Σιγά. Εηω έχω πιο πολλά. Που και που ακόμα παίρνω!
εμενα τα παιρνει ο αδερφος μου και τα διαβαζω κι εγω μ@λ@κ@ς ειμαι να δωσω τα δικα μου χρηματα
Από όταν έμαθα ανάγνωση μέχρι δευτέρα γυμνασίου αγόραζα μανιωδώς το Κόμιξ και το Ντόναλντ. Τα έχω κρατημένα ακόμα. Βασικά όταν ήμουνα 4-5 χρονών μου αγόραζαν οι γονείς μου το ΚΟΜΙΞ προκειμένου να συμβάλλει στο να μάθω ανάγνωση. Ωραίες εποχές. Θυμάμαι αρχικά μου τα διάβαζαν εκείνοι, μετά μου έμαθαν τα γράμματα και πως να διαβάζω, ύστερα από λίγο και πως να γράφω…Τα κομιξ του Ντίσνει είναι παιδαγωγικά.
Ειχα κι εγω πολλα παιδικα κομιξ…τα αγαπημενα μου… ΑΡΤΣΙ, ΜΠΕΤΥ ΚΑΙ ΒΕΡΟΝΙΚΑ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΝΤΙΣΝΕΥ,ΜΙΚΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟ, ΚΛΑΣΙΚΑ, ΜΙΝΙ…κλπ
:lol: Tί είναι αυτο;
σκηνη απο το karate kid, εριξα πολυ γελιο :lol:
παμε…παρε μπρατσακια κουβαδακια ομπρελες και μανταλακια για τη μυτη γιατι οπως φαινεται θα βρωμαει κει περα…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[FONT=“Times New Roman”]XAXAXAAXAAAXAAA…[/FONT]
:lol2: :lol3:
:lol: :lol: :lol:
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ…1000 σορυ κιολλας…αλλα…αλλα ελεος…ελπιζω…πραγματικα να ειναι μονταζ…
Αχ μακαρι να ταν μονταζ…αληθινο πρεπει να ναι…τουλαχιστον ετσι παντα γινεται…μετα τα δαση χτιζονται σπιτια…
ρε συ ειναι εξοφθαλμο ομως ρε γαμω…ε οχι και ετσι…
Επειδή ξέρω 1 παιδί που ασχολείται με photoshop και τα ρέστα,μου χει πεί ότι είναι αληθινή…τώρα τι να σου πώ,ότι θέλουν παλούκομα κάτι τέτοιοι?:-k
Ετσι δεν γινεται παντα???
τι να σου πω…θελω να ελπιζω πως οχι…πρωτη φορα βλεπω τετοιο πραμμα