Αλλά για να μην ξεχνάω και τους φλώρους μου… μου αρέσει και ο Μέμος Μπεγνής!
Επίσης… μ’άρεσε και αυτός που έπαιζε τον παπά στο “άγγιγμα ψυχής” (το είχε επανάληψη το καλοκαίρι…δεν το είχα ξαναδεί, είχα δει μόνο “αίθουσα του θρόνου” άλλος ωραίος και αυτός…).
Βασικά… αυτός που έπαιζε στο “τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας” του βάζει κάτω όλους αυτούς τους παπάδες και δεσπότες…:lol:
Λοιπόν για να τα πιάσουμε ένα ένα τα θεματάκια μας
1.Για τον Μπεγνή δεν ξέρω αν είναι γκέυ αλλά ο Ζαλμάς ναι αυτός που έκανε τον παπά είναι και μάλιστα διατηρούσε μακροχρόνιο δεσμο με τον αρχιπαπάρα τον Παπακαλιάτη είχε βοούξει ο τόπος τότε
2.Απόστολης Τότσικας τον γνωρίζω από που γεννήθηκε είναι από το χωριό της μητέρας μου όμορο με το δικό μου χωριό και κάνει στενή παρέα με τα συνομίληκά του ξαδέλφια μου.
Την πορεία του την παρακολουθώ στενά και όταν τον είδα να παίζει στο Μαζί σου αναφώνησα ΑΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΣΟΔΕΙΑ ΣΟΥ??? ενώ παράλληλα σκέφτηκα ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΓΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΔΗΛΑΔΙΣ
Για την εμφάνισή του οκ περί ορέξεως κολοκυθόπιττα εμένα μου αρέσουν τα αγγελάκια και ο Αποστόλης είναι χαρακτηριστικό δείγμα συν ότι ειναι και Αιγόκερως…
Για το ταλέντο του αναφέρω απλώς συμμετοχή στις Νύφες του Παντελή Βούλγαρη επιλογή του ίδιου το Σκωρτσέζε Ορέστης στην Ορέστεια του Πήτερ Στέην με Καριοφυλλιά Καραμπέτη και Γιάννη Φέρτη θέατρο συμμετοχή στον Αμερικάνικο Βούβαλος με τον εξαιρετικό Αντώνη Καφετζόπουλο είδα την παράσταση και μου άρεσε φοβερά συν την ατμοσφαιρική ταινεία Ο γιυός του φύλακα όπου και απόλαυσα την απόλυτη ταύτιση του τοπίου με την μορφή του δείτε την.
Έχει χτυπηθεί αρκετά από τα μέσα προσπάθησαν να τον περάσουν σαν ζεν πρεμιέ σίγουρα δεν είναι και ούτε ο ίδιος το θέλει, χαμηλών τόνων ακούει μετάλλικα και θανάση παπακωνσταντίνου έξω από το σταρ σύστεμ και την σώου μπιζ διατηρεί δεσμό με μια μεγαλύτερή του -γουστάρω τρελλά- και προσπαθεί να βρει τον δρόμο του.
Εν ολίγοις για μένα ότι ποιό ελπιδοφόρο έχουμε στον χώρο της υποκρικής σήμερα
Υ.Γ ΟΚ τον έβγαλε ο Λαζόπουλος συμφωνώ αλλά και τον Γεωργούλη τον έβγαλε ο Λαζόπουλος και είναι ο Γεωργούλης μην πω τώρα τι…
tolkki… θυμάμαι πως είμαι κοπέλα!!!Απλά εδώ είναι το ο πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής… όχι το
ο πιο straight ηθοποιός/τραγουδιστής! Επίσης κάτι που έμαθα μόλις τώρα…και αυτός από “τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας”… ο Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν… και αυτός αυτό που λες πως είναι ο Μπεγνής…
Παιδια, ο Affleck δεν μ’αρεσει πολυ.Εχει ομορφο προωπο αλλα καθολου στυλ.
Ο Τοτσικας ειναι ωραιο παιδι, δε λεω!8O
Ο Μπεγνης ειναι πολυ γλυκαναλατος… αλλα ωραιο προσωπο.
Ο “Περιστεροπουλος” πολυ βαρυς και ασηκωτος και απεριποιητος και λεω τσου.[-X
Μα γιατι δεν σχολιασατε τον Καραμιχο?Τους ριχνει ολους τους απο πανω!:roll: