Φωτογραφίες

Μπορεί το στύλ μου να είναι σαν να σου κουνάω το δάκτυλο αλλά εκφράζω την γνώμη μου, έτσι γράφω λίγο ατσούμπαλα, σόρρυ αν φαίνομαι λίγο απότομος ή απόλυτος, δεν το παίζω σοφός.

[SPOILER] Chris, τα “λαμόγια” δεν είναι η απρόσωπη έκφραση που ακούς καθημερινά στις ειδήσεις και την προσπερνάς γιατί το έχεις ακούσει χιλιάδες φορές. Πρέπει να την προσωποποιήσεις στην καθημερινότητα και να στοχοποιήσεις όλους αυτούς που χαρακτηρίζει. Εγώ προσωπικά είμαι σε καθημερινή τριβή με τον κάθε μαλάκα που βλέπω γύρω μου και προσπαθώ να διορθώσω είτε με το καλό είτε με τις παναγίες, αρκεί να του δείξω ότι είναι λάθος ή να τον βάλω στην θέση του ή να τον καταγγείλω ή να τον κλείσω φυλακή, γιατί αν δεν το κάνει κάποιος τότε θα συνεχίσει να πράττει έτσι, καθημερινή διαπαιδαγώγηση θέλει ο έλληνας γιατί του λείπει. Οπότε αρχισε να επεμβαίνεις και ΕΣΥ διορθώνοντας τα λάθη των γύρω σου ακόμα και στα φαινομενικά πιο απλά, πχ. αυτόν/αυτή που θα σου πάρει την θέση στην ουρά που περιμένεις, βάλτον στην θέση του και δείξτου ότι είναι λάθος ξεμπροστιάζοντας τον. Πιάσε τον κάθε επαγγελματία που θα προσπαθήσει να σε εκμεταλλευτεί και βάλτον στην θέση του, μην τον αγνοήσεις/αποφύγεις γιατί θα συνεχίσει να σοδομίζει την κοινωνία. Τον μαλάκα που θα πετάξει τα σκουπίδια κάτω, βγές ΕΣΥ μπροστά και βάλτον να τα μαζέψει. Αυτά είναι τα πιο απλά που μπορεί να κάνει και ο πιο ευθυνόφοβος, διόρθωσε τα κακώς κείμενα που βλέπεις καθημερινά γύρω σου ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ γιατί έχεις ευθύνη απέναντι στον εαυτό σου και στην κοινωνία που ζείς. Αν θές να πάμε και σε πιο σοβαρά ζητήματα όπως όλα τα πάρε δώσε που έχεις με το δημόσιο, με ιατρική περίθαλψη, δικαιοσύνη, φορολογία κλπ, όπου βλέπεις να γίνεται κάτι λάθος ασχέτως αν αφορά άμεσα εσένα, ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙΣ θυσιάζοντας τον χρόνο σου, και όχι μόνο, και να ξεμπροστιάσεις τον ΜΑΛΑΚΑ που δημιουργεί το πρόβλημα, γιατί σε κάθε πρόβλημα υπάρχει ένας ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ από πίσω, διόρθωσε τόν, βάρα τον κάνε κάτι, δείξτου ότι δεν περνάει το καρκίνωμα που έχει στο κεφάλι του. Κάνε καταγγελία, φέρε την αστυνομία, ανάγκασε το σύστημα να λειτουργήσει υπέρ της κοινωνίας καλώντας το ΕΣΥ να λειτουργήσει, μην περιμένεις να γίνει τίποτα αυτόματα.
Τόσα χρόνια η απάθεια έδωσε χώρο στους [B]εκατομμύρια[/B] μαλάκες συμπατριώτες μας να περάσουν την εγωιστική και σταρχιδιστική νοοτροπία τους και να την κάνουν θεμέλιο της κοινωνίας μας. Γιατί ΕΣΥ φίλε μου Chris ήσουν ΑΠΑΘΗΣ μπροστά σε κάθε λαμογιά που γινόταν γύρω σου και τώρα τα λούζεσαι. Και μη μου αναλύσει κανείς φιλολογίες του στυλ δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι γιατί το σύστημα έτσι και το σύστημα αλλιώς, ήμαρτον. Εσύ έβαλες ποτέ κανέναν στην θέση του? Τσακώθηκες, πλακώθηκες, διόρθωσες τον πατέρα/θείο/αδερφό/φίλο που έκανε λαμογιά μπροστά σου ή χαμογέλασες γιατί δεν ήθελες να βρεθείς απέναντι του? Φάτα τώρα στη μάπα. Απλά και κατανοητά.

Γιαυτό όταν βλέπω να αναλώνεσαι με το πρόβλημα της χ.α. εκνευρίζομαι, γιατί υπάρχουν καθημερινά άπειρα προβλήματα που θα έπρεπε να σε απασχολούν και να αντιμετωπίζεις [B]επεμβαίνοντας [/B]και εσύ μου βαράς ψευτοφασίστες γιατί ξαφνικά μπήκαν στον οπτικό σου πεδίο και φοβήθηκες μην γίνει το 4ο ράιχ στην ελλάδα, ήμαρτον δλδ. Δλδ είσαι τόσο αγαθός που νομίζεις ότι θα βγεί ο μιχαλολιακός πρωθυπουργός και θα μας κυνηγάνε οι μπάτσοι αν δεν δηλώσουμε υποταγή στην χρυσή αυγή, αυτός είναι ο πραγματικός κίνδυνος που μας απειλεί δλδ…πόσο εύκολα παρασύρεστε. Το αυγό του φιδιού και τα @@ του καράμπελα…οκ σοβαρό πρόβλημα η χ.α. , ακόμα πιο σοβαρό ο ρατσισμός, μηδαμινά όμως μπροστά στην απάθεια σου. Ρε το ένα τρίτο των ελλήνων έμειναν απαθής και δεν πήγαν να ψηφίσουν, πόσο μάλλον να κουνήσουν το δακτυλάκι τους μπροστά σε μια λαμογιά, τι μου λέτε τώρα για φασισμό και μαλακίες, που ζείτε γαμώ την τηλεόραση μου μέσα, υποταγή σε ότι λέει το κουτί κλπ κλπ.

Όλα αυτά που ανέφερα, το “ανούσιο ποστ για πράγματα που ξέρουμε” γίνονταν και γίνονται ακόμα γύρω μας και είναι πολύ πιο τρομαχτικά και αληθινά από μια καρικατούρα του παρελθόντος που έχει απήχηση λόγω της δημοσιότητας που έχει λάβει επειδή ανεβάζει το εισόδημα των καναλιών. Η κοινωνία μας έχει καρκίνο και εσείς ασχολείστε με το κρυολόγημα.

Και άντε ας πούμε ότι έφυγε η χ.α. και τους στείλαμε στην αφάνεια, τι έγινε δλδ? Έφυγε ο κίνδυνος του φασισμού που απειλούσε τους έλληνες και όλα θα πάνε καλά από κει και πέρα? Τόσο αγαθότητα δλδ?

Επίσης προς ανώριμους επιπόλαιους του φόρουμ που ότι δεν καταλαβαίνουν το μετατρέπουν σε απειλή…υπομονή…σε μερικά level η αντίληψη σας θα ανέβει [/SPOILER]

ΟΚ, όλα αυτά τα αυτά τα αυτονόητα τα κάνω.

Τώρα μπορώ μαζί με αυτά να είμαι και ΦΑ ή ΑΝΤΙΦΑ? Μου επιτρέπεις?

Τον τίτλο τού thead τον προσέχει κανείς;

Γιατί κάθε φορά που επικρίνονται φιλοναζιστικές στάσεις, έστω και ηλίθιας μορφής όπως στις φωτογραφίες με τις κοπελίτσες, πρέπει να “απολογούμαστε” για όλα τα υπόλοιπα;
Το θέμα ήταν οι φιλοναζί φωτογραφίες και αυτές κρίναμε. Τα υπόλοιπα ήταν τουλάχιστον περιττά, ενώ η εξίσωση “αριστερά-ακροδεξιά” και “κομμουνισμός-ναζισμός” είναι μάλλον εκ του πονηρού. Η “ουδετερότητα” αυτού του είδους είναι εξίσου επικίνδυνη με τη νεοναζιστική ιδεολογία.
Άστοχη, λοιπόν, η παρέμβασή σου matia, ειδικά σε αυτό το θέμα και με αυτή την αφορμή. Την άποψή σου μπορούσες να την εκφράσεις στα θέματα “Ιδεολογιών” κλπ του Podium, με αφορμή κάτι πιο σοβαρό ίσως.
Στην τελική, όσοι είμαστε αντιφα, θα καταδικάζουμε κάθε έκφανση του φασισμού και νεοναζισμού, είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι. Δεν θα μας κάνει υποδείξεις ο κάθε τυχαίος, ούτε ο κάθε τυχαίος γνωρίζει αν - εκτός από αυτά - στηλιτεύουμε καθημερινά και άλλα πράγματα.

Υ.Γ. Αν φάνηκαν αυστηρά τα γραφόμενά μου (λέμε τώρα), είναι επειδή εκφράζω την άποψή μου :slight_smile:

Υ.Γ.2 Στο θέμα μας, έτσι θα κυνηγάμε τα φασιστοειδή:

Α ρε matia.
Ακόμα να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα στο να βάζεις ένα πολιτικό ζήτημα ως προτεραιότητα, απ’ το να μην ασχολείσαι με τίποτα άλλο εκτός απ’ αυτό;

Μπορεί κάποιος να θεωρεί λάθος και τη προτεραιότητα όμως. Επίσης, η προτεραιότητα έχει διαβαθμίσεις. Όταν είναι πολύ μεγάλη αυτή η προτεραιότητα, μπορείς να πεις καταχρηστικά “δεν ασχολείται με τίποτα άλλο εκτός από αυτό”, έτσι δεν είναι;

Προφανώς και είναι λάθος να κράξεις κάποιον επειδή έβρισε φασιστικές συμπεριφορές, αλλά νομίζω ότι είναι παραπάνω από προφανές σε όλους μετά από όλη αυτήν τη συζήτση ότι δεν έκανε αυτό ο μάτια. Απλά είπε την άποψή του με τη συγκεκριμένη αφορμή. Ήταν άτυχη η αφορμή, βέβαια, γι’ αυτό ακούστηκε άκομψο, αλλά ήταν αφορμή nonetheless.

Τέλος, να πω ότι καθότι το συγκεκριμένο είναι θέμα ομαδοποίησης αντιλήψεων συγκεκριμένης μερίδας του κόσμου, εξαρτάται στο μέγιστο βαθμό από τον κοινωνικό περίγυρο του καθενός και από τα μέσα από τα οποία ενημερώνεται (και φυσικά πώς τα φιλτράρει αυτά, με παρωπίδες ή όχι). Συνεπώς, ακόμα και αν δεν φοράει κανείς παρωπίδες, μην περιμένετε να συμφωνήσετε ή να αποδείξετε ότι ισχύει το ένα ή το άλλο.

1. Καταχρηστικά. Ακριβώς.

2. Αυτό είναι το θέμα. Η ομαδοποίηση αντιλήψεων. Ο matia π.χ. για κάποιο λόγο συμπέρανε ότι κάποιος που κράζει γκόμενες που χαιρετάνε ναζιστικά, στην καθημερινότητά του ή είναι λαμόγιο ή ανέχεται τα λαμόγια.

3. Ναι το ξέρω, γι’ αυτόν “πρέπει να είναι προτεραιότητα” κτλ. κτλ. Σεβαστό I guess, αλλά το πρόβλημα εδώ πέρα είναι ότι αυτή η κουβέντα ξεκίνησε όχι από κάποιους χρήστες που είπαν “οι γκόμενες που χαιρετάνε ναζιστικά είναι το κύριο πρόβλημα της ανθρωπότητας, γάμα τη διαφθορά και την απατεωνιά και δεν ξέρω γω τι”, αλλά από κάποιους χρήστες που είπαν απλά “αυτές οι γκόμενες χαιρετάνε ναζιστικά; τι ηλίθιες”. Αυτό μόνο. Ε και μετά ο matia θεώρησε σκόπιμο να αρχίσει όλο αυτό το φλέημ με γαρνιτούρα θεωρίες δύο άκρων κτλ., να μας ξεδιπλώσει ολόκληρο το προσωπικό του μανιφέστο περί του ζητήματος της χώρας και δεν ξέρω τι. Δεν ήταν μόνο φλέημ δηλαδή, ήταν επίσης άκυρο και εντελώς ξεκάρφωτο.

4. Είμαι σίγουρος ότι ο αντίλογος έρχεται με φόρα λέγοντας "ναι αλλά και όσοι αντέδρασαν συμπεραίνοντας ότι όποιος δεν είναι αντιφασίστας αυτομάτως είναι φασίστας, είναι καλύτεροι;"
    Όχι απαραίτητα. Αλλά όταν αρχίζεις φλέημ, αυτά είναι τα αποτελέσματα. Προς γνώση και συμμόρφωση.

:lol::lol::lol:

Τραγικη αληθεια,του ολου Californian dream ψεματος.

Εμ, η επιτυχία πονάει :lol:

^^ gold

Ένας είναι ο beercules

[SPOILER][/SPOILER]

πω αυτή η lawless…παρανομίες στο κορμί της μεθυσμένος θα της έκανα.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΓΧΩΡΙΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. ΔΙΣΚΑΡΑ