Ηθοποιάρα
Για ωραίος άνδρα δε μπορώ να πώ, είναι και το gay detector κάπου εδω γύρω:-s
Ηθοποιάρα
Για ωραίος άνδρα δε μπορώ να πώ, είναι και το gay detector κάπου εδω γύρω:-s
68 χρονωνε ειναι ο Πατσινος. Κατερινακι, με πικρανες.
Ειναι θεουλης.-
Κανονισε να παθει και τιποτα και ειναι και ηθοποιαρα.
!!
Σβησε το ποστ ΤΩΡΑ.
Λοιπον, μιας που πιασαμε τους μπαρμπαδες:p , οριστε ενας γοητευτικος και απιστευτα γλυκος 60αρης.Steve Martin ρε!
τσου…τσου…τσου…κακιες…
Τον αγαπώ.
Δέχτσα είσαι θεά ε. Έχεις εξασφαλίσει μία θέση στον παράδεισο.
Ο άνθρωπος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. Μορφάρα.
Είναι ο σύζυγός μου ρε γαμώτο. Τώρα έβλεπα την 25η ώρα.
Παίζει αυτός ο άντρας να είναι ό,τι πιο ωραίο υπάρχει ε. Οκ μαζί με τον Τζόνι Ντεπ.
Και πσιτ, πρόσεξε. Είναι και γαμώ τους ηθοποιούς α. Δε μας αρέσουν τα ανεγκέφαλα, βλέπε πρωταγωνιστής του Πρίζον Μπρέικ. Όμορφος αλλά θαρρώ ότι θα τον ακούσω να φωνάζει “μου φάγαν το μπιφτέκι μου” σαν τον βλέπω.
Ηθοποιαρα ο Νορτον αλλα οχι ομορφος. Μου βγαζει κατι το ομορφα παρανοικο ωσαν τον Νικολσον οταν τον βλεπω. Αυτο.
Ο Νόρτον δεν έχει “εξωτερική ομορφιά”, αλλά έχει στυλ.Ακόμα και το ίφριτ θα άφηνε τον Μέιναρντ πιστεύω γι αυτό το στυλ.
Τίποτα σε πιο νεαρό δεν έχει ??Πήξαμε στους μεγάλους!!!
Ε!και το εγχώριο προιόν καλό είναι …Καραμίχος(όχι όμως με φλώρικο ντύσιμο),Παπαχρόνης…
Ειδικά ο 2ος έχει ΤΟ στυλ!
¶κουσα ότι ο πρωταγωνιστής του πρίζον μπρέικ είναι ντιγκιντάνγας. Φάτε τα. Για να μη λέτε ότι τον ζηλεύουμε.
Οπότε έχουμε:
Ντιλίτ εδώ.
Και ρισπέκτ εδώ.
Ρε Δέχτσα, σ’ έχω μες στην καρδιά μου, σ’ έχω! Τι απίστευτη ηθοποιάρα είναι ο Νόρτον! Δεν είναι σούπερ κούκλος, αλλά το στυλ του είναι ΟΛΑ τα λεφτά!..:roll:
Αυτον δεν θα τον βγαλουμε γιατι δεν ειναι.
Θεός:D
Ισχύει. Δεν γίνεται να έχεις παίξει στο die hard και να είσαι γκει. Είναι άτοπο.
Εγω το πατησα :lol: