Οκ, σ’αγαπω και δεν σου χαλαω χατηρι. Καλο ειναι το φοραδι που ποσταρες, ε, ξερω γω, ομορφο. Αυτα.
νεβερμαηντ δις ποτ
α ναι, heterochromatia λεγεται… τον κοροιδευανε λεει μικρο, αυτα.
Της θειας σου το βρακολάστιχο μωρή!
και είναι και γαμώ τα παιδιά, μορφωμένος, συνεσταλμένος, χορτοφάγος (λέμε τώρα).
παιδί για σπίτι, για τις κυρίες.
NC, παρασέρνεις τις μικρές και αθώες κορασίδες με αυτά που ποστάρεις.
Kάποιος να του πει ότι με το να σουφρώνεις τα χείλια δε γίνεσαι ΚΑΚΟΣ
δεν εχουν να σου δωσουν κατι παραπανω…μονο το σωμα τους:?
ενω οι καλλιτεχνες ειναι ΑΛΛΟ πραγμα8)
δικος μου ειναι:!:
Ναι μόνο που δεν μας λες τι έχει ο τύπος και είναι για ξέρασμα και για να τον κλαίν οι ρέγγες!!!
Εμ βέβαια δεν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο…τι να πεις…για την τελειότητα. Όχι πες!!
Και σε παρακαλώ…η περιγραφή μου είναι ρομαντικότατη!!! Αν άκουγε ο τύπος τα λόγια αυτά θα μου καθότανε :lol:#-o Όχι όχι σοβαρά τώρα δεν θα το ρίσκαρα κάτι τέτοιο…τόσο ρόμπα [-X
Sean πες το ΝΑΙ !!!
](http://www.imagehosting.com/)[/IMG]
#-o ok. Έχουμε ξεφύγει τελείως μου φαίνεται…ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩ όμως
To θρεντ ζει ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!
:lol2::lol2::lol2::lol2:
:lol: Συμφωνώ!!!
τι κολλημα κ αυτο??
ουτε εγω δεν κανω ετσι που συνηθως σ’αυτα τα θεματα ειμαι πρωτη8)
πρεπει να τον συναντησεις αμεσως τον τυπο:)
Αυτό λέω και’ γω. Αλλά πως; Στο after party της συναυλίας τους δεν ήρθε. Έμεινα να μιλάω με τον μπασίστα, αλλά τι να το κάνω, εγώ τον Sean ήθελα:p Αλλά και να ερχότανε θα ντρεπόμουν να του μιλήσω… είμαι λίγο κότα σε αυτά:( Εκτός αν ερχότανε να μου μιλήσει αυτός, τότε ναι :lol:
Όχι όχι αλλιώς πρέπει να γίνει το κονέ. Κάτω από άλλες συνθήκες…αλλά πώς; :-k
αα τι τυχερη που εισαι!!!
εγω τι να πω που ουτε καν τον εχω δει on stage,το back stage με μαρανε#-o
το βρηκα!!!να του γραφεις στο myspace καθε μερα:!:
(παλιο κ δοκιμασμενο:p)
φόρεσαι ένα κουτί και πήγαινε να του μιλήσεις…
Όχι ρε’ συ με τίποτα!!! Τι με πέρασες έχω και ένα class δεν θα ξεπέσω μπροστά στα μάτια του έτσι!!! Πρέπει να δείξω και λίγο χαϊλίκι αλλιώς πώς; :lol: Αφού να φανταστείς μετά την συναυλία στο Gagarin είχε γίνει η συνηθισμένη ουρά για τα αυτόγραφα. Εγώ στεκόμουν στο πλάϊ και απλώς κοίταζα. Και όταν τελείωσε τα αυτόγραφα και δεν υπήρχε κανείς άλλος, με βλέπει να περιμένω…τον κοιτάζω, με κοιτάζει…και με περίμενε για λίγο να πάω. Αλλά εγώ δεν πήγα!!! Οπότε μπήκε μέσα και δεν τον ξαναείδα :?
Σιγά μη κάνω σαν υστερική κορασίδα μπροστά του…ε, όχι !!! Πίσω του ναι, δεν με νοιάζει!
Κοιταχτήκαμε !!! :bounce:
dark_of_the_sun τι εννοείς να βάλω κουτί;;;;;;;;;;
Maria και στο Myspace να του γράφω και τι έγινε;;;Σιγά τ’ αυγά!! ΄
Για να τον συνατήσω όπως πρέπει…πρέπει να συνομωτήσει ΟΛΟ το σύμπαν υπέρ μου. Π.χ να τον συναντήσω σε Ελληνική παραλία (γιατί οι Αμερικάνοι δεν έρχονται διακοπές στην Ελλάδα; άρα…) διπλανή ξαπλώστρα, κύριε μου βάζετε αντηλιακό στην πλάτη; :lol: κλπ,κλπ
Να τον συναντήσω στην Πατησίων (την περπατάω πολύ ξέρετε…γι΄αυτό…) και να με ρωτήσει π.χ για το μετρό, ή σε κάποιο μπαρ γμτ μου…κάτι τέλος πάντων δεν μπορεί…τα νεύρα μου:twisted:
Βλακεια λεγεται αυτο, οχι χαιλικι
Στρέυ Κατ, όταν μπαίνεις στο τρόλλεϋ στην Πατησίων, έχε πάντα πάνω σου 2ο εισιτήριο. Μπορεί να σκάσει ο Sean τζαμπατζής, οποτε εσυ θα είσαι εκεί να τον σώσεις από τις άγριες ορέξεις του αιμοβόρου ελεγκτή!!! Μετά από αυτό θα σου ανήκει αιώνια!!! :lol::lol::lol::lol:
Τέλος!
Αντε ποστάρετε τίποτα γιατί έχει γίνει σαπονόπερα το θρεντ!