Απίστευτα γκολ!

Δεν ξερω αν εχουν μπει παλιοτερα, αλλα θα ποσταρω δυο γκολ που ευτυχησα να δω με τα ματακια μου ζωντανα και ποτε δεν θα ξεχασω.

Το πρωτο ειμαι σιγουρος οτι το 99,9% εδω μεσα το θυμαται και το εχει δει ηδη πολλες φορες:

Το δευτερο, ομως, θα το θυμηθουν οι λιγο μεγαλυτεροι σε ηλικα και ισως το εχουν δει ακομα λιγοτεροι:

Επισης, πριν απο πολλα χρονια γυρισα αργα απο τη δουλεια και ανοιξα την τιβι για να δω τα τελειωματα της Αθλητικης Κυριακης. Ετρωγα το σουβλακι μου και λεει ο βερνικος της εποχης: “Και τωρα γκολ απο το ισπανικο πρωταθλημα”. Και βλεπω αυτο:

Εκλεισα την τηλεοραση χαμογελωντας, νομιζω οτι παρατησα το σουβλακι μου ησυχο και κοιμηθηκα ευτυχισμενος.

Mιχοπουλος. #-o
Το θυμαμαι αμυδρα αυτο το ματς.

τα εχουμε δει και τα 3 και δεν ξεχναμε κανενα…
α ρε μιχοπουλε…που πας…[-X
ειχα προλαβει να τον δω πριν παει στον παοκ στην γ’ εθνικη με την φανελα του απολλωνα λαρισας…
πολυ καλος…
αλλα εκει εκανε την πατατα της δεκαετιας…
και αυτος ο βιερι…
αστο ρε παλικαρι…ρεζιλι τον εκανες τον ανθρωπο…

Δεν υπάρχει ο διατητής…

χ0α0χαχ0α0χ0α τους δουλευε κανονικα!!!

ωχχχ!!! δειτε απλα στο 1:00…
??? αυτο ειναι???

Ρε σεις στο 1.04 του βίντεο, δείχνει τον 4ο να προσπαθεί να ηρεμήσει τους άλλους στον πάγκο, που έχουν γίνει κρόσσια τα νεύρα τους από τις …100 εκτελέσεις ξέρω γω…
Και είναι ο ίδιος ο …Κασναφέρης :lol:

Έντιτ: Τώρα που το ξαναείδα, ο Κασναφέρης είναι …σίγουρα

:lol::lol::lol::lol::lol:
ναι ρε!!! εχω πεθάνει!!!
ειπα και εγω δεν θα υπήρχε κανένας Έλληνας…

τι δουλειά έχει ο καζναφέρης εκεί ρε :-s

Ο Καζναφερης ειναι παιδες.
Το παιχνιδι ειναι απο τους Ολυμπιακους του 2004 μαλλον γιατι ειμαι
σχεδον σιγουρος οτι το γηπεδο αυτο ειναι στην Πατρα.

ΣΟΥΤ!Μην ακουσουν οτι ειναι Ελληνας οι Αγγλοι μαστουρωμενους θα μας βγαλουν!:stuck_out_tongue:

Ρε ο Καζναφέρης ήταν ο τέταρτος, κάποιο άλλο καϊδι ήταν με τη σφυρίχτρα που έκανε αυτά τα όργια. Ασιάτης, τώρα από πού…

Δε συμφωνω με το “πατατα”. Ο Μιχοπουλος δεν μπορουσε καν να ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ τι θα εκανε ο Βιερι. Πιθανως ουτε ο Βιερι μπορουσε καν να φανταστει τι γκολ επροκειτο να βαλει :lol::lol::lol:

Δεν ειναι τυχαιο οτι το σαββατοκυριακο (το ματς εγινε Τριτη) διεξηχθη διαγωνισμος στο Καλντερον με 100 οπαδους που δοκιμασαν την τυχη τους, με τη μπαλα ΣΤΗΜΕΝΗ στο ιδιο σημειο (και φυσικα χωρις πιρουετες) να σκοραρουν και βεβαια κανεις δεν τα καταφερε. Ουτε καν ο τοτε προπονητης Ραντομιρ Αντιτς, που το μονο που καταφερε ηταν να σαβουριαστει στην προσπαθεια του να βαλει τα σωστα φαλτσα.

:lol::lol:

η πατατα δεν παει στο οτι εφαγε το γκολ…
η πατατα ειναι οτι αφησε με στυλ να βγει η μπαλα και αυτη μια χαρα μεσα εμεινε…
και σε 1,5 δευτερο ηταν και μεσα στα δίχτυα…

Πόρνη μπάλα:p :slight_smile: :!:

__Λάθος. “Δεν υπάρχουν” οι ποδοσφαιριστές και οι οπαδοί που βγάζουν αποφάσεις απ’ τον καναπέ τους και κάνουν λες και έχουν μάθει το βιβλίο των διαιτητών απ’ έξω… :stuck_out_tongue: 8) Σόρρυ, δεν είναι προσωπικό σε όσα παιδιά απάντησαν σ’ αυτό το βίντεο, αλλά αυτός είναι και ένας λόγος που δε διαβάζω εφημερίδες ή δεν κουβεντιάζω (και παρακολουθω φανατικά ποδόσφαιρο, ειδικά σε επίπεδο Συλλόγων και δει Ελληνικών) για μπάλα… (έλα, ελληνάρα οπαδέ/δημοσιογράφε, κράξε κι εσύ τον Ρεχάγκελ, μπορείς, άλλωστε έχεις καταφέρει τόσα πολλά περισσότερα απ’ αυτόν).

__Πρώτον, βρήτε έναν (έλληνα) διαιτητή και βάλτε τον αν έχει όρεξη να σας κάνει ένα τεστάκι με “τι κάνουμε, τι απόφαση παίρνουμε όταν…”, μπορεί να μη βρείτε ούτε μία περίπτωση σωστά… :wink:

__Οπως τώρα. ΟΙ ΜΟΝΕΣ περιπτώσεις που ίσως το παρατραβάει ο διαιτητής (Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ που σηκώνει το σημαιάκι), είναι η πέμπτη φορά(προτελευταία) που μιλάμε για οριακή απόφαση και η τελευταία που ο διαιτητής, αφού έχει σφυρίξει την προτελευταία, έπρεπε, ΙΣΩΣ, να σφυρίξει ως ίδια και τη έκτη φορά, που τελικά άφησε να μετρήσει.

__Πολύ απλά, την πρώτη φορά, έχουν μπει παίκτες και από της δύο ομάδες μέσα στην περιοχή και μάλιστα ΠΟΛΥ πριν κλωτσίσει ο παίκτης. Ορθότατη απόφαση. Τι επόμενες φορές, ο βοηθός, σηκώνει το σημαιάκι μιας και ο τερματοφύλακας βηματίζει προς τον παίκτη που εκτελεί ΠΟΛΥ πριν την εκτέλεση του παίκτη. Ορθότατες αποφάσεις, καθώς ειδικά τις πρώτες φορές, το κάνει πολύ έντονα ο τερματοφύλακας (και όπως θα δείτε, υπάρχει και λόγος που απαγορεύεται, είναι πιο δύσκολο έτσι για τον παίκτη που εκτελεί να σκοράρει, και μικραίνει η γωνία και μπερδεύεται με προσποιήσεις ο παίκτης που εκτελεί, και όντως, δύο φορές έτσι καταφέρνει να αποκρούσει ο τερματοφύλακας).

__Για τις δύο τελευταίες τώρα. Δε μπορείς να τις πεις λανθασμένες, απλά “στην κόψη”, ή ίσως υπερβολικές, αλλά όταν έχεις κρατήσει το γράμμα του νόμου και μάλιστα 4 φορές συνεχόμενα, μετά δεν πρέπει να συμβιβαστείς, πρέπει ο ποδοσφαιριστής να συμμορφωθεί και ας γίνει και 10 φορές επανάληψη, τι θα κάνουμε δηλαδή, θα καταργήσουμε τους κανόνες;

__Οι δε κίτρινες, ήταν για διαμαρτηρίες. Ισως καλύτερα να έπρεπε να την δώσει στον τερματοφύλακα που μας τα έσπασε, ΑΛΛΑ μάλλον θα ήξερε καλύτερα ο διαιτητής που δεν του έδινε κάρτα, καθώς μάλλον δε θα προβλεπόταν κάτι τέτοιο ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ.

__Οπότε οι χαρακτηρισμοί πάνε δυστυχώς αυτόματα πίσω σε σας/μας: “Δεν υπάρχουν ο οπαδοί…” :wink: [-X :slight_smile:

Μιας και κινούμαστε σε ρυθμούς μουντιάλ ότι ωραιότερο έχουν δει τα μάτια μου σε αυτήν την διοργάνωση…

ζηλευω σε όρια φθόνου…!

Έργο τέχνης

Άστα να πάνε…μπαλιά ακριβείας 50 μέτρων, κατέβασμα που νικάει όλους τους νόμους της φυσικής, κολλητά με μία κίνηση τρίπλα-αποφυγή και κολλητά αντίληψη του τέρματος και της θέσης του goalkeeper και τέλειο τελείωμα…και όλα αυτά σε τελειώμα προημιτελικού mundial στο 90 και ενώ η μπάλα καίει…

τι να λέμε τώρα…

:bow2::bow::respect::):!:

το ειχα ξεχασει αυτο …
μπραβο…
αντε να δουμε τωρα τιποτα τετοιο…:?