Αστα να πανε…πηρε μια φατσα η κοπελα priceless!:lol:
Και μια θρυλικη ατακα του πατερα ενος φιλου μου που ακουγε τον γιο του με εναν αλλον να μιλανε και να διαφωνουνε για το ποιος ευχαριστιεται περισσοτερο στο σεξ,ο ανδρας ή η γυναικα.
-Καλα ρε οταν βαζεις την μπατονετα στο αυτι ποιος ανακουφιζεται το αυτι ή η μπατονετα?
περσι γουσταρα μια γκομενα και το ειχα πει σ’εναν φιλο μου.
αυτος λοιπον το ειχε πει σε δυο-τρια παιδια,και οταν ειμασταν εξω συναντησαμε αλλο ενα παιδι και του το’πε.
λεω εγω: ρε μ@λ@κ@, το εχεις πει παντου. το ξερει ο αντωνης, ο σπυρος, ο κωστης…
πεταγεται αυτος που συναντησαμε: ο μιχάλης…
λεω εγω: που το ξερει ο μιχαλης?
λεει: θα του το πω εγω αυριο!
:lol3: :lol3: :lol: :lol:
(μπορει να μην ακουγεται αστειο αλλα τοτε ειχαμε ριξει πολυ γελιο)
Στην εκδρομή, φτάνουμε με το πούλμαν στο ξενοδοχείο μετά από νυχτερινή διασκέδαση. Όλοι ήταν λιώμα, και ο φυσικός μας, λέει: “Ξυπνήστε ρε! Ώρα για …ύπνο!”
Στην 5ημερη ο λυκειαρχηςμκουβαλαγε εναν συμαθητη μου που ητνε στουπι… Του λεει Ξενοφων να πεταξω ενα λετο την σακουλα(καταλαβαινετε…), και του λεει Τι λες ρε μαλακα! Φερτη εδω!
Λολ!!!
Εμάς ο λυκειάρχης είχε γίνει πίτα ένα βράδυ. Έκανε περίπατο στο διάδρομο μέχρι να κοιμηθούμε και καλά, άνοιξα την πόρτα και τον είδα να κάνει οχταράκια!!! Αυτοί οι καθηγητές μας είχαν αναλάβει! Όλα στα υπουργείο! [-X #-o
Aν ποτέ τα σκατά αποκτούσαν αξία τότε οι φτωχοί δε θα είχαν κώλο… :lol:
Και σε τουαλέτα σε κάποια συναυλία και ενώ άπαντες είχαν αφήσει τα σωματικά τους υγρά παντού σε σημείο αηδίας, κάποιος είχε γράψει πάνω απο τη λεκάνη ‘‘ΧΕΣΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ’’
Χτες ταχε παρει κρανιο ο πατερας μου που κολαγε το Ιντερνετ… Του κανει η μανα μου Αμαν ρε Σπυρο! Μεγαλη Παρασκευη βρηκες και εσυ?! Και της λεει… Τι λες μωρε κι εσυ?! Τι κανω? Μπριζολες τρωω?! Αμαν! #-o