Καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει ή πει!

Αστα να πανε…πηρε μια φατσα η κοπελα priceless!:lol:

Και μια θρυλικη ατακα του πατερα ενος φιλου μου που ακουγε τον γιο του με εναν αλλον να μιλανε και να διαφωνουνε για το ποιος ευχαριστιεται περισσοτερο στο σεξ,ο ανδρας ή η γυναικα.

-Καλα ρε οταν βαζεις την μπατονετα στο αυτι ποιος ανακουφιζεται το αυτι ή η μπατονετα?:smiley: :wink:

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

περσι γουσταρα μια γκομενα και το ειχα πει σ’εναν φιλο μου.
αυτος λοιπον το ειχε πει σε δυο-τρια παιδια,και οταν ειμασταν εξω συναντησαμε αλλο ενα παιδι και του το’πε.
λεω εγω: ρε μ@λ@κ@, το εχεις πει παντου. το ξερει ο αντωνης, ο σπυρος, ο κωστης…
πεταγεται αυτος που συναντησαμε: ο μιχάλης…
λεω εγω: που το ξερει ο μιχαλης?
λεει: θα του το πω εγω αυριο!

:lol3: :lol3: :lol: :lol:

(μπορει να μην ακουγεται αστειο αλλα τοτε ειχαμε ριξει πολυ γελιο)

Ωραίος ο father!!! Λογικό συμπέρασμα: η γυναίκα! :lol: :lol:

εχω παει στο σπιτι του κολλητου μου και ειναι εκει ο πατερας του (γερο ποτηρι οντως, κατεβαζει νταμιτζανες και δε παιρνει χαμπαρι)…

διαλογος:

-θα πιεις ουζο;

-αντε βαλε (ειπα ο αμοιρος)…

(βαζει μεχρι τη μεση του ποτηριου)

-εεε…φτάνει! κατσε να βαλω λιγο νερο…

και πεταει την υπερθεικη ατακα:

ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΥΖΟ; [SIZE=“3”]Π**ΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ;;;[/SIZE]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ακομα το θυμαμαι και γελαω…

Ο θειος μου εχει πει οτι τα γυαλια της Μαριεττας ειναι σαν ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ SCANIA:smiley: :smiley:

:lol: :lol: :lol: :lol: φανταζομαι το υφος του οταν το ειπε και σκαω στα γελια!

Στην εκδρομή, φτάνουμε με το πούλμαν στο ξενοδοχείο μετά από νυχτερινή διασκέδαση. Όλοι ήταν λιώμα, και ο φυσικός μας, λέει: “Ξυπνήστε ρε! Ώρα για …ύπνο!” :stuck_out_tongue:

Στην 5ημερη ο λυκειαρχηςμκουβαλαγε εναν συμαθητη μου που ητνε στουπι… Του λεει Ξενοφων να πεταξω ενα λετο την σακουλα(καταλαβαινετε…), και του λεει Τι λες ρε μαλακα! Φερτη εδω!

Λολ!!!
Εμάς ο λυκειάρχης είχε γίνει πίτα ένα βράδυ. Έκανε περίπατο στο διάδρομο μέχρι να κοιμηθούμε και καλά, άνοιξα την πόρτα και τον είδα να κάνει οχταράκια!!! :stuck_out_tongue: Αυτοί οι καθηγητές μας είχαν αναλάβει! Όλα στα υπουργείο! [-X #-o

A oχι… Εμας ηταν καθε βραδυ σουρα!!!:lol: :-k

ενα φιλος για το ποσο ασχημη ηταν μια κοπελα:
αυτη με τετοια μουτρα ουτε χριστουγγενα δεν μπορει να κανει…:stuck_out_tongue:

Για ολοΐδια περιπτωση λεμε:
“Πραγματικα αυτη ειναι, η πιο ασχημη πεθαινει!!!”

Aν ποτέ τα σκατά αποκτούσαν αξία τότε οι φτωχοί δε θα είχαν κώλο… :lol:

Και σε τουαλέτα σε κάποια συναυλία και ενώ άπαντες είχαν αφήσει τα σωματικά τους υγρά παντού σε σημείο αηδίας, κάποιος είχε γράψει πάνω απο τη λεκάνη ‘‘ΧΕΣΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ’’

:lol:

σωστοοοοος…

αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα…εσπειρε!!!:lol: :lol: :lol: :lol3: :lol3: :lol3:

στις τουαλετες του Μυλου γραφει

“ΜΥΛΕ ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΑ”:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Χτες ταχε παρει κρανιο ο πατερας μου που κολαγε το Ιντερνετ… Του κανει η μανα μου Αμαν ρε Σπυρο! Μεγαλη Παρασκευη βρηκες και εσυ?! Και της λεει… Τι λες μωρε κι εσυ?! Τι κανω? Μπριζολες τρωω?! Αμαν! #-o

την καλύτερη ατάκα την διάβασα προχτές! αλλά δυστυχώς για λόγους ηθικής και δεοντολογίας δεν μπορώ να την ποστάρω! λυπάμαι ρε γμτ που δεν μπορώ!

Ε πάλι παρακάλια θες;;; #-o :stuck_out_tongue: 8)

οχι βρέ! ειδικά εσύ την ξέρεις! χαχαχαχα τα υπόλοιπα πμ!