Πιο όμορφος ηθοποιός/τραγουδιστής?

Το καινούριο μου άλλο μου μισό. ;_; θαύμα της φύσης και φυσικά ασιάτης

και επειδή κάθε φορά το γούστο μου λογοκρίνεται παρακαλώ πολύ πριν κράξετε αναφέρεται 1 ΜΟΝΟ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

όντως, δε βλέπω κάτι τρανταχτά άσχημο πάνω του.
συμπαθητικό κοριτσάκι.

Πέθανα με το spoiler :lol:

μα αυτή είναι η ομορφιά.είτε γκόμενες είτε άντρες τα idols είναι πάντα υπέροχα.κόλλα 5

φυγιαποδω ρε μετενσαρκωση της στρεηκατ να πουμε

αν δεν σας αρέσει θέλω επιχειρήματα.και όχι ότι μοιάζει με γκόμενα…δεν μπορείτε να βρείτε γιατί είναι perfect being ρε κομπλεξάρες.

[SPOILER]
:p[/SPOILER]

βασικά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι τα idols, αλλά υποθέτω ότι είναι μια προσπάθεια δημιουργίας υβρίδιου γκόμενας και άντρα, απλά στη δημιουργία βγήκε περισσότερο γκόμενα. :stuck_out_tongue:

κοίτα κοίτα.ένα μάτσο από idols σου έριξαν μούτζα.και στους από πάνω σου.

many many girls. 8)

guinevere ποσταρε λιγο μεγαλυτερη την αλλη φορα ρε, πλιζ, γτ αυτη δεν φαινεται

Βασικά δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σας, οκ λίγο μεγαλύτερο βυζί και είναι μπόμπα η γκόμενα. o wait.

α και μόλις με πήραν τηλ. από Υεμένη να μαζέψω μια γιγαντοαφίσα με κινέζους γιατί εμποδίζει λέει, ξέρει κανείς τίποτα?

κάτσε μισό να βρω μεγαλύτερη με κωλοδάχτυλα

Yποτιμάς το γυναικείο φύλο.

αυτή τη φορά ποσταρέ την στο πιο όμορφη ηθοποιός/τραγουδίστρια…:p:p:p:p

με εχετε κραξει για Robb Flynn αλλα i defy!

Μarriana me σου αναγνωρίζω διπλωματική κίνηση.Μετά απ’τον σύλλογο μυγοφτυμάτων απο πάνω ο flynn φαντάζει όαση.Παρ’όλα αυτά δηλώνω ερωτευμένη με τον δημοσιογράφο.

καλα…επειδη ειδα τα “idols” + πατησα το βιδεο και επαθα ΣΟΚ(το δημοσιογραφο λεει!!χαχαχαχαχααχ:p)…αισθανομαι την αναγκη να βαλω κατι να καλμαρει το ματι!!!

[SPOILER][/SPOILER]

Omg ποιός είναι αυτός με την φάτσα κωλόπαιδου; :naughty:

O πρώτος με κοντό μαλλί θα ήταν πολύ καλύτερος,ο δεύτερος στην δεύτερη φωτό νιώθω ότι του έχει βγει ο ώμος(?).Ωραίος παρ αυτα!

και αυτός δλδ γιατί να μην είναι gay.