Που βγήκατε σήμερα; ('Η καλύτερα χθες!)

Xo, σε λιγακι θα παω BEER GARDEN.

Γιατι και η πολυ δουλεια τρωει τον αφεντη :slight_smile:

Στάβλο στο Θησείο. Και γαμώ τα brownies έχουν.

Legalize it!!!
εκει να δεις ωραιο μπραουνι…:stuck_out_tongue:

Eτσι ακριβως ειχε περασει και η μερα μου οταν ειχα παει στη Λαρισα προπερσι με τον κολλητο μου !:thumbup:
[Ηταν ο ενδιαμεσος σταθμος για την πορεια προς το μεγαλειωδες MMD των ManowaR. :)]

Και συ?Και γω εκει ημουνα.Ειχα αραξει στην κερκιδα με τις προβολες που παιζαν τα μπιτια.Πολυ μεταλοκοσμο ειχε.Το καλυτερο σημειο για αραγμα παντως ηταν το εκκλησακι του προφητη Ηλεια.Αντε και του χρονου παλι.

Χθες ημουν στο παρτι της AΡΕΝ στα γρασιδια της Γεωπονικης. :drunk:

χιππηδες φαση?

Σήμερα βγήκα μέχρι το μπαλκόνι του σπιτιού. Ωραία ήταν.

εγω παλι πηγα μεχρι το γυμναστηριο, αλλα ΠΟΝΑΩ :frowning:

Ναι ομως δεν ξερω αν το προσεξες, αλλα τα περι αποποινηκοποιησης ειναι πιο κοντα στην αναρχια… Εσυ πως κ εκει?
Εγω ειχα αραξει απεναντι απο την σκηνη στο χορταρι.

Εχω πολλους γνωστους που σημερα ηταν και στην αντιπορεια στην Αθηνα για να καταλαβεις τι ρολο βαραω.Απλα εκει που ειχαμε αραξει στην πλατεια με κατι φιλαρακια ειπαμε να παμε να ριξουμε ενα βλεφαρο.Υπερ της αποποινικοποιησης ειμαι και εγω (υπο ορους) αλλα πιστευω πως οταν η χωρα καταρρεει εχουμε να ασχοληθουμε με αλλα πιο σημαντικα θεματα.ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΝΩ Η ΦΟΥ#$@:p8)

Και γω είχα κανονίσει χθες να πάω εκεί, αλλά έκανα τον ψόφιο και δεν πήγα. Όπως ο διάολος το λιβάνι το αποφεύγω.

ΌΜΩΣ πήγες ΣΤΟΝΑΡ κ γούσταρες με τα κόλπα μου. Το είδα στα μάτια σου~!

Aνεγκέφαλε φίλε μου το πρωί ήτανε να πάω γυμνιστήριο.
Αλλά, όντως, γούσταρα στοναρ με στόνερ. Όμως εγώ είπα για ΠΑΟΥΑΤΡΙΠ που αναποφευκτα μας οδήγησε σε ΚΑΗΑΣ και ΓΚΡΗΜΑΣΙΝ.
Και τέλος, δεν έχεις τα ΜΟΥΣΚΟΥΛΑ να χώσεις ΟΣΗΑΝ κείθε μέσα.

Κυριακη βραδυ πηγα στο Τζασμιν στο λαιβ των Sorrowful Angels…8)

Μαρούσι για βόλτα γενικότερα!

στο νεο metropolis για μια γρηγορη ματια και μετα rezin για macfarland :drunk:

Ξεκίνησα με Αγ.Παρασκευή, έφτασα Κάντζα, και μετά Γέρακα. Και τέλος ήθελα να πάω στο Blue στο Χαλάνδι, αλλά, ημουν καινούργιος και δεν τα κατάφερα…

Μετα τη σχολη πηγα στο Βοτανικο κηπο και ηταν παρα πολυ ωραια.Μια μικρη οαση :smiley:

:ok: :naughty: