Φωτογραφίες

Από πρόσφατη επίσκεψη bitola

Γατάκια

7 Likes

Από πρόσφατη επίσκεψη στο… φθινοπωρινό δάσος Φλαμπουραρίου (ποταμός Αωος)!

29 Likes

Φθινόπωρο, η πιο ωραία εποχή

5 Likes

Κατμαντού φορ δε γουιν!

13 Likes

Αυτό είναι το γραφείο μου με το κομπιούτερ, οθόνη, ηχεία, playstation, στερεφωνικό κλπ κλπ.
Σταματήστε να κοροιδεύετε.

2 Likes

Δεν πετάω ποτέ λειτουργικά καλώδια. Θα μπορούσα να στήσω ένα μίνι δίκτυο στο σπίτι μου με τόσα που έχω. Έχουμε μία παρόμοια κούτα και σε κάθε σχολείο. Όλα μπορούν να φανούν χρήσιμα κάθε στιγμή.

1 Like

Φτηνό και ελαφρώς κακόγουστο → :ok_hand: :ok_hand: :ok_hand:

13 Likes

Αυτό :point_down:

Context για “αυτο”; Τι ειναι αυτο;

Οι νεοναζί Μακρόν και Στάρμερ χτες στο Παρίσι πάνω στο άρμα. Η προσθήκη της σβάστιγκας είναι to the point φωτοσοπ με χιλιάδες like στα σόσιαλ. Genius αυτός που την έφτιαξε.

Ελπίζω να σου έλυσα την απορία.

Βρε καταλαβα τον συσχετισμο μεταξυ Μακρον, Σταρμερ και ναζι δεν επιασα. Εκτος απο το κλικ με τον χαιρετισμο του Σταρμερ, υπαρχει κατι αλλο; Τι ειναι “to the point” και “genious”; Αυτο εννοω οταν κεω “context please”.

Τι Στάρμερ, τι Ντερ Στούρμερ

5 Likes

Και Ντερ Στούρνερ μη σου πω!

1 Like

Οκκκκκκκ, got it :rofl:

Λίγο απ’ όλα. Πρώτον ο χαιρετισμός που είπες, δεύτερον μια παρόμοια βόλτα του Χίτλερ πριν 80 χρόνια πάνω σε αντίστοιχο άρμα, τρίτον ότι δεν τον γουστάρουν οι περισσότεροι Άγγλοι.

Κυκλοφορούν διάφορα memes.

2 Likes

οι περισσότεροι άγγλοι τον ψήφισαν. οι torries και οι φαραζικοί δεν τον γουστάρουν.

1 Like

Με προλαβε ο Αγγελος. Δλδ δεν τον γουσταρει η πλειοψηφια (δεν ξερω αν ηταν “περισσοτεροι”) που τον ψηφισε πριν απο μερικους μηνες; Οκ…

Κατα τ’ αλλα, ευχαριστω για το κοντεξτ :slight_smile:

1 Like

Θυμάμαι ένα γκάλοπ απο Ηπα που ρωτούσαν τους Αμερικανούς Αν εγγρίνουν την συνθεση της βουλής
ΜΙΑ βδομάδα μετα την εκλογή της! Και μόνο ενα 25% (δε θυμαμαι ακριβώς.) την ενέκρινε! Μόλις τους ψηφίσατε! Γτ δεν σας αρέσουν? " Τον ψήφισα γτ ο αντιπαλος του ήταν κυριολεκτικά ο Σατανάς !"
Ηταν η απάντηση. Βεβαια στις Ηπα είναι λιγες επιλογές (2 ουσιαστικά).
Απο μνήμη δε το ψαξα πάλι…

ΠΟΝΕΣΤΕ λιγο με την Ελλαδα μας!

9 Likes

Ο γάιδαρος μεταφέρει το φορτίο, σωστά;

6 Likes