Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

μια χαρα παιζει.

μη σε σποιλεριασω επικα βεβαια

ναι παιζει σε 2…
και μια τελευταια foto που ειδα απο μια αλλη του ταινια και τελος…:smiley:

φοβερος και εδω!:stuck_out_tongue:

ό,τι και να λέτε παραμένει πανέμορφος!!!

Ηθοποιος: Johnny Depp
Τραγουδιστης: Axl Rose

Ο Σταύρος Σβήγκος που έπαιζε τον Πέτρο στα ‘’ Άγρια Παιδιά’’! :smiley:

Πιο ομορφος τραγουδιστης για μενα ειναι ο μακαριτης Jim Morrison
Πιο ομορφος ηθοποιος ο Johny Depp!!!

Μια ερωτηση προς ολες τις κοπελες (και ειναι πολλες φανταζομαι) που ειναι Τζονιντεπικες.
Τον θεωρειτε τον πιο ομορφο, ή τον πιο γοητευτικο λογω του μυστιριωδο/intellectual στυλ του?
Υπαρχουν πολλοι που ειναι πιο ομορφοι απο αυτον νομιζω.

χμ εχεις δικιο ρε γμτ…πιο πολυ ειναι το intellectual στυλακι που πασαρει…τωρα λιγο βρωμυλος μου κανει και στο 21 jump street δε μου αρεσε τον ειχα για φλωρο …

μπορω να ανακαλεσω…νομιζω βρηκα ποιος μου αρεσει πραγματικα ο Andy Garcia!

Ντιαρ Γκαντ… Το εκανες χειροτερο.
Αλλα ειμαι αντρας… δε μετραω :stuck_out_tongue:
Ποτε δε μου αρεσε ο Γκαρσια. Ουτε σαν ηθοποιος, και το στυλακι του μου την εδινε :roll:

χαχαχα ασε μη με βαλεις παλι να αναθεωρησω

Ο Τζόνι Ντεπ είναι ο καλύτερος απ’ολους τους… και ναι, και για μένα είναι ο πιο όμορφος απ’ολους… δεν είναι μόνο η φάτσα του… είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος με τα όλα του…

α, δεν έχω αναφέρει βέβαια κι ακόμα έναν καταπληκτικό ηθοποιό και φυσικά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ! >>

[SIZE=“3”]Leonardo di Caprio[/SIZE]

Εγκρίνεται ο ΝτιΚάπριος. Όταν φοραει πιο casual ρουχα, κι όταν δε βάζει τόνους τζελ στα μαλλιά του…
Στις Συμμορίες Της Νεας Υορκης και στο Ματωμένο διαμάντι παραεγκρίνεται :naughty:

Πειτε ΝΑΙ σε συμμοριες και διαμαντια. ΕΝΑΝΤΙΑ σε Παραλιες και Τιτανικους.

Κ ο Heath Ledger τώρα που τον είδα κ στο Parnassus ήταν πολύ καλό κομμάτι :wink:

Το reply σου προσφέρεται για black humor αλλά θα αντιστάθω γιατί ήταν εξαιρετικός ηθοποιός και τον σέβομαι απίστευτα :slight_smile:

μιας και πιασατε τους ντραμερς να αναφερουμε και Daniel Erlandsson απο Arch enemy.

:-k εγω συμφωνω με την Ελενα! :smiley: Πολυ ερωτευσιμος ο Λετζερ.Απο τη μια ο Ντεπ απο την αλλη ο Λετζερ…μμμ…ωραια περασαμε :roll:

DEPP και πάλι DEPP!!!

ο άλλος δε λέει ρεσυ…

Hthopoios:Johnny Depp
Tragoudistes:Axl Rose,David Coverdale,Blackie Lawless

Αχ, μου αρέσει να χώνομαι σε γυναικείες συζητήσεις χιχιχι 8)
κορίτσια κοιτάχτε τις σας έχω:

Γνώμες :wink: