[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER][/SPOILER]
Πρέπει να έχεις ιδρύσει φεμινιστική λέσχη στη Λάρισα.
δεν ξέρω τι έχει ανοίξει, αλλά η τρίτη φώτο είναι η πραγματικότητα… μάγκες, ήρωες και λοιποί χαρακτήρες, αυτή είναι η αλήθεια…deal with it
και καλα τον καρφωσε στην καρδια;
ε όχι κι έτσι, δεν είμαι τον υπερβολών:D
και τη φώτο δε τη βρηκα καν σε φεμινιστικη ιστοσελιδα, από το medical humor είναι…
είδες τι καλά τα λες?
και γιατί να μην είναι ηρωική πράξη να απλώνει τα ρούχα και οικονομικά κιόλας, δε χρειάζεται να αγοράζεις και απλώστρες & σκοινιά με το Σπαιντερμαν για άντρα.
Να βρείτε έναν Wolverine να σας τα κάνει όλα crotchless θέλω.
μπα… πιο χρησιμο να κόβει τις σαλάτες:p
Πω ρε φίλε, γυναίκες, είπα το αστείο της δεκαετίας να πούμε, βουήξαν τα twitter, περιμένω από λεπτό σε λεπτό τηλεφώνημα από τον πρόεδρα, και αντί να γελάσουν και να αποσυρθούν ήσυχα συνεχίζουν να μιλάνε. Παραιτούμαι.
όχι μη φέυγεις, καλό ήταν
είδες παραιτήθηκες πρώτος, η ζωή είναι σκληρή και για να επιβιώσουμε δεν πρέπει να αποσυρόμαστε
γιατί τι είπα?:-k
Μερικές φορές γυρνάει τούμπα αυτό.
Άρα ηθικό δίδαγμα, όλα με μέτρο και στις υποχρεώσεις μετά το γάμο.
[SPOILER]οκ παραιτούμαι εγώ[/SPOILER]
Iσχύει. Με μέτρο. [SPOILER]Νίκησα[/SPOILER]
Oύτε της ορθογραφίας να υποθέσω.
ΣΟΚ
ευχαριστω που το είδες και μου το είπες,
αλλά τι περιμένεις από μια γυναίκα μετά από μια μέρα υποχρεώσεων και δραστηριοτήτων8) δεν προσέχεις μετά τα ασήμαντα ορθογραφικά λάθη όπως εσύ[SPOILER]:p[/SPOILER]
Να μην ξεχνάει την ορθογραφία πρώτης δημοτικού. Ο φεμινισμός σε μάρανε
η ορθογραφία αν και μερικές φορές σημαντική τα νοήματα των λέξεων έχουν μεγαλύτερη σημασία
στο δημοτικό είχαμε μια δασκάλα που δε τη χώνευα και πολύ, από αντιδραστικότητα κάνω ορθογραφικά λάθη, μη φανταστείς ότι είμαι άσχετη:wink:
και μη λες και πολλά μην καταλήξεις έτσι
[SPOILER][/SPOILER]
[SPOILER]Αυτός είναι μαλλιάς. Πρέπει να ακούει και μεταλζ. Καλά να πάθει.[/SPOILER]
φεμινισμος???
Υπαρχει τετοιο βιβλιο μαγειρικης??Πρωτη φορα το ακουω.