WHAT THE FUCK!!!
[SPOILER][/SPOILER]
WHAT THE FUCK!!!
[SPOILER][/SPOILER]
Αναισθητος μου φαινεται ο τυπος. Μαλλον το φιλι της ζωης του δινει αυτη.
:lol: μ’αρεσει που χει βαλει και το φουσκωτο στα ποδια της για να ευθυγραμμιστει απολυτα με τον τυπο
Kαποτε λεγανε "πενία τέχνας κατεργάζεται"
Εδω ταιριαζει “penis τέχνας κατεργάζεται”
Μη μου πειτε οτι ειναι η πρωτη φορα που το βλεπετε αυτο σε μια παραλια.
Και αυτο δεν ειναι τιποτα…
Μέσα στη θάλασσα γίνονται τα καλύτερα πάντως, όχι εκτός
Διαφωνω. Τα καλυτερα εχουν γινει εκτος κατα την γνωμη μου ασχετα αν συμμετεχεις η οχι. Παραλια Αλιμου συγκεκριμενα (και απο την αποψη του θεατη, και σε αλλη περιπτωση ως συμμετεχων!)
Οχ… μη λές άλιμο μη λές άλιμο
[SPOILER][/SPOILER]
πιο εκφραστικός ο cesc…
Επεσε κατα λαθος αυτη πανω του και τον χτυπησε στα πλευρα που ειχε φαει κλωτσια σε αγωνα. Μορφασμος πονου ειναι, δεν το βλεπεις?
Και τι εγινε αν ηταν το αλλο? Ξερεις γιατι το λεω? Θυμηθηκα μια φορα μικρος να εχουμε κολλησει κυριολεκτικα σημειωτον στην εθνικη και σε καποια φαση η μανα μου να δειχνει ενα αμαξι και να λεει: “ωχ τον κακομοιρη υποφερει”.
Ηταν ενας τυπας στο αυτοκινητο του που οντως φαινοταν οτι υπεφερε!
Μαντεψε τι εγινε οταν οι γονεις μου καταλαβαν πως κατι αλλο επαιζε, το βουλωσαν χαχα (ημασταν και μικρα κιολας).
Εγω εν τω μεταξυ δεν ειχα καταλαβει τιποτα, τοσο στουρνος ημουν lol
Η αδερφη μου (ενα χρονο μικροτερη κιολας) με σκουνταγε με νοημα γελωντας, και παλι στον κοσμο μου εγω, μεχρι που μου το ψιθυρισε στο αυτι…χαχα!
Ετσι ολοι ξεραμε τι επαιζε αλλα το παιζαμε πως δηθεν δεν διναμε σημασια lol
FREAKHOOD, oι μορφασμοι δε διακρινονται ευκολα τι ειναι. Εξαλλου, τι ηδονη τι οδυνη? Το ενα εμπεριεχει το αλλο.
Btw, Don, καλη φωτο. Η ενδεκατη εντολη:
11. Αμαρτηστε, γιατι χανομαστε.
Δεν ειναι κατ’αναγκη ετσι αλλα ο καθενας εχει την γνωμη του.
By the way η 11η εντολη δεν ειναι γαματε κλπ
Εδω και αρκετο καιρο ειναι: ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ
Το Oυ Μπλεξεις να καταργηθει απο τις συνειδησεις μας σαν ξεπερασμενο. Μπλεγμενοι ειμαστε απο καιρο. Οποιος δεν το εχει καταλαβει ακομα, ειναι διπλα μπλεγμενος. Αρα κραταμε το Γ@μ@τε, γιατι χανομαστε. Αν κωλωσουμε και δεν προλαβουμε να το κανουμε εμεις, καποιος αλλος θα προλαβει να μας το κανει πρωτος.
Μα, οπως λες, γνωμες ειναι αυτες, και ο καθενας εχει απο μια…
απο της πιο τραγικες εικονες της νεοτερης ιστοριας…
φαντασου δηλαδη στους περασμενους πολεμους τι θα βλεπανε.