Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

για να παιζει τον Ντοριαν Γκρευ νταξει…σωστα επελεξαν φλωρικη φατσα.Αν και θα προτιμουσα ξανθο γαλανοματη :dunno:

φλώρικη φάτσα??? τι είπες τώρα???
δηλαδή ό,τι όμορφο το λέμε φλώρικο?
πρέπει να είναι μπρουτάλ σαν τον άλλο τον θεούλη με την κάπα για να είναι άντρας??
χαχαχΧΑΑΧΑχαχαχα…

η αληθεια ειναι εχω ταση στο μπρουταλ :roll: αλλα και οι γλυκιες φατσουλες τυπου Πιττ (οπως ειναι τωρα) δεκτες.Αλλα υπαρχει μια λεπτη διαχωριστικη γραμμη αναμεσα στο γλυκο και στο φλορικο.Εγω τον βρισκω φλωρέ.Μη νευριαζεις:)

χαχαχα δε νευρίασα ρε σύ…

όταν βλέπεις δικό μου ποστ να συνοδεύεται με onionheads, τότε έχω καλή διάθεση και προφανώς κάνω πλάκα…

χαχαχ!!ωραια τα κρομυδακια σου :smiley: αναρωτιεμαι ποσα εχεις αλλα ας μην ειμαι οφτοπικ:-s

gayest role ever award.

ψιτ νεαρε λιγα τα λογια σας ε? :lightsabre: :lightsabre:

:stuck_out_tongue:

νταξει για την ταινια με νοιαζει…αυτος δεν ειναι και κανας ωραιος :slight_smile:

E μη μου πεις οτι δεν ηταν πολυ gay στην ταινια ο τυπος. Αν αυτο ειναι αντριλα, να παω να κοψω το τσουτσουνι μου.

E νταξει ο ανθρωπος παρουσιαζε μια πιο ρομαντικη εκδοχη της κλασσικης βαρβατιλας… :roll:

μμμμμμ…

η πρωτη φοτο μου θυμισε gildenlow. ποιος εινι?

χαχαχαχαχαχα… ο daniel είναι και στις δυό…

εεε καλα για Ντανιελ τα χουμε πει. Σταθερες αξιες:D8)

Α μπράβο ρε Manager, επιτέλους ένας που μου αρέσει και μένα. ΑΥΤΟΣ είναι άντρας.

ιιιχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Σοδομιζετε το θρεντ και προκαλειτε πολεμο στο πιο ομορφη ηθοποιος κλπ:lightsabre:

Πάρτε δω…Todd Kerns

[/SPOILER][SPOILER]

Kαι μία εποχής 90s πιτσιρίκι