Ρε πάτε καλά ρεεεεεεεεεε?
Άσχημος ο Elvis? θα πάθω τίποτα με αυτά που διαβάζω βραδιάτικα!ο άνθρωπος ήταν πολύ ωραίος!
Έλεος δηλαδή!#-o
ΡΕ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ?? ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΖΩ ΚΑΤΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ!!:twisted::twisted:
Οχι και ο Ελβις ασχημος!!! ελεος λιγακι #-o#-o#-o#-o#-o
<3<3<3
ΧΑΧΑΧΑΧΑ πώς είναι έτσι! Θα φάω και ξύλο απο τις δίδυμες!
Ασχετα με το αν σου αρέσει ή όχι ο Ελβις, έχει πολύ όμορφα χαρακτηριστικά, πολύ συμμετρικά. Που είναι σπάνιο. Εσύ δηλαδή καθημερινά βλέπεις πολλούς άντρες με τόσο όμορφο πρόσωπο; Κι εμένα προσωπικά δε μου αρέσει ρε παιδί μου, αλλά το πρόσωπό του έχει απίστευτα αρμονικά χαρακτηριστικά.
δικαιο εχεις γιατι περι κουκλου ομιλεις αλλα τι ψαχνεις ετσι που χει γινει το θρεντ στις μισες σελιδες βλεπεις φρουσιαντε κ στις αλλες μισες τον κοκκινοτριχη…[-X:?
:):):) Επιτελους καποιος με αντικειμενικη αποψη!! :):):)
Γιατί εγώ;
ποιος ειναι αυτος???
Ειναι ομορφια αλλα με πιο κοντο μαλλι οπως στην δευτερη φωτο ειναι τσουπερ.
θα πεσω στα ναρκωτικα…
Γιεπ, κ εγώ το ίδιο…Ok, μου αρέσουν οι London After Midnight,η φωνή του Sean αλλά μέχρι εκεί!
:roll:
Γιατί ρε παιδιά τι έχει ο άνθρωπος στις παραπάνω φωτό; Μα δείχνει πολύ νορμάλ !!! Κορίτσια δεν ξέρετε από καλό γκομενικό λάδι. Δηλ. αν περνούσε από μπροστά σας στο δρόμο δεν θα παθαίνατε ένα ταράκουλο; Δηλ. αυτόν τώρα μόνο εγώ τον θεωρώ μανάρι; Ε…τότε σημαίνει ότι είναι ΟΛΟΔΙΚΟΣ ΜΟΥ!!! Δεν έχω ν’ ανταγωνιστώ καμιά σας…Sean πες αλεύρι…η Stray σε γυρεύει :lol:
Nephelie μόνο την φωνή του πρόσεξες; #-o Ο τύπος έχει ποδάρες ατελείωτες, ΠΛΑΤΑΡΕΣ, ματάρες ουράνιες, χαμόγελο ηλιοβασίλεμα, μαλλιά σαν καλοκαιρινή βροχή…Ο τύπος με εμπνέει, θα γράψω τραγούδι για πάρτυ του.
Υ.Γ. Για να σας προλάβω…ΟΧΙ δεν παίρνω ναρκωτικά [-X
Η τσουρεκού
Ο τύπος έχει ποδάρες ατελείωτες, ΠΛΑΤΑΡΕΣ, ματάρες ουράνιες, χαμόγελο ηλιοβασίλεμα, μαλλιά σαν καλοκαιρινή βροχή…
ψοφαω
αυτο ισχύει
εγω κ εσυ ειμαστε οι πιο τσουρεκουδες με τους αντρες μας:p
σε παω κ δεν τον ξανασχολιαζω.8)
βιτσια ειναι αυτα,εγω τι να πω που μου αρεσει ο frusciante???#-o
Δεν ξερω αν θα ξερασω απο τις φωτογραφιες η απο αυτην την περιγραφη
συμφωνω φιλτατε8)
αλλα η ομορφια ειναι υποκειμενικο πραγμα οποτε αφηστε την κοπελα να εκφρασει την αγαπη της…
γυρνα στο θρεντ σου:p
Ναι,γιαυτο κι εγω υποκειμενικα λεω οτι ο τυπος ειναι για να τον κλαιν τα ρεγγες:p
Οχι ρε,δεν γυρναω,τουλαχιστον εγω θαβω μονο τα φρικουλια και επαινω αν βαλετε κανεναν ωραιο,εσεις ερχεστε με τα φτιαρια στην πλατη στο δικο μας για να θαψετε ολες τις μ@(%&$@^*@)ρες που βαζουμε:p