Φωτογραφίες

To Αλόε έριξε καταπληκτική ιδέα! Για πάμε λοιπόν!

[SIZE=“2”]TOILET HUMOUR[/SIZE]

Αυτά για εισαγωγή…

Και πάμε σε ορισμένες εξαιρετικές τουαλέτες. Πρώτη, μια ανάλογη χαι-τεκ τουαλέτα με την παραπάνω, απο άλλη οπτική γωνία.

Και άλλη μία.

Κάποτε, σε σημεία σαν αυτό, χτίζανε φάρους. Αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει και οι ανάγκες μεγαλώσει.

Βιάζεστε και θέλετε να πάτε στη δουλειά σας και δεν προλαβαίνετε να πάτε στην τουαλέτα, με αποτέλεσμα να τα κάνετε πάνω σας στον δρόμο? Κουραστήκατε να σας συμβαίνει αυτό καθημερινά? ΟΧΙ ΠΙΑ!!!

Τι πιο συνηθισμένο απο τα βρεθείτε χαμένος στα βάθη κάποιας ζούγκλας. Και όταν έρθει η στιγμή της ανάγκης, ΠΟΥ θα βρείτε τουαλέτα, ε?? Τι θα κάνετε?! Ευτυχώς, ο ανθρώπινος νους προνόησε και γι’ αυτό…

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… :lol:

[SIZE=“2”]TOILET HUMOUR PART II[/SIZE]

Πάνε οι εποχές που τα σκυλάκια σας κάναν πιπί τους όπου ναναι και εκνεύριζαν τον γείτονα. Τώρα πια εκπολιτίστηκαν κι αυτά.

Προσευχή και κατάνυξη ακόμα και εκείνη τη στιγμή, για τους αληθινά θρησκευόμενους.

Θα πηγαίνετε εσείς σ’ αυτήν την τουαλέτα? :?

Για τους κολλημένους στο pc, το msn και τα φόρουμ, 24 ώρες το 24ωρο.

Για τους οργανοπαίκτες εκεί έξω (όχι αυτούς ρε, τους άλλους!)

Μια… διαστημική τουαλέτα!!! Τώρα, τι πάει που, δεν έχω ιδέα… Να κατουρήσει κανείς απλά, γίνεται?

Αυτά τα ολίγα!!! Α, πάρτε κι άλλη μία! :smiley:

Η τουαλέτα του manos_87 !!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Ειδικα το πρωτο και αυτο με το σπιτι της Ολυμπιας, ηταν κορυφη!:lol: :lol: :lol:
Θεα Σοφι!

To αποτυπωμα του θεου…:stuck_out_tongue:

[SIZE=4][B]Βρες το pc

[/B][/SIZE]

Εύκολο…4η σειρά από την δεξία πλευρά ο 2ος:p

Πλάκα πλάκα αυτό μου θυμίζει το παιδικό Where is Wally:) Φοβερό ήταν :slight_smile:

Πως βρηκαν το σημα που θα βαλουν οι Κινεζοι στην Ολυμπιαδα του 2008

Θεικό!:smiley:

Απο σαιτ γνωριμιων στο Πακισταναν…

#-o

Η κάτω δεξιά είναι super…#-o :lol: .

Πανάθεμα σε! Μας κόλασες μεσημεριάτικα…

#-o

νταξ δεν υπαρχει αυτο

“έχω ταξιδέψει κουφάλες,λυσσάξτε” (αλα γιώργος μαρίνος το τελευταίο ε)

Cozy γραφε και που ειναι τι, για μας τους ασχετους ε.:frowning: