- Tool - 10000 Days
- Ray Wilson & Stiltskin - She
- Hurt - Vol.1
- The Butterfly Effect - Imago
- GPS - Window to the soul
Ωπ…Ο Wilson που ήταν στους Genesis; Τόσο καλό δίσκο έβγαλε;
Πρώτο θετικό: Δεν είναι πρώτοι οι Maiden.
Δεύτερο θετικό: Δεν είναι ούτε δεύτεροι οι Maiden.
Τα υπόλοιπα από αύριο… 8)
έχω κολλήσει άγρια… Ίσως τελικά ο δίσκος της χρονιάς να έρχεται από τους UnexpecT (λέγεται “In a flesh Aquarium”) (τσεκάρω ακόμα μερικούς που βρήκα προτεινόμενους για το 2006 και για αυτό δεν είμαι κάθετος)… Απίστευτος δίσκος. Τρελή πόρωση.
Τρελό-Καναδοί που συνδυάζουν τα πάντα… Από οπερετικά φωνητικά μέχρι black/death κραυγές και από βιολί μέχρι πολύυυυυ βρώμικο ήχο!!! Γεμάτος από φρέσκιες ιδέες. Μα τω Θεώ, αν έπρεπε κάποιος να γράψει μία σύγχρονη όπερα, είμαι βέβαιος ότι έτσι θα έπρεπε να ακούγεται!!!
Για στίχους δε μπορώ να πω ακόμα κάτι, γιατί δεν έχω ασχοληθεί!!!
ΥΓ: Να μην ακουστεί από όσους ψάχνουν βιρτουόζους ή αποκλειστικά μελωδικό ροκ ή σιχαίνονται τους SOAD μέχρι εμετού…
ΥΓ2: Στα καλά της χρονιάς (αλλά όχι τίποτα τόσο φοβερό), είχα ξεχάσει να βάλω και τους Dragonforce με το Inhuman Rampage. Δύσκολες και τεχνικές κιθάρες μέχρι και για air-guitaring συνοδευόμενες από μία αρκετά ωραία φωνή…
Με διαφορα ο καλυτερος δισκος της χρονιας…
Τσεκαρε επισης και τους Diablo Swing Orchestra που κινουνται περιπου στο ιδιο στυλ και η μονη ταμπελα που μου ερχεται στο μυαλο να τους βαλω ειναι jazz/tango metal.Ο δισκος τους The Butchers Ballroom για εμενα ειναι ο 2ος καλυτερος της χρονιας
Γαματος δισκος,σκετη παρανοια.Αν θυμαμαι καλα τον ειχεεπισημανει και καποιος στο forum (tolkki εσυ ησουν?)
Και καποιοι τους γιουχαραν χωρις καν να τους ακουσουν οταν παιξαν support στους Μaiden.Ποσο ασχετοι ειναι μερικοι…Μετα τη συναυλια ακουσα στο λεωφορειο το εξης φοβερο σχολιο:
“Ε σιγα ιδιο στυλ με τους Helloween ηταν(πρωτο ζντοινγκ).Και απο φωνη πολυ χαλια(δευτερο ζντοινγκ).”
Πρεπει να ημασταν καμια 50αρια ατομα απο ολο το κοινο που τους ξεραμε.Αφου ηξερα τα λογια απο μερικα τραγουδια και τραγουδουσα και οι γυρω με κοιταγανε σαν να μουν εξωγηινος.Ουστ ρε.Και δεν παιξαν και Fields of Despair να τα σπασουμε!
Εχουν φοβερους μουσικους,και ολες τους οι δουλειες ειναι πολυ καλες.Μονο το ονομα τους ειναι λιγο γελοιο…
:-k :-s
Μου κινησες την περιεργεια τωρα
Λογικο.
Ασχετοι επειδη δεν γουσταραν τους dragonforce? οταν βγηκαν εμενα μονο που δεν με πηρε ο υπνος.Μια απο τα ιδια και μουσικη και στιχοι και ουτε τα φωνητικα τους μ’αρεσουν, τα βρισκω λιγο εκνευριστικα. Οτι και αν ακουσα τιποτα δεν μ’αρεσε.
Παρε μια γευση
@ Therion
Ένας από τους κιθαρίστες των Dragonforce αν θυμάμαι σωστά είχε βραβευτεί προ διετίας-τριετίας ως ο καλύτερος νέος κιθαρίστας. Πάντως μία φορά πρόπερσι που είχα πετύχει ένα βιντεοκλίπ τους είχα γελάσει μέχρι δακρύων. Οι συνθέσεις ήταν μία γρήγορη κιθάρα να παίζει και τα μαλλιά να ανεμίζουν. Αλλά ο νέος δίσκος Inhuman Rampage είναι πολύ καλός και έχουν βελτιωθεί στο συνθετικό τομέα πάαααρα πολύ. Τώρα, το ότι έπαιξαν support στους Maiden δεν έπρεπε να μου το πεις, γιατί εγώ δε τους είδα
:lol: :lol: :lol: :lol:
@ Τollki
Θα τους τσεκάρω και αυτούς εν καιρώ… Γενικά, τώρα που έληξε το 2006 και βγήκαν πολλές λίστες best of στο ίντερνετ, έχω μαζέψει πράγμα… Και στα περισσότερα ούτε ήξερα την ύπαρξή τους!!! Πιο μετά ίσως ποστάρω και εναλλακτικούς ήχους για το 2006 όπως ο Cozy.
ΥΓ. Σε όσους άρεσε το “?” του Neal Morse και δε τους πειράζει ο στίχους στα ιταλικά ας τσεκάρουν το “LuxAde” των ιταλών “La Maschera di Cera” πολύ αξιόλογος δίσκος που όμως δε με ξεκόλλησε από τους unexpecT!!!
Οτι εχω ακουσει απο Dragonforce μου φανηκε αστειο, δεν εχω ακουσει ομως τιποτα απο το τελευταιο οποτε δεν εχω αποψη. Και στους Miaden Οταν τους ειδα τους βαρεθηκα. Μπορει τωρα οπως λετε να εχουν στρωσει, ιδωμεν!
Oχι ρε,ποιος ειμαι εγω για να κρινω τα γουστα των αλλων.Το εξηγησα το “ασχετοι”:
Κυριως για το οτι μοιαζουν με τους Helloween.Με τους οποιους δεν εχουν καμια σχεση.
Κοιτα τους ακουγες πρωτη φορα,και οπως ολοι ανυπομονουσες να δεις τους Maiden.Αρα ησουν ηδη “προκατειλημμενος”,οποιο αγνωστο σε σενα συγκροτημα και να επαιζε τοτε θα το βαριοσουν…Πολυ πιθανο και εγω να τους βαριομουν αν δεν τους ηξερα,εξαλλου και ο ηχος αν θυμαμαι καλα δεν τους βοηθουσε και πολυ.
Και απο ποζερια οντως εχουν μπολικη…
Ωπ…Ο Wilson που ήταν στους Genesis; Τόσο καλό δίσκο έβγαλε;
Ναι Cozy αν σ’αρεσει ο συγχρονος λιγο αμερικανικος μελωδικο hard rock τσεκαρε το.
Επισης ειδικη μνεια παιρνει και το εκπληκτικο πρωτο full album των Mutemath - s/t που πανε το αμερικανικο ανεξαρτητο ροκ σε νεα διασταση λιγο electro λιγο απ’ολα. Προτεινεται σε οσους θελουν να ακουσουν κατι διαφορετικο.
Συνολικά 171 δίσκοι ψηφίστηκαν (για τα καλύτερα - υπάρχουν και μερικοί άλλοι στα χειρότερα). Θα δημοσιευτούν πρώτα στην κεντρική σελίδα και μετά μπορούμε να ποστάρουμε εδώ τη βαθμολογία αναλυτικά.
Έχουν πραγματικά εντυπωσιακή εξέλιξη στο συνθετικό τομέα. Βέβαια έχουν ακόμα πολύ δρόμο για να κάνουν συνθέσεις που θα σε αφήνουν άφωνο, αλλά τουλάχιστον οι συνθέσεις τους πλέον δεν είναι “Κοιτάτε με που παίζω κιθάρα, κοιτάτε πόσο γρήγορα παίζω, μα κοιτάτε ντε πόσο γρήγορος και τεχνικός κιθαρίστας είμαι (με μαλλί μέχρι το γόνατο!)”
Πλέον είναι κανονικά κομμάτια που άνετα χαρακτηρίζονται συμπαθητικά και ορισμένα αρκετά καλά θα έλεγα. Με λίγα λόγια, οι συνθέσεις τους από το -5 πήγαν στο 10 (άριστα το 20 και είμαι πάντα πολύ αυστηρός). Εντυπωσιακή πρόοδος και αφού ξέρουν τουλάχιστον να παίζουν μουσική, αφήνει πολλές ελπίδες για το μέλλον…
Ορίστε και δύο βιντεάκια από το τελευταίο τους δίσκο:
το “Through the fire and flames”
και το “Operation Ground and Pound”
μη μείνεις στα βίντεοκλιπ, αλλά άκου τις συνθέσεις
Μου αρεσει η ταυτιση αποψεων μεταξυ των αναγνωστων.
Οι 9 απο τις 10 απογοητευσεις της χρονιας ειναι ταυτοχρονα μεσα στα 30 καλυτερα αλμπουμ της χρονιας.Το 3ο καλυτερο (AMOLAD) μαλιστα ειναι και η νο 1 απογοητευση της χρονιας.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δε λες πάλι καλά που δε βγήκαν σε όλα πρώτοι
οντως…
το tales of rock’n’roll του Μιχάλη γιατί απουσιάζει από τα καλύτερα??
σκάνδαλο μυρίζει εδώ 8)
Συμφωνω! Ειναι αδυνατον να λειπει, αφου το ψηφισα εγω!!
Gia na riksw kai egw mia lista:
1.Edguy-Rocket Ride
2.Queensryche-Operation Mindcrime
3.Whitesnake-Live…in the shadow of the blues
4.Lacuna Coil-Karmacode
5.Toto-Falling in between
6.Firewind-Allegiance
7.Nightwish-End of an Era(cd+dvd)
8.Katatonia-The great cold distance
9.Megadeth-Arsenal of Megadeth(DVD)
10…