αλόε φόρα τώρα σορτσάκι αν τολμάς… δεν ακους τους παλιούς… φόρα ! υπάρχει κ το στοίχημά μας, ε !
Σόφι, δεν μπορούμε να τους σώσουμε όλους εκεί μέσα, σίγουρα δεν είναι ο μόνος! :lol:
(μα γιατί δεν πάνε μια βόλτα απ’τη φιλοσοφική; 15 λεπτά περπάτημα είναι. α, ξέχασα, έχουμε μάθημα )
Η άνοιξη έφτασε μόντε, το καλοκαίρι πλησιάζει…
Παρακάτω σας δίνω τη φώτο από το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στη Ζυρίχη. Η φώτο είναι από το μονόκλινο, αλλά η ντουζιέρα σε κοινή θέα για όλους όσους μένουν στο δωμάτιο είναι σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου και την έχουν μέχρι και στα τετράκλινα. Πραγματικά, είναι βλάκες οι άνθρωποι. Κάτι λιγότερο λειτουργικό και να ήθελαν, δε θα μπορούσαν να σκεφτούν…
νταξ…αυτο παραειναι ηλιθιο…
παλι καλα που δεν ειναι και η χεστρα στη μερια του κρεβατιου…
Η πραγματική αιτία της αποχώρησης της Tarja από τους Nightwish
@Karvou η ντουζιερα ειναι καλη υπο συνθηκες.Σκεψου να εισαι στο δωματιο με καμια καλη φιλη.
Βεβαια υπαρχει και το ενδεχομενο να χεις παει εκει οικογενειακος κατι το οποιο δεν θελουμε
Μα έτσι διαβάζεται
η παραλία της λίμνης στο Vevey
αντε τωρα να σε λενε batman bin suparman, να δω πως θα ανταπεξελθεις στις προσδοκίες των απλων θνητων…
in the mist by the hills που λενε και οι Satyricon.To εξοχικο φιλου που μεναμε στις Μηλιες Πηλιου.
Η θεα απο καποιο σημειο του χωριου.
Πανοραμικη αποψη του δρομου που συνεχιζει πιο μεσα στο ομορφοτερο βουνο της χωρας.
Η ομιχλη μας συνοδευσε 2 ολοκληρες μερες.Εδω οτι φαινεται απο το χωριο.
Εκει πρεπει να χα παει το καλοκαιρι των ολυμπιακων αγωνων. Φοβερο μερος με τεραστιες κρεπες με παγωτομε μονο 2 ευρω διπλα απτην παραλια
αχχχχχχχ μηλιες πυλιου… ωραιες αναμνησεις απο κει
Kοσμά γαμώ τις φωτός ε! Θέλω κι εγώ να πάω στο Πήλιο…
Το 'χω και κοντά, ζήλια, νιανια νιανια νια!
Μόλις επέστρεψα από το Παρίσι: Εξαιρετική πόλη, χιλιάδες μίλια μπροστά από την Ελλάδα σε αρκετά πράγματα, αλλά και πολύ πίσω σε άλλα σχετικά με μας. Ξεκινώντας από τα αρνητικά, υπάρχει πολύ φτώχεια, όπως και σε όλα τα μέρη του κόσμου άλλωστε, αλλά στο Παρίσι είναι πολύ υψηλά τα νούμερα. Δυστυχώς.
Το μετρό άθλιο, πολλές γραμμές (θετικό αυτό), αλλά πολύ βρώμικο. Λένε πως το ανακαινίζουν. Ίδωμεν…
Οι Γάλλοι πολύ σοβινιστές, αγγλικές πινακίδες ΔΕΝ υπήρχαν, αλλά παρ’ όλα αυτά εμείς τα βγάλαμε μια χαρά πέρα! Εγώ δεν είχα πρόβλημα, ήταν πολύ ευγενικοί και οι περισσότεροι θέλαν να σε εξυπηρετήσουν.
Επίσης, να πω οτι το χειρότερο φαγητό στη ζωή μου το έχω φάει στο Παρίσι. Άψητα κρέατα, με το αίμα να στάζει από το πιάτο. Ας είναι καλά τα σαντουιτσάδικα και οι πίτσες!
Ο Πυργος του Άιφελ είναι ωραίος μόνο από μακρυά. Να ανέβεις πάνω είναι τσάμπα ο κόπος και τα έξοδα. Περιμένεις 2 ώρες στην ουρά, για να δεις μια μέτρια θέα του Παρισιού.
Ο Λούβρος επίσης: Τεράστιος χώρος, πολλά εκθέματα, δε προλαβαίνεις να δεις τίποτα ουσιαστικά. Τόσα εκθέματα απλά και μόνο για να λέει πως είναι το καλύτερο μουσείο του κόσμου. Αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Η Τσοκόντα τίποτα ουσιαστικό, ένας μικρός πίνακας πίσω από 10 στρώσεις γυαλιού και προστατευτικών, δεν τη χάρηκα όσο ήθελα. Τα μόνα που άξιζαν ήταν τα κλεμένα. Η Αφροδίτη της Μύλου εκπληκτικό έργο.
Περνώντας στα θετικά, κυκλοφοριακή αγωγή παίρνουν άριστα! 5 μέρες ζήτημα να άκουσα κόρνα 2 φορές, καθόλου νέφος, καθόλου κίνηση και η πόλη γεμάτη ποδήλατα, τα οποία μπορούσες να νοικιάσεις από πολλά σημεία της πόλης.
Μαγευτικά κτίρια, γραφικά σοκάκια, ένας Σικουάνας το βράδυ όνειρο και πολύ μα πολύ τουρισμό!
Οι γαλλίδες Α-Π-Α-Ι-Χ-Τ-Ε-Σ (αυτή η γαλλική μύτη πόσο τα σπάει γμτ), στυλάκι, κομψότητα και γλυκήτητα όλα μαζί. Ακόμα και οι τουρίστριες που υπήρχαν δεν έπεφταν κάτω από μέτρια επίπεδα. Ισπανίδες, Ιταλίδες, ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ κλπ όλες μια και μια! Με λίγα λόγια, η πόλη της ομορφιάς!
Γενικά ήταν απίστευτα, και το σίγουρο είναι οτι θα ξαναπάω λίαν συντόμως!
Υ.Γ: Όποιος θέλει να πάει, να διαλέξει μεταξύ της κοπέλας του και της πιστωτικής κάρτας. Η χαρά της γυναίκας εκεί πέρα. Και του άντρα βεβαίως για τους παραπάνω λόγους!! (Πόση ομορφιά ρε γμτ!)
Ακολουθεί ένα φωτογραφικό αφιέρωμα:
Παναγία των Παρισίων:
Eiffel Tower
Το Παρίσι από ψηλά (Eiffel Tower)
Μια άκυρη:
Αψίδα του Θριάμβου:
Λούβρος:
Σικουάνας:
Μιμώντας τον Hercules!
Μόνα Λίζα:
Αφροδίτη της Μύλου:
Ηλύσια Πεδία:
Το αεροπλάνο:
Επειδη εχω παω και Παρισι, και Ισπανια αλλα τωρα ζω στην Πορτογαλια εχω να πω για το θεμα των κρεατων οτι παντου ετσι τα τρωνε… Τλχ σ αυτες που εχω παει αν δεν τους πεις καλοψημενο ετσι θα σου το φερουν…
Σαν πολη το Παρισι ομως ειναι αψογο… Πανεμορφο!