12345
[SPOILER][/SPOILER]
σε σποιλερ γιατί είναι για τολμηρούς
[SPOILER][/SPOILER]
χαχαχα
:lol::lol::lol::lol:
[SPOILER][/SPOILER]
Don, τι πιανεις εσυ που δεν πιανω εγω στο αποπανω ποστ?
[SPOILER]το βαθυτερο νοημα, εννοω :p[/SPOILER]
Nandia, αυτα ειδικα ,θα επρεπε να τα πιανεις…
Σορρυ, Don, αλλα δεν παει το μυαλο μου, το οποιο βρισκεται μονο στο πού θα βρω αγγουρι για το τζατζικι που πρεπει να φτιαξω. Ελεγα και σε αλλο θρεντ νωριτερα πως ειναι δυσευρετα τα αγγουρια στο χωριο. Δεν κανω πλακα, ρε σεις. Δυο μινι μαρκετ εχει ολα κι ολα και δεν φερνουν απο ολα τα ζαρζαβατικα. Και αντε να δω ποτε θα περασει ο πλανοδιος μαναβης…
[SPOILER]Θα βγω εις αναζητησιν αγγουριου, εστω και πικλας, οπως με συμβουλεψε ο Magma, διοτι το μεγεθος, ως γνωστον, δεν παιζει κανενα ρολο (λεμε τωρα), η γευση να ειναι καλη μονο, να κανει καλο τζατζικι
[/SPOILER]
κοντα εισαι
Συγγνωμη ξανα, Don, αλλα επειδη φαινεσαι γνωστης οσον αφορα στα μαγειρεματα, μονο αυτα βρηκα στο μινι μαρκετ. Να βαλω και τη τοματα στο τζατζικι, λες, φτιαχνει καλυτερα τη γευση? Ειμαι ανιδεη! :roll:
Παλιοτρολ
Το αφεντικο τρελαθηκε,λεμεεεε!!!
[SPOILER][/SPOILER]
Μάλλον η πρώτη θα είναι απλή ζώνη 2-3 γιατί θα είναι φορτωμένοι με φάουλ οι παίχτες. Οι από κάτω λογικά θα είναι 1-3-1 με προσαρμογές και θα θέλει πολύ περισσότερη δουλειά…
Δε σου κόβει, δεεεν…
Η αληθεια ειναι οτι δεν μου κοβει να καταλαβω τις[U] ασυναρτησιες[/U] που γραφεις:!: