ΕΠΙΚ!
Πόσο δίκιο μπορεί να έχει όμως…
ρισπεχτ…
ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!
Τόσα κομμάτια βάλατε,βάλε και τον προσκυνητή ρε πρόεδρα.
και dust in the wind, απαραιτητα.
αγαπητοι λουομενοι
το διοικητικο συμβουλιο της αμμουδιας των [U]Λεπεδων?[/U] σας καλωσοριζει και σας ευχεται χρονια πολλα και με υγεια
για τους φιλους της μουσικης , μια φιλικη προειδοποιηση
συμφωνα με τον νομο [U]Λεπεδων?[/U] 347215/Β [U]Λογω?[/U] ελλειψης πρωτοτυπιας εχουν θεσπιστει καποια προστιμα που πρεπει να καταβαλλονται σε περιπτωση που οι φιλοι _______ επιλεξουν να ερμηνευσουν τα κατωθι ασματα
:lol::lol::lol::lol::lol: Κορυφη!!!
ξεχασαν τα “το ξερεις μ’αρεσεις” και “λιωμενο παγωτο”
σποηλερ μαν μολις εφαγα
Δεν χρειάζεται να γίνει έτσι υπάρχει και αυτό http://video.google.com/videoplay?docid=-8614899774072010423
Kαλα δν ειναι κ το ιδιο
Top that
…μαλάκα τέλειο… καφρίλα αλλά τέλειο…
__Αν το διάβαζα μετά από καμιά 40ριά μέρες θα γελούσα, αλλά όποιος το ανέβασε τώρα, είναι πολύ μαλάκας. (όχι ο tollkie προφανώς, αυτός που το έφτιαξε)
__Το λέω χωρίς εμπάθεια φυσικά, αλλά μη σας κουράσω με την αιτιολόγηση.
Δεν είναι αστείο, ούτε καν δηλαδή…
H εν λογω φωτο σατιριζει τον Ελτον ΤΖον και οχι το θανατο της Ουαινχαουζ…
Τωρα δειχνει αστεια…?
Καλημέέέρα:)
Δεν το’πα με κακία πάντως…
Γενικά, συμφωνώ με τον αποπάνω σε όσα λέει…
Εμένα προσωπικά μου φάνηκε ‘κάπως’, ίσως σε κάποιον άλλον να αρέσει…
μία φωτογραφία είναι στο κάτω κάτω
__H εν λόγω φωτογραφία ΕΙΝΑΙ αστεία. Ειδικά γιατί σατιρίζει το candle in the wind (το έχω λιώσει το Goodbye Yellow Brick Road) και όλο εκείνο το στόρι (νταϊάννα, αλλαγή λίρικς κλπ). Ο χρόνος που βιάστηκαν να το ανεβάσουν δεν είναι. Ακόμα κι αν είναι ΜΟΝΟ για να σατιρίσεις τον περούκα γυαλί τζον (που δε το νομίζω, γιατί γίνεται σαφής αναφορά στο “πρεζόνι έιμι”, οπότε σατιρίζει και αυτή και το γιατί πιστεύει ότι πέθανε), πάλι δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος.
__Πρέπει να είσαι αναίσθητος, παρτάκιας, και μαλάκας για να βγάλεις αυτή την εικόνα τη μέρα της κηδείας κάπου. Δε θα ήθελα να είμαι ο πατέρας, σύζυγος, μητέρα, φίλος, αδερφός κάποιου και να έβλεπα τέτοια σάτιρα τη επομένη του θανάτου του παιδιού μου. Είναι αστεία; Είναι. Είναι μαλάκας αυτός που βιάστηκε να το ανεβάσει μη τυχόν και το σκεφτεί και προλάβει άλλος μαλάκας; Είναι.
__Αυτή είναι απλά η γνώμη μου. Ετσι νομίζω τώρα, 27.07.2011