9η Τεχνη!

Έχω πέσει με τα μούτρα στη σειρά των Fables τον τελευταίο καιρό, και προβλέπεται μεγάλο κόλλημα και για μεγάλο χρονικό διάστημα…

Παρήγγειλα επίσης τον πρώτο τόμο του Sandman, του οποίου διαρκώς και ανέβαλα την ανάγνωση. Καιρός να το ξεκινήσω λοιπόν κι αυτό.

Επίσης κατέβασα για μια αρχική ματιά τα Transmetropolitan και Preacher.

Ομορφιές.

τι ακριβως ειναι?

Φαντάσου όλους τους γνωστούς ήρωες των παραμυθιών (Χιονάτη, Πινόκιο, Κακός Λύκος, Κοκκινοσκουφίτσα, Πεντάμορφη κ Τέρας, κλπ κλπ), να έχουν εξοριστεί απο την πατρίδα τους (την “παραμυθόχωρα” ας πούμε) και να μένουν μεταμφιεσμένοι ως κοινοί άνθρωποι στη Νέα Υόρκη. Κάπως έτσι ξεκινάει το στόρυ τουλάχιστον, το οποίο σύντομα αποκτάει ένα σωρό παρακλάδια.

Όλοι οι ήρωες των παραμυθιών σε ενήλικο κόνσεπτ εν ολίγοις. (η σειρά μόνο παιδική δεν είναι). Επίσης παίζει να ναι απο τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων χρόνων, και δε μου κάνει εντύπωση ξεκινώντας την. Πραγματικά τρως κόλλημα.

Περισσότερα εδώ:http://en.wikipedia.org/wiki/Fables_(comics) :slight_smile:

ειδα οτι εχει τις Collected editions στο play(οχι ολες)
ισως να κανω κινηση…ακουγεται ενδιαφερουσα η ολη φαση…
συνεχιζονται και τωρα να βγαινουν η εχει σταματησει η σειρα…??

απο ελλαδα που μπορεις να παρεις κομικ??
γιατι εγω ειμαι λαρισα και ποιο ευκολο μου ειναι να παρω απο Play ας πουμε παρα να ψαχνω σε καταστηματα…(που εδω ενα εχουμε)

Ναι συνεχίζεται ακόμα! Τώρα για αγορά το νετ είναι καλή λύση, έτσι κι αλλιώς στα αγγλικά λέει να τα πάρεις (δε ξέρω καν αν υπάρχει ελληνική μετάφραση, μάλλον όχι). Αθήνα που μένω τσεκαρω κατά καιρούς και στα μεγάλα καταστήματα, αλλά έτσι κι αλλιώς και απο νετ μια χαρά μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου εφόσον δε βρίσκεις κάτι αλλιώς (ή το βρίσκεις σε πολύ υψηλή τιμή). :wink:

το Fables λιγα που εχω διαβασει ειναι πολυ καλο…
Sandman απο εξωτερικο το παρηγγειλες??

Yeap, απο το Play και γω. Πρώτη μου αγορά απο το εν λόγω σάιτ, ως τώρα έπαιρνα απο amazon κυρίως αλλά είπα να δοκιμάσω και απο κει.

καλα ναι, και εγω στα αγγλικα τα θελω…
απλα τωρα που τσεκαρα περισσοτερο το Play τα μισα Collected editions ειναι out of stock…!
με το amazon δεν εχω ασχολιθει καθολου ρε γαμωτο…και εχω μερικα πραγματα που θελω και δεν τα βρισκω…!

εγω για το sandman μαζεύω λεφτά για να παρω τις Absolute εκδόσεις…

πανάκριβες ειναι οι γαμ@@λες…

Κυριως γιατι εχει μεσα,την μοναδικη συνεργασια Moebius με superhero κομιξ,με τον σταν λη σε σεναριο…η ιστορια ειναι σκετο ποιημα και το σκιτσο του Τεραστιου,αφανταστα τελειο…αλλα γενικα,τιμιο τομακι,εχει πολυ καλο πραμα μεσα…

Από silver surfer έχω διαβάσει το requiem (4 τεύχη) και είναι πάρα πολύ ωραίο.

μου φεραν δωρο τους 2 τομους…ηρθε η ωρα να φτιαξω φραπεδιά και να λιώσω!!!8)

Δε το ξέρω, αλλά απο το σχέδιο (και το θέμα) δείχνει καλή καμμενιά. :p8)

ρε,Freak Brothers,Guilbert Sheldon,μαζι με τον Robert Crumb,οι πατερες του χωρου…πιο κλασικ και απο τον Φριτζ τον πονηρογατο!Ελλανορ,τσεκαρε ως αμεση προτεραιοτητα…

‘‘Dope will get you through times of no money better than money will get you through times of no dope’’

κλασσικο…

Και είχε κάτι απο Crumb το στυλάκι όντως. 'Επρεπε να το φανταστώ. Θενξ για τις πληροφορίες για άλλη μια φορά!

ps: τελειώνω το δεύτερο τομάκι του Leaque of Extraordinary Gentlemen. Γάμησε. 8)

Καταραμένε Lupin, πέτυχα το τομάκι με τα άπαντα των Freak Brothers και ίσα που αντιστάθηκα απο το να το πάρω - θα γίνει κι αυτό όμως, το καλοκαίρι που ρχεται…

Κατα τ’ άλλα, άσχετο, αλλά τα πέτυχα σ’ ένα σάιτ, ας τα μοιραστώ με το φόρουμ. Δεν είχα ιδέα. :stuck_out_tongue:

αυτο εδω ηταν??

το βρηκα στο play με 24.99

Yep, αυτό! 30 έχει στα καταστήματα. Και έχει 600 σελίδες, χορταστικότατο το άτιμο. 8)

ναι αυτο ειδα και εγω…
πολλες σελλιδες…
την επομενη φορα που θα βαλω χρηματα στην καρτα ισως χωρεσει και αυτο.

αντε παλι μας εφεξε…