:wacko:
μα δεν έχει γούστο η κοπέλα:-k
Η ιστορία της φωτογραφίας σου, μου θυμίζει το 2004 στο Καλλιμάρμαρο που υποδεχθήκαμε την Εθνική Ελλάδος που είχε πάρει το Εuro. Ήμασταν 4 φίλοι και είχαμε μία ψηφιακή φωτογραφική και μία ψηφιακή βιντεοκάμερα. Χωριστήκαμε σε 2 ομάδες των 2, η κάθε ομάδα πήρε από μία συσκευή και χωρίσαμε για να πάρει ο καθένας όσα περισσότερα μπορούσε. Εμείς είχαμε τη φωτογραφική και μόνο το Δέλλα και τον Χαλκιά καταφέραμε να φωτογραφήσουμε που ήταν ψηλοί και ξεχώριζαν πάνω από όλους τους παπαράτσι.
Όταν τελείωσε το πανηγύρι, πήραμε την βιντεοκάμερα από τους άλλους 2 και πήγαμε να δούμε τι είχαν τραβήξει. Αυτό που είδαμε ήταν στα όρια της τσόντας! Απηυδισμένοι που δεν έβλεπαν τίποτα, άρχισαν να βιντεοσκοπούν όλες τις γυναίκες που τους άρεσαν και να ζουμάρουν στα σημεία που τους ενδιέφεραν περισσότερο!!! Το φοβερό ήταν ότι η “πρώτη προβολή” έγινε μπροστά στους γονείς του παιδιού που του άνηκε η κάμερα! :lol: :lol:
Xαχαχα καλοοο!Ελα ησουν στο Καλλιμαρμαρο.Και εγω.Δε μου λες.Ησουν εκεινος με την μπλουζα της εθνικης? #-o :lol:
όχι ήμουν αυτός που τον εκνεύριζε το σπαμ…
καλά ναι,έχει ξεφύγει η κατάσταση.
ας βγει μια επίσημη ανακοίνωση που να βεβαιώνει ότι ΔΕΝ κερδίζει κάτι όποιος έχει περισσότερα post
Εισαι κακος.Πως θα αυξισω τα ποστ μου εγω βρε?
Έτσι.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
=P~
:lol:
A ρε Salonica…
Ο Παραδεισος.
=) Όμορφα ήτανε.
όχι και παράδεισος!με ένα σεισμουλάκο χάνεται χαλαρά όλο αυτό:wink:
αλλού είναι ο παράδεισος:hippy:
Εμεις ειμαστε υλιστες ρε.
ΠΟΠΟ =P~ :hippy:
Aυτη ηταν η εκτη φορα που εμφανιστηκε!ΡΕΚΟΡ!!! :lol: :lol: :lol: