Ελα τωρα που δεν ξερεις.
Σιγα μη σου κατσει το αλιεν χωρις στραπον.
Μα επιτέλους [SIZE=“4”]τι είναι το στραπόν [/SIZE]γμ το κέρ@τό μου!!! Κάτι κακό πρέπει να’ναι :lol::lol::lol:
:lol::lol::lol: To υποψιάστηκα! Σιγά αυτός ο μάναρος μη χρειαστεί κάτι τέτοιο (θα έχει εμένα δίπλα…αχαχαχαχα αστειάκι ) και να το χρειαστεί ε, ας μου καθότανε και δεν με πείραζε…τέτοιο λαχείο :roll::roll:
o:o:o:o:o:o
παιδιά μας δουλεύει δεν εξηγείται αλλιώς!!!
[-X[-X Όχι…αν είναι για τον Sean μόνο…μόνο για τον Sean!!! Ε…δεν μπορεί κάποιος να τα έχει όλα …αν και δεν νομίζω να έχει πρόβλημα…φαίνεται το λέει το φυλλοκάρδι του…δύο μέτρα παλικάρι και τόσο sexy
Χαχαχαχαχα το ντεσπινακι ειναι ρε μαλακες!
Γκλιν γκλον…Δεν καταλαβαίνω!!! Δεν με λένε Δέσποινα…Αλήθεια τώρα. Τι κουλό είναι αυτό;:?
ρε στρευ κατ βρες μου μια φωτο της σχεσης του sean…
Την έχω ξαναβάλει. Με την πρώην του.
Και κάπου διάβασα στο φόρουμ (γράφει ο ίδιος) ότι τα είχε παλιά με την πρώτη σύζυγο του J. Depp, μια μακιγιέζ, δεν είναι γνωστή. Γενικά δεν είναι celebrity να τον φωτογραφίζουν όλη την ώρα οι παπαράτσι…δεν έχω βρει φωτογραφίες από την καθημερινή του ζωή. Αλλά αλήθεια τώρα, δεν είναι αδελφή!
ε τοτε no problemo :D:D
αεροπορικα και εφυγες για αμερικη (που στο καλο μενει)
:lol: Ναι Αμερική(το μόνο του ελάττωμα) …που το ξέρεις; Ξέρει κανείς για visa; :lol:
ετσι ενταξει…ειναι κουκλι…:p:p
αλλα αυτο που εχει τwρα δε λεει…[-X
αυτος τwρα λεγεται αντρας???:-s:-s:-s
χαχαχα Ναι…λες και δεν το κατάλαβα…
Υ.Γ. Δεν κ@λώνω με γυναίκες το’ χουμε ξαναπεί…ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ SEAN είτε σας αρέσει είτε όχι!!!
Όχι δεν λέγεται άντρας…Λέγεται άντρακλας!!! Θεομάναρος, all day and all night φαντασίωση…αααα πολύ με προκαλείτε :lol::p:p
το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παπα(ρα)ς όμως
τι να πw…γουστα ειναι αυτα…
ερχεσαι στα λογια μου…
πρεπει να εισαι λεσβια για να σ αρεσει αυτο το αντροθηλυκο:p
JOHN για αλλη μια δοση8)
ΚΟΥΚΛΟΣ
ΚΟΥΚΛΟΣ
ΚΟΥΚΛΟΣ
ΚΟΥΚΛΟΣ
ρε Μαρια πwς βαζεις φοτο γιατι δεν μπορw να βαλw…