Τα καλύτερα του 2006!

Η ομάδα κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο ως εξής:

1. Katatonia - The great cold distance
  2. Wolverine - Still
  3. My Dying Bride - A line of deathless kings
  4. Tool - 10.00 days
  5. Amorphis - Eclipse
  6. Insomniun - Above the weeping world
  7. Agalloch - Ashes against the grain
  8. Isis - In the absence of truth
  9. Russian Circles - Enter
  10. Moonspell - Memorial
  11. Saturnus - Veronica decides to die

Την 18άδα συμπληρώνουν:
12. Solitude Aeturnus - Alone
13. Theatre of tragedy - Storm
14. Summoning - Oath bound
15. Draconian - The black halo
16. Evanescence - The open door
17. The Gathering - Home
18. Red Sparowes - Every red heart shines towards the sun

Mε τυχαια ή άτυχη σειρά…

1.Tool-10.000 days
2.The Answer-rise
3.Mastodon-Blood Mountain
4.Lamb of God-Sacrament
5.3-wake pig
6.Beatles-love
7.The Haunted-The dead eye
8.The mars volta-Amputechture
9.Gov’t Mule-High n’ Mighty
10.Wolfmother-s/t

Μια απλά καλή χρονιά πιστεύω ήταν φέτος…Eίθε του χρόνου να ακούσουμε ακόμα καλύτερα πράγματα…
1.Τοοl-10000 days
2.Lamb of god-Sacrament
3.Amorphis-Eclipse
4.Deftones-Saturday night wrist
5.Evergrey-Monday morning apocalypse
6.Firewind-Allegiance
7.My dying bride-A line of deatless kings
8.Sepultura-Dante XXI
9.Lacuna Coil-Karmacode
10.Solitude Aeturnus-Alone

Y.Γ Kαι Moonspell-Memorial επίσης…Απίστευτη δισκάρα… 8)

Πργαματικά τι να πει κανεις!!!

Στα δικά μου…

1. Iron Maiden - A Matter Of Life And Death
  2. Mastodon - Blood Mountain
  3. Trivium - The Crusade
  4. Audioslave - Revelations
  5. Evergrey - Monday Morning Apocalypse
  6. 3 - Wake Pig
  7. Queensryche - Operation Mindcrime : II
  8. Tool - 10.000 Days
  9. Angra - Aurora Consurgens
  10. Edguy - Rocket Ride
  11. Amorphis - Eclipse
  12. Spock’s Beard - Spock’s Beard
  13. Sepultura - Dante XXI
  14. Sylvan - Posthmous Silence
  15. Vanden Plas - Christ 0
  16. Wolverine - Still
  17. ACT - Silence
  18. Andromeda - Chimera
  19. Pearl Jam - Pearl Jam
  20. Green Carnation - The Acoustic Verses

στα +5 albums που θα μπορούσαν να βρίσκονται μεσα είναι τα Circle II Circle, The Answer, Solitude Aeternus, Communic και Stone Sour.

Πργαματικά τι να πει κανεις!!!

.[/quote]

Oι βαθμολογίες οι δικές μου δεν θα κρίνουν αν περάσει κάποιο συγκρότημα την τάξη. Απλά δείχνουν πόσο μου άρεσου ή όχι κάποια album. Μάλλον είναι δύσκολο να το καταλάβετε.

Μάλλον εσένα σου είναι αδύνατο να καταλάβεις ότι η μουσική δεν “μετριέται” με αριθμούς, ούτε και χωρίζεται σε κατηγορίες ποιότητος!

Tότε μεγάλε η λίστα σου τι παριστάνει; Δεν χωρίζει τα album σε κατηγορίς ποιότητας; Ξέρεις τον ορισμό της λέξης μήπως;

Η λίστα μου παριστάνει απλώς τα albums πού μου άρεσαν! Ακριβώς επειδή δεν ξέρω τον ορισμό της ποιότητας δεν κάνω γελοίες κατηγοριοποιήσεις!

Μάλλον δεν ξέρεις ούτε την λέξη κατηγοριοποίηση. Λίστες κάναμε και οι 2 απλά εγώ έβαλα και βαθμό. Ή και οι 2 κάναμε κατηγοροιοποίηση ή κανένας. Λυπάμαι πάντως για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιείς και αρνούμαι να πέσω στο επίπεδό σου. Γεια χαρά και καλά Χριστούγεννα

Το χαρακτηρισμό τον χρησιμοπίησα για να δείξω ποιά είναι η γνώμη μου και όχι για να προσβάλλω εσένα.
Επίσης άλλο να λές ότι δεν σου άρεσε ένα άλμπουμ κι άλλο να βάζεις 3 λές και είσαι ο Τριανταφυλλίδης…
Ακόμη, εμένα δεν μου αρέσει το doom. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χαρακτηρίσω ως μπάντες 5ης κατηγορίας τους My Dying Bride, Solitude Aeturnus κ.α.;

Καλές γιορτές και σε σένα.

Εντάξει ρε Eagleheart αν εγώ και εσύ δεν μπορούμε να βρούμε κριτήρια έτσι ώστε να δίνουμε 6.2 στον ένα δίσκο και 6.3 στον άλλο για να είμαστε βέβαιοι ότι είναι καλύτερος εμείς έχουμε το πρόβλημα ή μαλλον στερούμαστε αυτών των ικανοτήτων…

Εδώ παραθέτουμε μια λίστα με δίσκους που κατά τη διάρκεια της χρονιάς ακούσαμε και εκτιμήσαμε περισσότερο. Με μικρές διαφορές και με κριτήρια που πιθανότατα διαφοροποιούνται στο μέλλον.

Κουβέντα να γίνεται, αλλά κάποιοι το παίρνουν πιο σοβαρά απ’ότι φαίνεται.

Αν δεν σας αρεσουν οι βαθμοι, οι λιστες και κατηγοριοποιησεις περιοδικα γιατι αγοραζετε?
Δηλαδη απ’το να πει καποιος “το αλμπουμ αυτο ειναι για τον πεο” και απο το να βαλει ενα 3 εχει διαφορα? απ’το να καθετε να γραφει διπλα απο καθε δισκο ποσο του αρεσε με λογια εβαλε ενα βαθμο τι ηταν το τοσο στραβο?

Φίλε μάλλον κάπου τα μπέρδεψες…
Και οι 2 εκδοχές εμένα δεν μου κάνουν!
Ποιός είμαι εγώ πού θα πώ ότι ένα άλμπουμ είναι για τα μπάζα και θα του βάλω 0, όταν ο άλλος έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για το τελικό αποτέλεσμα;
Σημασία δεν έχει τι λές, αλλά το πώς το λές!

Συμφωνώ μαζί σου και νομίζω τα έχουμε ξαναπει, αλλά δεν βγαίνει άκρη…

Ποιός είμαι εγώ πού θα πώ ότι ένα άλμπουμ είναι για τα μπάζα και θα του βάλω 0, όταν ο άλλος έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για το τελικό αποτέλεσμα;

:lol: ελα ρε φιλε ελεος, σε φορουμ ειμαστε μαλλον εσεις το χετε παρει πολυ σοβαρα.:lol:
απλα κακοχαρακτηρισε καποια αλμπουμ που προφανως σας αρεσουν και στραβοσατε
αν εκανε μια λιστα με ποια γουσταρει μονο και βαζε πανω απο 7 δεν θα σας πειραζαν οι βαθμοι

Πες τα ρε χρυσόστομε. :wink:

Μπράβο μεγάλε, μπορώ να πώ ότι πιάνεις πουλιά στον αέρα…

1. Converge - No Heroes
  2. Killswitch Engage - As Daylight Dies
  3. Mastodon Blood Mountain
  4. Brazil - The Philosophy Of Velocity
  5. Muse - Black Holes & Revelations

Επίσης μου άρεσαν αρκετά αλλά όχι όσο τα άλλα, τα καινούρια από : In Flames, 3, Isis, Norma Jean, Deftones, The Blood Brothers.

Προσωπικά, μεγαλη απογοήτευση ήταν το καινούριο των Mars Volta. Περίμενα το Amputechture με μεγάλη ανυπομονησία αλλά μετά από πολλές ακροάσεις μου φάνηκε ότι κάπου έχασαν την μπάλα και το αποτέλεσμα ήταν λίγο χαοτικό(με την κακή έννοια).

καταλαβαίνω τι λέει ο eagleheart και συμφωνώ απόλυτα…καλό πράγμα η κριτική,αλλά όχι η βαθμολόγηση…

Meds-Placebo
Eraser-Thom Yorke
A Matter Of Life And Death-Iron Maiden
On An Island-David Gilmour