Εεεεεεε…???8O 8O 8O #-o
έχεις άλλες χάρες.
άσε που κιτρινίζει και το ματάκι πα να κλείσει λίγο.
μη μου πείτε ότι δε σ’αρέσει κι αυτός.
αρέσει σχεδόν σε όλες τις φίλες μου στο πίκπα
:lol:
Ενας που βαζει τα πραγματα του στα κλαδια του φοινικοδεντρου διπλα απο το μαγαζι με τα μαρμαρα:lol:
Πυραμιδα, ανυσηχω για σενα παιδι μου…
Μετά την αλλαγή φύλου?O:)
παιδια, ο Jim Morrison τους ριχνει ολους τελος.
Πλακα κανεις!Ε? Δωσε τηλεφωνο του Αλεξ ΤΩΡΑ!
Οταν επαιζε με την Παπαχαραλαμπους ηταν απιστευτος!Οταν επαιξε με την Δουκα, κυριλεψε, ξυριστηκε κιολας και okay!
Και εσυ πλακα μου κανεις… ΕΛΕΟΣ.Τελειως Dekavle…:-s [-X
Ρε παιδια γιατι δεν σας αρεσει ο Αιβαζης, okay, συνηθισμενη ομορφια αλλα τον λες αντρα με τυπο…
Sorry για το double post… αλλα ιδου ενας πολυ ωραιος Hip Hop-ας (μην με κραξετε…)
Απλα πιστευω οτι το παλικαρι ειναι αντικειμενικα ωραιο…
Yo…
Η Παπαχαραλαμπους τον εξαφανιζε τον Καραμιχο στη σειρα παντως… Πολυ λαμψη βλεπεις!
Ποιους μυς ρεεεε!!! Θα μας τρελάνεις? Αυτός πάσχει από ασιτία. Δώστε κανά σουβλάκι στο παλικάρι μπας και πάρει τα πάνω του, σαν παιδί απ’ την Ουγκάντα είναι.
Ρε για πλακα τα λεει αυτα ο Πυραμιδας. Δεν παιζει…
Κοίτα,το ότι έχω πολλές φίλες που τους γουστάρουνε και τους 2,όχι,δεν είναι πλάκα.Τώρα,απο εκεί και πέρα δεν μπορώ να πώ ότι συμφωνώ ιδιαίτερα,αλλά ήθελα να ακούσω και άλλες γνώμες.Πάντως ειλικρινά,μοντέλα μπορεί να μην είναι,αλλά δεν είναι και τόσο χάλια όσο τους περιγράφετε…
Ειχες δει το κοκκινο δωματιο εκει που γουσταρε και καλα τη ραντου? πο ρε… εκει που καθονταν ολοι γυρω απο τη φωτια στην παραλια ηταν… ηταν… αχχχχ ηταν
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!έλιωσα ρε συ!:lol:
Δεν πειράζει ρε συ!είναι για λίγες και εκλεκτές!
Μιλησες και εσυ!ΣΟΥΣ.
Aχαχαχαχαχα! :lol3:
Δεν το πιστεύω! :o
Μην μου πεις ότι αυτός είναι ο Γιάννης από τους Ominus; :-k :-k :-k
Τι 'ναι τουτο…:lol: :lol: 8O
δε σ’αρέσει?:-k