Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

Προσωπικά μου αρέσει πολύ ο Μάριος Φραγκούλης.

Και στη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι πολύ ωραίος…:oops:

Εμενα μ’αρεσει ο Steven Wilson…:oops:.πειραζει???:oops::oops:

Όχι…δεν πειράζει καθόλου! Μ’ αρέσει και 'μένα…

Έχει ωραίο σωματότυπο (πλατάρες που λέγαμε…):naughty: και σοφιστικέ άτριχο στυλάκι…:lol:

Αχ,Steven…

Οκ,το ξερω,δεν επρεπε να τον ξαναποσταρω,αλλα δεν κρατηθηκα…:oops:

Φυσικά και έπρεπε!!! Μια χαρά έπραξες…Ψάχνω να βρω κι’ άλλες φωτό του να το κάνουμε ταπετσαρία το θρεντάκι :p:p:p:lol:

Εεεεεετσι!!!Αφου δεν τον βλεπουμε live…τι πικρα κι αυτη,παλι εκτος tour ειμαστε…:frowning:

oi 2 wraioteroi antres ston planhth

+russel crowe

alla dn ton ebala giati twra pou paxyne o vedder tou moiazei olo k pio poly:)

ο πενν αναμεσα στους πιο ομορφους ? =/

Τον εχει βαλει και η Ντεξτερ ρε.

θεμου…
δεν περιμενα να δω τον wilson εδω μεσα:|

Σε κάνα γκαγκάριν καλύτερα ε?

ρε, μπου θυμιζει ενα σπασικλακι συμμαθητη μου.ειναι ασχημος!
να μου βαλεις brad pitt, εχεις τους κοιλιακους του το ωριαο προσωπο το ενα το αλλο, ναι
τι το ωραιο εχει ο wilson γαμωτο
σε αυτο το θρεντ εχουν καταριψει ολα τα σταναρ ομορφιας, τις χαλασε ολες η στρεη κατ μου φαινεται

που στο διαολο τις βρισκεις ολες αυτες τις ακυρες εικονες?:stuck_out_tongue:

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
Μια αβυζη αγγλιδα.

Ρασελ Κροου μ’αρεσει.

Ρε Stray Cat, εντάξει να σου αρέσει, περί ορέξεως κλπ…
Αλλά πλατάρες που τις βλέπεις; Τον έχεις δεί ποτέ live από κοντά; #-o
Μεγάλος συνθέτης αλλά από εμφάνιση είναι λίγο όπως σου τα γράφει η από πάνω… :stuck_out_tongue:

Μα γιατί το λέτε αυτό?

Τις έφτιαξα θες να πεις…το θρεντ έχει πάει πολύ μακρυά, κινείται με ταχύτητα φωτός μπροστά λέμε :lol:
Τι να τους κάνουμε τους μοντελογκόμενους βλ Brad Pitt, όταν υπάρχουν τέτοιες οπτασίες, κυρίως στον χώρο της μουσικής! Είναι και τυπάδες, όχι φλούφλιδες ξανά βλ. Brad Pitt:p

Στην συγκεκριμένη φωτό μου φαίνεται ότι έχει κάπως ανοιχτούς ώμους :roll: Δεν τον έχω δει live, που τέτοια τύχη…αν και πλάκα πλάκα θα ήθελα να τον δω live γιατί μου αρέσει πολύ η μουσκική του, όντως είναι μεγάλος συνθέτης!

Μα ΚΑΙ αυτός σας φαίνεται θηλυκωτός;;;; 8O Έχουμε και λέμε: Βαμμένος δεν είναι, βαμμένο μαλλί δεν έχει, διχτυωτά δεν φοράει…τότε γιατί;;;; (όχι ότι αν κάποιος είναι βαμμένος κλπ γυναικοφέρνει…αλλά λέμε τώρα)

Αντί να πείτε μπράβο stray cat που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πόσταρες κάτι σε πιο νορμάλ αυτή τη φορά…
WARNING!! Θα αρχίσω να ποστάρω τίποτα με ντεκαπαρισμένο μαλλί, μακιγιάζ και βάτες :lol3:

joseph gordon levitt είναι γλυκούλης :oops:

α και καλό χειμώνα να έχουμε:p:p