Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

Ωχχχχ…τι μάναρος είναι αυτός;;8O Ακριβώς ο τύπος μου (στο άβαφό του), εγώ που δεν ενθουσιάζομαι εύκολα εχω πάθει πλάκα…:stuck_out_tongue: Είναι και [SIZE=“4”]Φινλανδός[/SIZE] τι πρωτότυπο…
Ευχαριστούμε Marianna που μας άνοιξες τα μάτια, εγώ μέχρι χθες αγνοούσα την ύπαρξή του…τι έχανα τόσο καιρό!

Του αξίζει λοιπόν μια μικρή ταπετσαρία από φωτό του σε αυτό τo θρεντ.

και ένα βιντεάκι με συνέντευξή του που φαίνεται να είναι πολύ γλυκούλης:roll::roll:

To αποφάσισα πάλι. Μετακομίζω Φινλανδία και ράβω νυφικό :smiley:

:eek::eek:=P~πλακα…με κανεις…μα…τι ωραιος που ειναι ο κοσμος μας!!!wolverin ftw

Μπράβο στον Godsmack. Ναι στην ελευθερία εκφρασης <3 (I joke, i joke )

Αυτό για τις κοπελιές που αρέσκονται στον φλώρο τον Ville Laihiala hihihi <3 Σας πειράζω κορίτσια

απο τραγουδιστη morrison
απο ηθοποιο καραγκουνης:lol:

:lol::lol: πορωθηκες. κι εγω προσφατα τον ανακαλυψα. τσεκαρε και Varg Vikernes αλλα μονο απο εξωτερικη εμφανιση γιατι απ οτι φαινεται δεν ειναι και αγγελουδακι:p

Ναι τον ξέρω…έχω διαβάσει γι’ αυτόν! Ασ’ τα να πάνε…
Πάντως ο Ville Laihiala φαίνεται αγγελουδάκι…γούτσου γούτσου και προδέρμ:lol:

Μήπως έχεις φινλανδομηχανή; όπως αντίστοιχα έχει ο bleedin τσεχομηχανή, να βρίσκουμε ΜΟΝΟ Φινλανδούς, μακρυμάλλιδες μανάρια…πολύ θα με εξυπηρετούσε :p:p

special for stray cat:p
Daniel Gildenlöw apo Pain of Salvation

(δεξια)

(δεξια)

:thumbup:

…να και κάτι άλλο :naughty: Ethan Hawke

ωραιος ο Ιθαν Χοκ. 8) Εχει και μελαγχολικο προσωπακι.Αλλα εχει σπασει πολυ ρε γαμωτο τελευταια :frowning:

KIP WINGER με τη μία και μονοσταυρία!

Όλα τ’άλλα είναι ημίμετρα…

Top :bow: :bow: :bow:

Alexander Skarsgård
Παίζει στο True Blood τον Eric :smiley:

Thanks για την αφιέρωση αλλά άβαφος. Μήπως σου βρίσκεται σε κάτι πιο βαμμένο;:stuck_out_tongue:

Συμφωνώ!!!:roll: Αχ αυτοί οι Σκανδιναβοί…να μην τα ξαναλέμε!!!

ενταξη…βαμμενο εχω τον υπερτατο…

:bow::bow:=P~=P~=P~και απειρρρρρρες καρδουλες…:smiley:

Τον Skarsgard όχι με το καρέ ρε παιδιά… Βλασφημία…

ωριστε (πολυ) βαμμενος:p

οχι νταξ λατρευουμε Nikki sixx:)

δ) εκανε ‘‘σκηνη’’ επειδη δεν του ειπα ενα πραγμα στο μσν πριν το ποσταρω στο φορουμ κ μετα με διαγραφει απο φρεντ κ με κανει μπλοκ στο μσν:-s

#-o#-o:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:με παιθανε αυτο!!!:lol: εεεελα ρε γκοντσμακGR…οι ελληνες εχουν μεγαλη καρδια…συγχωρεσε τον

ΑΧ, το κορακι… :smiley: [ καρδουλες ]

ό,τι και να πεις για τον Daniel είναι λίγα…

βλαμμενο ειναι ρε μην τον ακους,ουτε μπλοκ τον εκανα ουτε απο friend τον διαγραψα γιατι πολυ απλα δεν υπηρχε στην friend list μου…#-o

OYTΕ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ!