Έχω δει και μου΄χουν πει για 3-4 ανθοπωλεία “Αλόη”, ζαχαροπλαστείο “Αλόη”, μαγαζί με βιολογικά προϊόντα “Αλόη”, αλλά όχι και τέτοια καφρίλα! 8O
Να κατοχυρωσεις το brandname. Αλητες…[-X
Αλοητες!!!
:lol3: :lol3: :thumbup:
Ναι, πρέπει να δράσω νομικά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα έκανα μήνυση! Ακούς εκεί ‘Αλόη’ για τέτοιο πράμα… μπαίνω στον πειρασμό να πάω να τους ρωτήσω πώς τους ήρθε η ιδέα! 8O
Λογικα θα σου απαντησουν οτι εβαλαν αυτο το ονομα λογω του βοτανοτου “Αλοη” απο το αραβικο Alloeh
ONLY IN JAPAN
Επικαιρο…τα μαπετς στα Ζωνιανα… το χορτο το αφησαν απ’εξω…
εντιτ…το χορτο το’κρυψε ο κερμιτ… βασιμες πληροφοριες τοποθετουν τη μις πιγκι σε μια απ’τις ταρατσες με καλασνικοφ και αρ-πι-τζι να βαλει κατα μπατσων μεταφιεσμενων σε στρουμφακια…
φαντάζεσαι να έχει κοντά στο σπίτι του τέτοιο μαγαζί κάνας πληγωμένος πρώην??
πφ,γκαντεμιά#-o
:hippy:
οκ, ξερω, κρυο… :cold:
8O Φοβερό!
έχει βγει ή είναι σε beta ??? :-k :-k
Εχει βγει
8O 8O 8O Pws borw na to xrisimopoihsw ayto to theiko programma??? Pou paw?? Otan eixa anakalypsei to Google Earth eixa pwrothei asxima.
κανε κλικ εδω
δεν εχει φτασει βεβαια το επιπεδο του google earth σε επιπεδο ευκρινειας , αλλα το συναγωνιζεται στο birds eye view [B] μονο σε μεγαλες πολεις
edit:[/B] γουσταρω το birds eye view, κοβω βολτες στις γειτονιες του Leicester και βλεπω τα σπιτια που ειχα μεινει και τα κτηρια του πανεπιστημιου που ετρωγα στη μαπα καθε μερα… πλακα πλακα εχουν κανει φοβερη δουλεια στη microsoft
και άμα πάτε στην βουλή θα δείτε παρατεταγμένα ματ ενώ στην σταδίου φοιτητές … 8) 8) 8)
(να κατεβάσουμε το πρόγραμμα γίνεται ?)
Έπρεπε να πάτε δίπλα να φάτε σουβλάκια
Exω παει εκει, ειναι τελεια!! Περπατας για εκατονταδες μετρα και συνεχεια ειναι αυτο το πραγμα που βλεπεις, δεν τελειωνει ποτε!! Νομιζεις πως καποια στιγμη θα αρχισει η θαλασσα αφου το βλεπεις το νερο πολυ κοντα σου να “σκουρενει” αλλα μολις φτασεις στο σημειο που απο μακρια φαινοταν “μπλε” καταλαβαινεις πως το νερο εξακολουθει να ειναι στους 10-15 ποντους!!! Ενταξει, ηταν φανταστηκα εκει, ειχαμε παει εκδρομη μαζι με αλλα παιδια και ειχε τρελο γελιο! Παιζαμε και φριζμπι κανονικα σαν να ημασταν στην παραλια! Η βλακεια ειναι οτι ειχα καμια 30αρια φωτογραφιες απο κει και ηταν ολες γαμω αλλα μου σβηστηκαν απο τη μηχανη χωρις να καταλαβω πως πριν προλαβω να τις περασω στον ΠιΣι…