Φωτογραφίες

Οποτε θες…:stuck_out_tongue:

Το ωραιο ειναι η βαβουρα που κανουν…:smiley: :smiley:

Τέχνη από τα σκουπίδια σας…νομίζω είναι από τις πιο δημιουργικές φάσεις που έχω δει των τελευταίο καιρό!

Μετεωρα…

Πες μου ότι είναι φωτομοντάζ, αυτό πες μου μόνο, τέλος…

:thumbup: Μετέωρα

Δεν έχω πάει γαμώτο…:frowning:

Παιδιά, οι καταρράκτες είναι απίστευτοι! Πρέπει να το δει κανείς από κοντά για να το πιστέψει. Αχ, Toronto… :frowning:

Εβλεπες “art attack” πριν καμια 10ετια στην κρατικη ??? Ηταν ενας τυπας που εκανε συνεχως τετοια…

Εγω εχω παει και τα σπανε!!!

Μουαχαχα πηγαν οι γονεις μου στο Νιαγαρα. Και θα παω κι εγω, εχουμε σοϊ στο Τοροντο.

Μην ξεχάσεις να πάς και στο Healey’s…:blues:

Εβλεπα εγω. Ημουν νηπιαγωγειο τοτε και γυρναγα σπιτι την ωρα που το ειχε :stuck_out_tongue:

Ειχα παει δευτερα δημοτικου οταν ζουσα σικαγο. Απιστευτα…Αλλα δεν εχω μαθει ακομα να ποσταρω φωτο για να βαλω :stuck_out_tongue:

γιαυτο σε παντρευομαι ρε αστερι :smiley:

Βορειος πολος

ηλιοβασιλεμα στον Ωκεανο

γη του πυρος

και μια δοση απο Ισλανδια…

Ο βόρειος πόλος σε λίγα χρονάκια θα είναι θαλασσίτσα. (Αλήθεια, πόσο σκατόψυχος πρέπει να είναι κάποιος για να πανηγυρίζει που έλιωσαν οι πάγοι πάνω από Γροιλανδία-Καναδά γιατί έτσι υπάρχει γρηγορότερο πέρασμα για τα εμπορικά πλοία προς την Αμερική και να μένει αδιάφορος στην πρωτοφανή οικολογική καταστροφή?? Όπως ορισμέοι δημοσιοκάφροι… αλλά έτσι είναι, το περιβάλλον δεν μας δίνει κέρδος, άρα μας είναι άχρηστο…)

Οι απιστοι παρακαλουνται να προσκυνησουν

Ο γιακα λακοβιτς δηλωμενος οπαδος του σατανισμου

Ο Φοβος σε κανει να περπατας στο νερο ωσαν τον Χριστο

How the Americans see the world

Εισαι θεα!!!:!: :!: :!:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Θεϊκό!!! Και άκρως αντιπροσωπευτικό… :stuck_out_tongue:

Εβαλα μια εικονα και την βγαζει μονο σε λινκ [-X [-X
Τελοσπαντων.Ωραια η φωτο με τον χαρτη