Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

παρακαλω ζηταω απο τους μοδς να μπαναρουν τη κοπελια που ακουει στο nick Hellena και εχει γ***θει στο offtopic σημερα [-X αισχος…μαζεψτε τη

…γουστάρω τν γιούγκι.έχω και αφίσα του.παίζω ακόμη γιούγκι.έπαιζα και στο ds.έχω και φωτογραφίες του στο πισί.όχι τν τρύπα γιούγκι ομως

Η μόνη φορά στη ζωή μου που έχω φερθεί σαν χαζογκόμενα σε συναυλία, ήταν τώρα στους anaal nathrakh. Είχα πετύχει τον Mick Kenney απ’έξω και με είχε πιάσει μία απίστευτη λογοδιάρροια, και παρόλο που τον θάμπωνα για αρκετή ώρα με την λαμπερή προσωπικότητά μου, παραδόξως δεν μου πρότεινε να με πάρει μαζί του στο Birmingham και να με παντρευτεί.

Guinevere ούτε εμένα είναι το στυλ μου ο τύπος, αλλά η τελευταία φωτογραφία ήταν :respect:8)

1. πολλά respect εδώ.

M. Shadows

μιλαμε ερωτευτηκα!!! :roll:

πολύ ντούκι :stuck_out_tongue: ωραίο χαμόγελο πάντως

θα το εβαζα στο τοπ μοντελ κ ετς αλλα θα θαφτει απο ξεκωλα…οποτε
…απλα…παντα στηριζουμε camel active…γιατι εχει τις πιο επιτυχημενες επιλογες μοντελων…δεν εχει πεσει στα χερια μου περιοδικο με διαφημηση camel ρουχα-ρολογια κ οτιδηποτε που να εχει ασχημο!!!

Τωρα ευχαριστουμε την camel για αλλη μια φορα με το ωραιοτατο ιντερακτιβ σαιτ οπου διαλεγεις μοντελο,αφηνεις το ποντικι στα ποδια απο το μικρο ανθρωπακι στα πλαγια…και το μοντελο γδυνεται…

φετος,δινουμε βαση στο 3 και το 8!!!8)

3

8

1)http://www.camelactive.de/
2)collection
3)επιλογη!

Πάρτε και μια αντρική άποψη από εμένα :stuck_out_tongue:

μηηηπως αντι για τον πρωτο ηθελες να βαλεις ed harris (:naughty:) και εκανες λαθος???χααχαχααχαχχχααχ ο “κυβερνητης” στο θρεντ#-o!!!

την τελευταια βγαλτην:p!!!γιατι οι αντιδρασεις ειναι…

:smiley:

8O

:?

H αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήμουν κι εγώ και μετά σκέφτηκα…“wtf?τι φοράει?”

αυτο ειδικα το αγορι το παντρευομαι.-

να προσθεσω^^^^

εδιτ…δεν ειναι ο ιδιος μαλλον ε???κανα ονομα ρε…τελος παντων…δεν μας χαλασε!!

Εγώ μπορώ να παντρευτώ τον πρώτο?ματάκια

Παρτον εσυ πρωτα να τον χαρεις κ μετα ερχεται κ η δικη μας σειρα. Τοση ομορφια σε εναν ανθρωπο μαζεμενη πια?

ωραία φωτογραφία :oops:

ετσι γιατί είναι respect

ετσι πως με κοιταει πιστευω πως θα αρχισει να μου μιλαει στα βλαχικα.

:lol::lol::lol::lol: