Με απογοητεύετε κορίτσια.
Αλλά θα σας συγχωρήσω αν ποστάρετε κανά καλό. Δεν είναι και πολλά.
:eek: :vibrate: :vibrate:
sawyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!αυτός είναι άντρας!!!εύγε defix!
Πάρτε και κάποιες από μένα…
Αλόηηηηηη παράτα το φλώρο γιατρό και γύρνα στον τζέιμς!!είναι πιο ωραίος βρεγμένος!!!χιχι!
Στη δευτερη φωτο,χλεπα ειν αυτο που του κρεμεται ε?
ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΤΗ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ΔΕΙΤΕ ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΠΟΣ ΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ
Ναι, η αλήθεια είναι ότι έκανα λίγο τα στραβά μάτια
Αλλά δεν προσπάθησα πολύ γιατί το γύρω γύρω είναι γεθιτθνν οιθςρη ν οετηιθ ν… λιποθυμώ.
Μλκ γαμάει!!!
Τρελή αντίθεση
Ελπιζω στη λιστα των τριων να περιεχεις και εμενα γιατι αλλιως θα σφαχτουμε… :lol:
Για το γουστο μου στους αντρες μου λες μπραβο?Εγω το εκανα για να σας ευχαριστησω και εσεις με βγαλατε ντιντι…Δεν παιζω αλλο… [-X
Αυτη την photo που ποσταρε η nephelie την εχω δει και σε λεωφορειο στη Καλαματα.Ετσι καταλαβα οτι αρεσει γιατι ολες οι κοπελες κοιταν σα χαζες οταν περναει απο μπροστα τους το λεωφορειο…
ΚΑΙ 'ΓΩ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ!!!:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
φυσικά και δε φοράμε σαγιονάρα8)
αυτό το Τζουντ Λο είναι όμορφο,όχι σαν αυτόν τον μπακάλη που έβαζες πριν
ο Τζουντ Λο ειναι θεος ρε!! Οταν ειχα δει τον αλφι τον ειχα ερωτευτει… :καρδουλες:
Επίσης λατρεύω λατρεύω λατρεύω Γαρδέλη. Το λέω και κοροιδέψτε με. Σκασίλα μου.
Come with me για να την βρεις και ετσι,cult Φενια?
“Come with me για να τη βρεις,
Αν γλεντήσουμε together,
η ανάμνηση απ’την Greece,
θα σου μείνει για forever.”
:roll:
Θα προκοψεις εσυ…
ο Γαρδελης ειναι ιδιος με εναν φιλο, αμα θελει καμια κονε να μου πει.
:lol: :lol: Καλό είναι αυτό ρε συ!Αναγνωρίζεις το ωραίο και δεν τον λες γκέι ή άσχημο πχ!
Ναι,είναι από διαφήμιση!αααχχχ…κι εγώ σε λεωφορείο την είχα δει κι είχα κολλήσει στο τζάμι!!8O
ο γιος του ειναι στο σχολειο μας!!1
Ρε ζηλεια, κακια, μισος, φθονος γαμωτο.
Κι εμενανε με αρεσει ο Γαρδελης. Τον εχω δει και σε συνεντευξεις κι ειναι τοσο χαμηλων τονων και γλυκος.:oops: