Κάνει και από Κοπεγχάγη
Προφανως οι περισσοτεροι χεστηκατε, απλα με καποιον πρεπει και γω να μοιραστω τη χαραμ.
Ο μλκς ξεχασα εντελως να παρω σι ντια απο Πελικαν.#-o Το θυμηθηκα στον γυρισμο κιολας.
Παρολα αυτα… αυτο:
[SPOILER]Νταξ. Συγκινηση.
Περιμενω τωρα τον Απριλη για να μπουν οι δυο τζιφρες που μενουν.[/SPOILER]
Η παραίτηση του Τζιμη Πανούση από τραπεζικός υπάλληλος…(Θεός οπως παντοτε :lol:)
Σωωωωστος!
Η σχολή των Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, πάντα αποτελούταν από τα πιο προοδευτικά και πολιτικώς συνειδητοποιημένα στρώματα των Ελλήνων φοιτητών. Από τη συνέλευση των Μηχανολόγων Μηχανικών ξεκίνησε η κατάληψη του Πολυτεχνείου το 1974, πλήθος βουλευτών και εθνικών ευεργετών είναι απόφοιτοι της σχολής και το πολιτικό μέλλον της χώρας προέρχεται από τη συγκεκριμένη σχολή (Τσίπρας για παράδειγμα)
Για άλλη μία φορά, η σχολή των Μηχανολόγων Μηχανικών πρωτοπορεί και πρωτοτυπεί με τη δημιουργία μιας πανίσχυρης φοιτητικής παράταξης που όχι μόνο θα τα σαρώσει όλα στο διάβα της, αλλά θα εξαλείψει όλες τις κοινωνικές αδικίες και θα οδηγήσει τη χώρα αυτή τόσο κοντά στην Ουτοπία, που η λέξη “ουτοπία” θα πάψει να υφίσταται…
Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζω την αφίσα του νέου πανίσχυρου κινήματος…
Μα σε τι σχολή είμαστε τέλος πάντων;
ΕΠΟΣ!
:lol: :lol: :lol:
Η αντίπαλη παράταξη θα έχει στην αφίσα της στον Στήβεν Σηγκάλ?
:lol: :lol: :lol:
Υοu’re kidding me!!!
Πλάκα με κάνεις!
Κοιτάχτε εσείς τώρα να ψηφίσετε καμία άλλη ντεμοντέ παράταξη, τύπου ΔΑΠ, ΦΑΠ, ΠΑΣΠ, ΧΑΣΠ και δεν συμμαζεύεται, ε; Πρέπει να στηρίξετε την πρόοδο, την πρωτοπορία, το διάλογο πάνω από ολα (με στριφογυριστή κλωτσιά!)
In OYM We Trust!!
To σοφι-καππα μετα από απεργία πείνας…
Φερνει και λιγο ε;!
Θα σας παρει ο διαολος θα σας παρει.
ρε αλητες,θα φατε ξυλο
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχ ελα μωρε την κακομοιρα μην τη δουλευετε
παντως αρπαχτικο γλαρο ποτε δεν την ειχα σκεφτει χαχαχαχαχαχαχαχα:lol:
αυτό είναι κάπου στη Νυρεμβέργη, ήταν ένας τυπάς ο οποίος έπαιζε αυτό το πράμα που κρατάει… Πρέπει να είναι κάτι ανάμεσα σε βιολί και τρομπέτα… δε ξέρω
Πάντως έβγαζε έναν πολύ περίεργο και ενδιαφέροντα ήχο απ’ο,τι θυμάμαι
Ιδού (αλλά γιατί φαίνεται μικρή ρε πούστη, εγώ την έχω μεγαλύτερη στο πισι)