Φωτογραφίες

Δυνατή φώτο

7 Likes

Εως και στεναχωρη…

6 Likes

To οτι παιζει απο το 2018 και προσωπικα αμφιβαλλω και για την αξιοπιστια της, να το προσπερασουμε ή να το αναφερουμε;

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=863189030699712&id=863185807366701

Μην κανουμε ο,τι κοροϊδευουμε guys.

4 Likes

Εγώ προσωπικά δεν κοροϊδεύω κανέναν χρήστη του forum. Και παλιά να είναι, και fake να είναι, δε ζήτησα από κανέναν να με εμπιστευτεί για την ενημέρωσή του. Την είδα, την ανέβασα και για να κάνω και το δικηγόρο του διαβόλου, δεν είπα πουθενά ότι είναι από την Ελλάδα ή τραβήχτηκε αυτές τις μέρες, το τοπικ λέγεται φωτογραφίες

1 Like

Εύθικτος είσαι. Δεν είπα ότι κοροιδεύεις κανέναν, αλλά αναφερόμουν στα fake news που φαντάζομαι σε κανέναν δεν αρέσουν.

Αλλά νταξ, αν είσαι ικανοποιημένος από τη φωτό που ανέβασες στο χρονικό σημείο που επέλεξες να την ανεβάσεις, χωρίς το παραμικρό σχόλιο, απλώς “επειδή εδώ είναι το τόπικ φωτογραφίες”, ποιος είμαι εγώ να στο χαλάσω; Είπα τη μλκ μου, συνεννοηθήκαμε, καλό ΣΚ :slight_smile:

1 Like

Λοβέρδος (πριν λίγες ώρες): Ο Σπύρος Καρανικόλας θα είναι εκπρόσωπος μου στα ΜΜΕ έως τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.

:face_vomiting:

1 Like

11 Likes

14 Likes

Classic, αν και αυτό νομίζω είναι πιο κοντά στην ελληνική πραγματικότητα, γαμώ τη malloc μου μέσα

3 Likes

Απ’ ό,τι φαίνεται, τον νέο Batman θα ενσαρκώσει ο Steven Wilson

2 Likes

68728_lubpw3njpxt47y1_full

6 Likes

8 Likes

3 Likes

7 Likes

No regrets :sweat_smile:

20 Likes

1 Like

image