Αγγουρακι καροτακι παει στο σπεσιαλ ουισκι. Στον τσονη βανουν ξηροκαρπια.
ο τυπος με τις τρύπες δεν θα μολύνεται πανεύκολα ; θα του εχει αλλαξει και η φωνή , θα του τρέχουν σάλια και αλλα 100 καθημερινά προβλήματα που σου λένε να μην το κανεις . #-o
Oποτε οι Σιμμωνες ανυπομονοι νεκροφιλοι ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ
α δεν είναι μόνο 10;
…δεν τα έβαλαν αλφαβητικά και μπεδρέφτηκα…
Εχουμε λακκουβες σε ολη την πολη,εχουμε φαναρια που δεν δουλευουν,εχουμε κλειστες
πλατειες,εχουμε σπασμενα πεζοδρομια αλλα οχι.Εμεις θελουμε αυτοκινητοδρομιο.
3-4 φορες εχουν δοθει εκατομμυρια για μελετες για κατι που δεν εχει αναγκη κανενας!
Μα κανενας !
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν την έχει κανένας ανάγκη την πίστα? :-k Γιατί πέρα απ’ το αυτονόητο ότι πρώτη προτεραιότητα του κράτους θα ‘πρεπε να είναι προφανώς η επισκευή και η συντήρηση των δρόμων, είμαστε μία χώρα που έχει πολλούς motorsport enthusiasts αλλά και πολλούς αμετανόητους γκαζοφονιάδες. Οι μεν πρώτοι θα ήταν αρκετά πρόθυμοι να τα σκάσουν για να δουν έναν αγώνα F1 (για τον οποίο και θα κατασκευαστεί η πίστα) και σίγουρα θα προτιμούσα οι 2οι να καυλαντίζουν εκεί (κομματάκι δύσκολο με την παιδεία και τη νοοτροπία που έχουν-έχουμε αλλά πιστεύω όχι ακατόρθωτο) παρά να κάνουν μαλακίες στην παραλιακή ή να μου ζαλίζουν τα παπάρια μεσημεριάτικα επειδή τους τη βίδωσε να πηγαίνουν στις 7.000 rpm με το κωλοφτιαγμένο Saxo τους έξω απ’ το σπίτι μου στις 3 το μεσημέρι. Και σε όλα αυτά, πρόσθεσε και το γεγονός ότι η πίστα θα είναι κατασκευασμένη από ιδιώτες και από την Ε.Ε. οπότε το κράτος θα επιβαρυνθεί μόνο με το κόστος της συντήρησης το οποίο θα καλυφθεί αν υπάρχει πχ για 1 ώρα ένα εισιτήριο της τάξης των 5?
Γιατι στην Χαλανδριτσα Αχαιας που αναφερομαι εγω οχι δεν εχουμε αναγκη
μια πιστα F1.Θες ξενοδοχειακες μοναδες που δεν μπορεις να τις φτιαξεις εκει
και κυριοτερο θες εκατομμυρια ευρω για να φτιαξεις δρομο να φτασεις μεχρι
εκει γιατι ο τωρινος ειναι επαρχιακος μετριου (το λιγοτερο) ποιοτητας.
Επισης με εναν αγωνα την χρονια και με τα 5ευρα που δεν εχουν πλεον οι
καγκουρες την Πατρας δεν γινεται δουλεια.
Και οχι πραγματικα οι δρομοι και τα πεζοδρομια της Πατρας ειναι μπουρδελο.
Δες το σαν αφορμή να φτιαχτεί δρόμος όπως με τους Ολυμπιακούς και την Αττική Οδό Πάσο πάντως, δεν έχω ιδέα για τους δρόμους της Αχαϊας εκτός απ’ την Κορίνθου-Πατρών-Πύργου, στην οποία αφού έχω επιζήσει τόσες φορές, δεν έχω να φοβάμαι τίποτα…
Ναι, οι πίστες μας μάραναν… δεν είναι ούτε καν 10η προτεραιότητα (για πολλούς λόγους), οπότε άκυρο.
φώτο τέικεν μπαι μι
:’)
[COLOR="#FFFFFF"]…[/COLOR]
Α ρε Χολαργάρα
Και μετα απορει κανεις για την καταντια μας