Άλλο ένα γαμάτο είναι αυτό
:lol3::lol3::lol3::lol3:
το μετρό της στοκχόλμης είναι λίιιγο καλύτερο από το δικό μας:
[U]http://www.fubiz.net/2011/06/07/stockholm-metro/[/U]
βέβαια τώρα με τις νέες επεκτάσεις και τις αναπλάσεις θα τους ξεπεράσουμε, δε μας φοβάμαι.
θέλω να συναντήσω τον άνθρωπο που θα του έρθει η επιθυμία να βάλει graffiti κάπου εκεί…
απίστευτο 8O
Pω ρε φιλε… Και εβλεπα την αλλη φορα το δικο μας και χαιρομουνα που ειναι ετσι ωραιο και καθαρο…
Τρωμε σκονη ε
Νταξ, οι άνθρωποι είναι αλλού… Αλλά προσωπικά είμαι υπερ-ευχαριστημένος από την κατάσταση του μετρό μας κι ας έχει περάσει περισσότερο από δεκαετία αφότου εγκαινιάστηκε. Σε σχέση με Λονδίνο, Παρισι, Βερολίνο, Νέα Υόρκη κλπ κλπ, λάμπει. Το θέμα είναι αν θα λάμπει ακόμα όταν φτάσει την παλαιότητά τους…
Πω ρε φιλε ειναι super 8O8O8O
καλα τρομερο, σαν να μπαινεις σε μουσειο σουρρεαλ. τεχνης! 8O
αν κ να πω την αληθεια, εχω μπει σε καμποσα μετρα [SPOILER]ΝΑΙ ρε, το μετρό - τα μετρά - των μετρών, τι ζορι τραβας ? :)[/SPOILER] στην Ευρωπη. και ηταν ΟΛΑ πιο χαλια, πιο βρωμικα και πιο καταθληπτικα απο το δικο μας, οποτε ας μην παραπονιομαστε. βεβαια το δικο μας ειναι αρκετα πιο καινουριο, αλλα το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο…
Ας έφτανε το δικό μας από Κεφαλάρι μέχρι Φώκαια και ας είχε και αρουραίους μέσα
ΦΑΤΣΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Μόλις βίωσα τη συγκίνηση της ημέρας :roll:
Αυτό να το δουν οι δικοί μας οι αργόσχολοι εδώ πάνω…
Να κάνουμε μια στάση σαν να είσαι μέσα σε μπουγάτσα, κανένα φραπέ ή πιτόγυρο και μια μαλαματίνα προς τούμπα μεριά…
Α και στο παπάφειο να βάλουμε τα μούτρα του κρασοδημάρχου να πάθει εγκεφαλικό ο τραγόπαπας επιτέλους…
Ειδικά οι φωτογραφίες με τους κόκκινους βράχους/τοίχους είναι τέλειες. Σαν εικόνες βγαλμένες από ντοκιμαντέρ ή ταινίες για τον Άρη.
πες μου οτι ξεκινησαν τα γυρισματα για τον μυρο πυργο :=p
φοβερη φωτο παντως.
ΤΙ τέλειο το μετρό στην Στοκχόλμη!!!
Ε ρε και να με προσλαμβάνανε εδώ, θα έκανα design να μοιάζει το δικό μας, με το underdark από forgotten realms
αλλά όοοοοχι… η αξία δεν αναγνωρίζεται σήμερης κύριοι…
έχε ψιλογαμηθεί η φάση με τοepic fail guy + troll face…
και μερικά δεν βγάζουν καθόλου γέλοι.
Τα explosm συνεχίζουν να είναι έξυπνα και πρωτότυπα. <3