Έβαλες με ηγετικό τρόπο τα πράγματα στη θέση τους, ωστόσο για τον Αλέξη μιλάμε, δεν νομίζω να κολλάει σε κάτι τέτοιες λεπτομέρειες.
Ούτε κι εγώ το νομίζω. Άλλωστε το είπε κι ο Μητσοτάκης, τα ψηφοδέλτια του Σύριζα είναι luben.
πως μου διεφυγε αυτη η δισκαρα του 1984 για το λετς πλε ι …θυμαμαι το εβαζα καμια φορα με τα ανηψια καβαλα στους ωμους οταν ηταν μικρα, να χορευουμε…στις παιξε πανκ 45 (καλα δεν της λεω?) στροφες ομως…
…την κατανοηση σας,καληνυχτα,καλημερααα
Σε παρακαλώ, φτιάξε την αλφαβητική/χρονολογική σειρά των δίσκων σου.
ενταξει,ενταξει…εχεις τα δικια σου ,πιο παλια σε καποια θα μποουσα να τα χωριζω σε ειδος,αλφαβητικα,χρονολογικα,βασει τριχοπτωσης μελων,χρωμα σωβρακακια manowar κτλ κτλ…
αλλα πλεον προσπαθω να σταματησω τη συνδρομη μου στο συλλογο ψυχαναγκαστικων και σε αυτο βοηθανε και τα λετς πλε ι μιας και ποτε δεν θα φτιαξω την λιστα που θα ηθελα,δεν υπηρχε και δεν θα υπαρξει και ας με ενοχλει λιγο ,για αυτο και μερικα cd ειναι και αλλα οχι…οοοπου κατσουν πλεον ,αλλωστε…
συναθληται ψυχαναγκαστικοι,ας το παλεψουμε,θα κανω την αρχη με το RIDE THE ΩΧΡΑ ΣΠΕΙΡΟΧΑΙΤΗ TO YOUTHANASIA (ξερναω και μονο που το εφτιαξα …αυτο )
Θήκη, βιβλιαράκι, CD, 0 στα 3;;;
Give a bit of mmh to me and I’ll give a bit of mmh to you…
(Sorry, αλλά εδώ και μέρες βλέπω αυτή τη φωτογραφία και δεν άντεξα)