Δυνατή φώτο
Εως και στεναχωρη…
To οτι παιζει απο το 2018 και προσωπικα αμφιβαλλω και για την αξιοπιστια της, να το προσπερασουμε ή να το αναφερουμε;
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=863189030699712&id=863185807366701
Μην κανουμε ο,τι κοροϊδευουμε guys.
Εγώ προσωπικά δεν κοροϊδεύω κανέναν χρήστη του forum. Και παλιά να είναι, και fake να είναι, δε ζήτησα από κανέναν να με εμπιστευτεί για την ενημέρωσή του. Την είδα, την ανέβασα και για να κάνω και το δικηγόρο του διαβόλου, δεν είπα πουθενά ότι είναι από την Ελλάδα ή τραβήχτηκε αυτές τις μέρες, το τοπικ λέγεται φωτογραφίες
Εύθικτος είσαι. Δεν είπα ότι κοροιδεύεις κανέναν, αλλά αναφερόμουν στα fake news που φαντάζομαι σε κανέναν δεν αρέσουν.
Αλλά νταξ, αν είσαι ικανοποιημένος από τη φωτό που ανέβασες στο χρονικό σημείο που επέλεξες να την ανεβάσεις, χωρίς το παραμικρό σχόλιο, απλώς “επειδή εδώ είναι το τόπικ φωτογραφίες”, ποιος είμαι εγώ να στο χαλάσω; Είπα τη μλκ μου, συνεννοηθήκαμε, καλό ΣΚ
Λοβέρδος (πριν λίγες ώρες): Ο Σπύρος Καρανικόλας θα είναι εκπρόσωπος μου στα ΜΜΕ έως τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.