ΧΑΧΑΧΑ! Έλεος! Και σας αρέσει αυτός τώρα? Ειδικά όποια έχει δει την Ελληνική παρωδία με τους 300 δε νομίζω ότι γίνεται να της αρέσει τώρα!
Αυτο ακριβως, ο τυπος θα πρεπει να εκανε πολυ δυσφημιση στον εαυτο του με αυτον τον ρολο!#-o
Αχαχαχα αυτόν θέλουμε όλες να τον βαρέσουμε!
Απογοήτευση. Δεν υπάρχει πιο ωραίο παλικάρι από αυτό που δουλεύει στην Ερμού.
Gay.
Δεν ξέρω, μπορεί. Πάντως είχανε μαζευτεί καμιά δεκαριά (κοπέλες) γύρω του.
Απο ηθοποιους Johny Depp (τι πρωτοτυπη) και απο τραγουδιστες Layne Staley και ολοι οι αλλοι ερχονται τελευταιοι και καταιδρωμενοι.
προσπάθησε να φανταστείς τι θα σκεφτότανε όταν αποφάσιζε να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα…να’χει κάτι να κουνάει τους καρπούς του με χάρη,να ανεμίζει ανάμεσα στα αρώματα.
γκέη.
O Daniel Day Lewis. Πόσο πιο γοητευτικός, πόσο πιο ηθοποιάρα!
Ακόμα και σε αυτές τις φωτο:
Τhere will be blood ρε γαμώτο!!!
Ηθοποιάρα ναι συμφωνω αλλα όχι και να μπει στους πιο ομορφους ρε συ! Χάλια ειναι στη μαπα.
Δεχτερ εχουμε εκ διαμετρου αντιθετα γουστα. Μεχρι στιγμης μονο στον Τζονι εχουμε συμφωνησει.
O Bale σας αρεσει ή ειστε τερμα κακογουστες?Στο “τελευταιο τρενο για τη Γιουμα” ηταν και τρου και μπρουταλ καουμποης
Christian Bale = Ύψιστος! (Το Therion με συγκινεί βαθύτατα!.. ). Ηθοποιός με εκπληκτικό ταλέντο. Θα δω την ταινία σύντομα!
Ενώ με μένα φανταστική Σόφι? :roll:
Αυτό που πόσταρε το θεριό νομίζω καλό πραμα είναι αν και μου φέρνει λιγο σε τομ κρουζ, ο οποίος δεν μ αρέσει (εκτός απο ελάχιστες σκηνές).
εδιτ:
εδώ ειναι αηδία πουχου [-X
Μμμμμ με τον τρόπο που το έθεσε η δεχτερ έχει ένα δικιο!
Παντως τέτοια μάτια/βλέμμα, κανείς…
Όξω ρε! Κούκλος είναι.
Σταμάτα εσύ, μονοδιάστατο πλάσμα.
Ναι ρε Λενα γαμω!Πατσινος ρε!
Φενια εισαι κακογουστη και βλαχοπουλα.Ο Μπεηλ ειναι πολυ κακος και αναφτρας στη φωτο που ποσταρα.Απλα δεν εχει πλυθει.
Πω, αυτή η θέριον είναι πολύ λυσάρα. Βρες κανά παλικάρι και ξεκόλα ματιαμ
Ο γιατρός είναι respect!!Mιλάμε για γοητεία!!μπράβο που τον έβαλες!!!
Δε μας νοιάζουν τα σπόιλερ!!!Προσκυνάααααααααααααααααααααααωωωωωωωωωωωωωω!!!
Έπαιξε και στο λοστ!!!Πανέμορφος!!!
:respect:
Joseph Fiennes(τον ξαναειδα σημερα και οκ):
στην τελευταία είναι σαν πηθίκι.