σκηνικο πριν 1,5 χρονο και 3η γυμνασιου…
ειχαμε μαθημα Θρησκευτικων.η καθηγητρια ρωταει ημερομηνιες εορτων…και σε μια ερωτηση της
“Τι γινεται τον Νοεμβρη?”
πεταγεται ο διπλανος μου
“βγαινουν οι καλικατζαροι”
έδινε λεφτά σε αγνώστους για να του δώσουν τηλέφωνα παντρεμένων κυριών;
Ο τύπος αυτός πόσο καυλομένος παίζει να ναι;
καναμε μια μαζωξη προχθες(=ευκαιρια για να πιεις οσο θες γιατι αφου εισαι σε σπιτι κοιμασαι οπου σε παρει ο υπνος!!)
οποτε ενας φιλος ειχε φερει την καινουρια του κοπελα η οποια δεν ακουει μετσαλ…και σε καποια φαση στο playlist ειχε sunn o…οποτε ακολουθει ο εξης διαλογος:
-δηλαδη τωρα και αυτο ειναι μεταλ?
-ναι…
-(το σκεφτεται λιγο και λεει)δηλαδη δεν καταλαβαινω…και δεν μπορει να το παιξει καποιος τωρα αυτο στην τυχη?:lol::lol::lol::lol::lol: ελιωσαααααα
Σημερα…πρωτη ωρα μαθηματος…εχουμε κολλησει μια αφισα του μουσλιμοβιτσ σε μια γωνια της αιθουσας…λενε ξερω γω καποια παιδια στην καθηγητρια,κοιταξτε,εκει κρυβεται ενα παιδι…αρχιζουν να φωναζουν διαφοροι “Μουσλιιι ελα εξω βρε να σε δει” και πεταγεται ο Χερενφεεν “ναι και τωρα σε καταλαβε…”
όχι πες ότι είχε άδικο τώρα!
Όπως κάποιος κάποτε είχε πει (Tolkki?):
“Νόμιζα πως είχα αφήσει ανοιχτή την πόρτα του ψυγείου, αλλά τελικά ήταν ο αδερφός μου που άκουγε Sunn o)))”
χαχαχαχχα…ηταν το αντιθετο,που ακουγεται ακομα πιο καμμενο…ειχε πει:νομιζα οτι ο μικρος μου αδερφος ακουει sunn o αλλα τελικα ηταν ανοιχτη η πορτα του ψυγειου!!:lol::lol::lol:
χαχαχαχαχα το θυμαμαι κ γελαω τ παρακατω…ειμαστε στο 57 παρεα 4-5 παιδιων,και κατεβαινουμε για σκεητ κεντρο…σε καποια φαση…στο βαρδαρη…αφου εχουμε πεσει σε κινηση…χαζευουμε απτο παραθυρο…ειναι ενας λαχειοπωλης…ο οποιος φορουσε παλια ρουχα και σκαλιζε την μυτη του…και πεταει ενας το θεικο “Αγροτης μονος ψαχνει”
1 - Τα πάντα όλα και τα κοάλα τίποτα…
2 - Όταν η Φωτεινή Πιπιλή η Όλγα Τρέμη.
χχαχαχαχαχαχαχ
κακία αλλά καλο
Προχθές, σε μπαράκι με τα ρεμάλια, έλεγε ένα εκ των ρεμαλίων:
‘‘Είχε πέσει με τη μηχανή ένας τύπος μπροστά στο σπίτι μου και ήταν αιμόφυρτος’’.
‘‘Καλά ρε και δεν τον βοήθησες;’’
''Απαγορεύεται δια νόμου ρε μαλάκα. Άμα τον βοηθούσα και λιποθυμούσε, πχ, τι θα του έκανα; Ηλεκτροσόκ; Και θα έβαζα τα αρχίδια μου για απιδινωτή;
‘‘Ναι ρε μαλάκα ηλεκτροσόκ. Mπαλαντέζα δεν έχεις στο σπίτι σου;!’’
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι όντως είναι παράνομο να μετακινήσεις κάποιον τραυματία ατυχήματος ή να του προσφέρεις τις πρώτες βοήθειες εάν δεν διαθέτεις πλήρη εξοπλισμό και εκπαίδευση. Επίσης απαγορεύεται να βγάλεις το κράνος του άτυχου οδηγού διότι ενδέχεται να έχει σπάσει το λαιμό του, κτλ.
το κρανος δεν το βγαζεις απο μηχανοβιο γιατι ενδεχεται να του χυθουν τα μυαλα…εχει συμβει πολλες φορες.
Nαι, και για αυτό.
Lol ρε μη λετε οτι θελετε. Δηλαδη οι γιατροι που θα το βγαλουν θα το κανουν με τετοιο τροπο ωστε να μη του χυθουν? Τι θα εχουν, σκουπακι να τα μαζεψουν?
Αν εχει χτυπησει το κεφαλι τοσο ασχημα που να του χυθουν τα μυαλα αν βγαλει το κρανος, τοτε ειτε το βγαλεις ειτε οχι δε θα εχει και μεγαλη διαφορα. Ο τυπος θα ειναι νεκρος ουτως η αλλως.
οχι γιατι του κραταει το κρανιο ενωμενο:wink:
Ιξάκτλι.
Αν το κρανος ειναι το μονο που του κραταει το κρανιο ενωμενο, παει να πει οτι το κρανιο εχει διαλυθει. Ζει κανεις μετα απ’αυτο?
Είπα ότι είναι τραγελαφικό ρε άνθρωπα. Δηλαδή ότι δεν έχει κάτι να πει όντως, αν ο άλλος έχει θρυμματίσει το κρανίο του, να του βγάλω ή όχι το κράνος, αλλά ο νόμος υποδεικνύει ότι απαγορεύεται. Τι να κάνουμε.
το κρανος δεν το βγαζουν οντως για να μην χυθουν τα μυαλα.οι γιατροι το κρανος στο νοσοκομειο το κοβουν με πριονι και το βγαζουν με τετοιο τροπο ωστε να αποτρεψουν το να ανοιξει το κεφαλι σαν καρπουζι.
Αυτό. Τώρα αν είναι να βοηθήσω κάποιον, ε ας πάω φυλακή.