…

Χαχαχαχαχαχα:lol::lol:
Νταξει δεν παιζει!!

Καλα το σαιτ για Ιαπωνια ειναι φανταστικο αλλα και αποκαρδιωτικο εντελως ρε φιλε… :confused:

oντοπικ

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:#-o#-o#-o

αχαχαχχααχαχχααχαχχααχαχ!!! Κλαίω!

Ποοοο την καημενη 8O8O

Ε μπορεί να βάλει φρούτα και τέτοια πάνω να το γυρίσει σε στυλ 9μιση εβδομάδες…:naughty:

Kαλα να παθει.Δικια της γλωσσα δεν εχει που μου θελει και κινεζικα ?

είναι πχιο κουλ :stuck_out_tongue:

Ελπιζω να μην θιγω καποιον,ελευθερια λογου εχουμε αλλα μισω τα τατουαζ στα ελληνικα… :?

Χιλιες φορες τα ιαπωνεζικα η τα κινεζικα η δεν ξερω κι εγω ποια…:stuck_out_tongue: αρκει να ξερεις οτι ειναι σωστο αυτο που γραφεις :wink:

Γιατι ?
Αφου ολοι αυτοι δεν εχουν καμια σχεση και επαφη με την κουλτουρα των χωρων αυτων.
Απλα το κανουν για να μην ξερεις τι γραφει εσυ που το βλεπεις και να τους ρωτας και αυτοι να απαντανε ολο καμαρι την πιπα που σκεφτηκαν να χτυπησουν πανω τους. Αλλα να μην καταλαβεις τι γραφει, να ρωτησεις !
Πιο ποζερια/δηθενια ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΛΕΜΕ !

Κάπου είχα διαβάσει οτι οι γιαπωνέζοι κάνουν τατουάζ με ελληνικά γράμματα, προφανώς δεν ξέρω το κατά πόσο ισχύει

Ναι οκ,αλλα συμφωνω με τον nightsky.Δικαιωμα του καθενος να κανει τατου
οτι θελει αλλα ελεος πια.Εχουμε γεμισει με τυπους που λατρευουν την
κινεζικη/ιαπωνικη/οτινανεικη κουλτουρα.

Τουλαχιστον οι Ιαπωνες ξερουν και κανα αρχαιοελληνικο. :stuck_out_tongue:

ΙΣΧΥΕΙ!

@Night*Sky
Δεν ξερω για τους αλλους αλλα εγω αν χτυπουσα τετοιο ταττου (με ιαπωνεζικη γραμματοσειρα δεν θα το εκανα ουτε απο ποζερια ουτε για να μην ξερει ο αλλος τι λεει το ταττου μου, θα το εκανα γτ μου αρεσει η γραφη τους :slight_smile: )