Που βγήκατε σήμερα; ('Η καλύτερα χθες!)

Heavy Metal φαση.:slight_smile:

Γαματη διακοσμηση (καμια σχεση με την ‘‘αποθηκη’’ το 8ball) και προγραμμα hard-heavy-power-thrash κυριως με αρκετη δοση καλτιλας. :drunk:

Επισης, εχει τρεις οθονες οπου δειχνει τα video-clip ή τις live εκτελεσεις των τραγουδιων που βαζει.
Αν στην περιπτωση που δεν υπαρχει ουτε clip ουτε live για καποιο τραγουδι, δειχνει απλα το εξωφυλλο του δισκου.

Ναι αλλά παίζει power.

interesting. βασικα και το χτεσινο σαν αποθηκη ηταν καπως αλλα το εσωζε λιγο η διακοσμηση

Το Harley ειναι σε ‘‘οροφο’’ ας πουμε.
Καθως ανεβαινεις τα σκαλια οι τοιχοι ειναι καλυμμενοι με αφισες απο διαφορες συναυλιες και φεστιβαλ του κοσμου, καθως και απο φωτογραφιες συγκροτηματων και καλλιτεχνων που εχουν επισκεφθει το Harley.
Mεσα η διακοσμηση περιλαμβανει πινακες με τους Led Zeppelin, Lemmy, Kiss, Halford κ.α. ζωφραφισμενους σε αυτους. Επισης, ενας καμπυλωτος τοιχος πανω απο τον dj και την κεντρικη οθονη εχει σαν κολλαζ πολλα ιστορικα εξωφυλλα δισκων. Στις κολονες κρεμονται ασπιδες και τσεκουρια για την τρουιλα του πραγματος, και πισω στην σκηνη για τα live υπαρχουν φωτισμενες αποκριατικες κολοκυθες και διαφορα αλλα ωραια που σιγουρα ξεχναω τωρα.

Πήγα στο juicy στη ναβαρίνου. Πήρα έναν σκέτο φραπέ. Καφρίλα. Τα σπάσαμε πάλι. Από μουσική δε ξέρω τι έπαιζε γιατί καθόμασταν έξω.(δε κάνει ακόμη κρύο και είναι οκ να εκμεταλλεύεσαι τις καλές μέρες μιας και μετράμε αντίστροφα για το βαρύ χειμώνα)

Το έχει κάνει και γαμώ ο Βαγγέλης το μαγαζάκι του! Αυτό με το video wall δεν το έχω δεί πουθενά πιο συγχρονισμένο… Κάτι πάνε να κάνουν στις 4 Εποχές στα Χανιά αλλα τίποτα! Και για τις τοιχογραφίες πες! Γαμάει γενικά το μαγαζάκι! Best place to be στην Σαλόνικα!

Fox στο γκάζι…Παρασκευές γαμεί, τέλια μουσική…Καμία σχέση με σάββατα

Ruby Tuesday στο Mall.Ωραίο φαγί(smokehouse burger ftw),σκάσαμε,πάμε για νάνι τώρα.:bye:

Στο Miles @ Παραλία.
Καλά ήτανε, είδα και φίλους που είχα να δω καιρό.:slight_smile:

στο πανηγυρι του αγιου Γερασιμου και μετα στο σπιτι με παρεα για Magic :stuck_out_tongue:

τι παιζει?

Στην καραγαματη ιρλανδεζικη παμπ James Joyce καπου Μοναστηρακι-Θησειο και ηπια ενα βαρελισιο ιρλανδεζικο μπυρονι.Πιο συγκεκριμενα αυτο:

:smiley:

αντε…παλι εξασκησα και τ’αγγλικα μου 8) :stuck_out_tongue:

Tithora…και έπαθα πλακα με το πρόγραμμα

Mountain, Rush και στα καπακια Blue Oyster Cult…

και της τρεις μπάντες σε μαγαζί είχα να της ακούσω από τότε που έπαιζα εγώ μουσική σε ένα παλιό ροκάδικο…

στο πάνω εννοείς ε?
Τι ώρα πήγες? Εγώ ήμουν κατά τις 22.30 κι έπαθα πλάκα που έχωνε Danzig (Dirty black Summer) και στα καπάκια Sabbath (Supernaut). Βαρεθήκαμε ΜΟΝΟ το Mother και το Paranoid! ΑΚΟΥΤΕ?

ναι το πάνω εννοώ…
ήμουν εκεί ήδη κατά της 11 και κάτι έφυγα…

ποπό ναι ξεβουλώσαν τα αυτιά μου από τα συνηθισμένα χθες…

Για το Fox που λέγατε πιο πριν… καλό είναι και σαν χώρος και σαν μουσική. ΑΛΛΑ πανάκριβο ρε. 7 euro το ποτήρι μπύρα? Ρε δε γαμιούνται λέω γω?

Aυτό είπα και γω και δε ξαναπάτησα. Μαγαζί για αυτούς που τη βρίσκουν να δοκιμάζουν τι τους προτείνουν τα περιοδικά (αθηνόραμα, έξοδος) ή για ένα κόσμο που δεν τον πολυνοιάζουν κάτι τέτοιες λεπτομέρειες (οι οποίες όμως κάνουν τη διαφορά).

45 μοίρες στο Γκάζι και μετά alley cat, όπου έπαιξε… Psalm 69! :bow2:

Ωραία ήταν, λογικές τιμές στις μπύρες, και μια αδυναμία σε Tool και Slayer!

:slight_smile:

Στα λεγομενα του Bleeding περι προγραμματος, ειχα παει Τεξας πριν κανα μηνα, Παρασκευη, κι εσκισε τα παντα μιλαμε. Επαιζε ο Ορεστης απο Order of the Ebon Hand, κι εβαζε ωραιες κλασσικουρες, Savatage, King Diamond :bow: θυμαμαι σιγουρα, για να το γυρισει μετα σε Burzum, Mayhem, Enslaved απ τα παλια, ουτε που θυμαμαι ποιο κομματι ητανε, πρεπει να βαλε και Dodheismgard, αλλα μου διαφευγει τωρα, για να παιξει μετα Paradise Lost, Anathema, Type O, για να το γυρισει σε Girl απο Danzig, νομιζω, και να βαλει μετα Phantom of the Opera και Sodom, The Saw Is The Law και γνκ τελειο προγραμμα. Αν ηξερα πως παιζει ετσι καθε Παρασκευη θα γινομουν θαμωνας. Επαιζε ακριβως οπως γουσταρω το προγραμμα σε μεταλ μαγαζι.

το alleycat εχω παρατηρησει και εγω οτι εχει μια αδυναμια ειδικα σε tool