Φωτογραφίες

Αυτο μου βγηκε χθες οταν προσπαθησα να μπω στα xvideos.

Τι ειρωνια!

Απαγορευεται η προσβαση σε πορνογραφικο υλικο σε μια χωρα οπου η πορνεια ανθει οσο δεν φανταζεσαι και εχει τα πιο πολλα ladyboys αναλογικα απο οποιαδηποτε αλλη πολη του πλανητη (η δευτερη ειναι το Ριο στην Βραζιλια, με διαφορά ομως).

Λογοκρισια της ξεφτιλας.

Τελικα εδω ειναι αλλος πλανητης.
Εβαλα αγγελια για μπαντα και να το πρωτο ατομακι:

[SPOILER][/SPOILER]
Ειπα οτι ειμαι 40 φευγα αλλα δεν εχει κολλημα.
Ηξερα οτι εδω παιζουν αλλα μετρα και αλλα σταθμα μα ειναι οντως αλλος κοσμος τελικα.

Και ειπα πως χαλαρωσα εκει που ηταν να μπλεξω με βραζιλια…

Πίσω απ’ τα σίδερα να δεις τί άλλος πλανήτης που θα είναι…

[SPOILER][/SPOILER]

20 ειναι. Και για την μπαντα βρεθηκαμε, οχι για κατι αλλο. Απλα ετυχε ναναι τετοιο στυλ.

Και σημερα εμαθα και κατι αλλο. Μου ειπε οτι δεν ειναι κοριτσι…
Οχι πως αυτο με παραξενεψε ιδιαιτερα γιατι εχω καταλαβει τι παιζει εδω που βρισκομαι, αλλα αν δεν μου το ελεγε δεν υπηρχε περιπτωση να το παρω χαμπαρι με την καμία.

[B]FREAKHOOD [/B]είσαι ο μόνος λόγος που δεν έχω αποφασίσει να τελειώσω με αυτό το πράγμα που λέγεται ζωή. πάντα όλοι από κάτι κρατιούνται. εγώ περιμένοντας το επόμενο ποστ σου. συνέχισε

Ελα Mπανγκόκ Crimson. Σε προσκαλώ!

Ναι Κρίμσον, ταξίδεψε στην αγάπη

Τι ακριβώς πρέπει να καταλάβουμε εδώ; Κάποιο λογοπαίγνιο; :-s

STO KLIMA

Πρωτο ποστ στο θρεντ.

Λοιπόν, τις φάτσες μας τις έχουμε. Λέω εδώ να στέλνουμε αστείες / ωραίες / εντυπωσιακές / μελαγχολικές κλπ φωτογραφίες που κατά καιρούς έχουμε οι ίδιο τραβήξει. Από τοπία και αξιοθέατα μέχρι και το αγαπημένο μας γκρουπ ή το σκύλο μας.

1. Οι φάτσες μας πρέπει να λείπουν.
  2. Απαγορεύονται οι φωτογραφίες του περιεχομένου που σε όλους ήρθε ως πρώτη σκέψη στο μυαλό. Άντε μπράβο.

Αμ δεν τις εχουμε εκτος απο μερικες.

μια συλλογη απο φωτογραφιες του 2014 που δεν ειναι απαραιτητα δυσαρεστες οπως σε ολα τα αφιερωματα http://www.buzzfeed.com/matthewtucker/the-most-astonishing-photos-that-won-awards-in-2014?bftw=main#.enD5Jr9oVd

οχι ρε πουστη μου, πρεπει να μεταβω αμερικα επειγοντως, τι big 4 και παπαριες μου τσαμπουνατε

[SPOILER][/SPOILER]