Καλύτερες ατάκες που έχετε ακούσει ή πει!

Εσεις τα φταιτε ολα

Συγγνωμη :frowning:

Συγχωρεμένος.

Λοιπον…δωστε βαση στο δευτερο καλυτερο πραμα που χω ακουσει φετος.και ειναι παλι απτον Χερενφεεν…

προσπαθει να πει ανεκδοτο σημερα στην ταξη,φυσικα και το λεει λαθος…ξερω γω…το ανεκδοτο στο τελος,λεει οτι ενα παιδι,κλεβει μια εικονα της παναγιας απτην εκκλησια,και αφου πηγαινει σπιτι του,προσευχεται,και απειλει τον Χριστό “Εχω τη μανα σου”
ε λοιπον…προσπαθει ο χερενφεεν να πει το ανεκδοτο…και φτανοντας στο τελος…

"Κλεβει το παιδι την εικονα της παναγιας,πηγαινει σπιτι του,γονατιζει."αγιε βασιλη εχω τη μανα σου "

επίκαιρος. 8)

Και όχι αστείος.

Ένας γνωστός μου ήταν μια μέρα με τον κολλητό του στο αυτοκίνητο και περίμεναν στο φανάρι. Κάποια στιγμή έρχεται και σταματάει δίπλα τους ένα αυτοκίνητο με δύο όμορφες γυναίκες. Ο κολλητός του γνωστού μου τις κοιτάζει και κατεβάζει αργά αργά το παράθυρο. Τον κοιτάζουν κι αυτές και κατεβάζουν κι αυτές το παράθυρο. Και τους λέει το παλληκάρι:

[spoiler]“Κλάσατε κι εσείς;”

:lol3:[/spoiler]

Άμα δεν του κάθισαν μετά από τέτοια ατάκα, κρίμα στην ομορφιά τους.

Αυτο ειναι απο το ΑΜΑΝ ρε :lol::lol:
Μαλλον του αρεσε η ατακα του γνωστου σου :stuck_out_tongue:

ΡΕ ΣΥ…??
εχω προβλημα με την καρδια μου…
γιατι μου το εκανες αυτο…??

:lol::lol::lol::lol::lol:

Χμ. Ανέκδοτο μου κάνει.

είναι ανέκδοτο με πόντιο. Τώρα αν το έκανε και στην πραγματικότητα μπράβο του :stuck_out_tongue:

δεν μας τα λεει καλα ο καρβουκος

πολυ καλο για να ειναι αληθινο.Δεν το πιστευω οτι εγινε:(

Ε,οχι!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κι εμένα κάτι μου θύμιζε η ατάκα, αλλά άλλο να την κάνεις σκετσάκι κι άλλο να τη λες όντως. Μπροστά δεν ήμουν, αλλά δε βλέπω λόγο να λέει ψέματα ο γνωστός μου για να φαίνεται μάγκας κάποιος που δεν ξέρω. Αν την είπε πάντως, θέλω να τον γνωρίσω!!! :lol:

Φρέσκια ατάκα από το μεσημέρι.

Είμαστε σε ένα τραπέζι 2 Αθηναίοι και 2 Θεσσαλονικείς και κάπως πάει η συζήτηση στο γλυκό κορνεδάκι. Ρωτάνε οι Θεσσαλονικείς τι είναι το κορνεδάκι και ο άλλος ο Αθηναίος, δίχως να το σκεφτεί και ατάραχος, λέει την ατάκα

“Είναι σαν τα τρίγωνα Πανοράματος, αλλά η ελληνική εκδοχή” :lol: :lol:

Και οι 2 Θεσσαλονικείς είχαν σοκαριστεί και τον κοίταζαν σαν χάνοι, ώσπου κατάλαβε τι βλακεία είπε και σκάσαμε όλοι μαζί στα γέλια! :lol:

καρβου μην κανεις νταμπολ ποστ σε παρακαλω πολυ.

σωστός, thanks

τιποτα ρε,καλωσηρθες και καλα ποστ.

On topic :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: