Αμάν αυτός ο Σόγιερ,μας έχει καταστρέψει ο αλήτης.
Τα αυτια πιανουν νοβα.
Τυχερός είναι. Δεν πληρώνει και βλέπει και μπάλα. :razz:
Πες ταααα!Κανείς δεν εκτιμάει την αξία του![-X
@Ράνια, μπορεί να μη σου άρεσε ο θεός Κρίστοφερ, αλλά σε υποστηρίζω και λέω ότι ο γιατρός είναι σταθερή αξία!Πολύ γοητευτικός!
@Chili,χίλιες φορές μπράβο!!! ο Josh είναι :respect: στη διαφήμιση, όπως και σε όλο το videακι…:oops:
Όπως και ο Milo Ventimiglia!! (και ο isaac φυσικά αλλά τον φάγανεεε )
Μη κοιτάς τις άλλες,γουστάρουν κατά βάθος αλλά ντρέπονται να το παραδεχτούν.
Σόφι είσαι πλαστογράφος και παραχαράκτης αλλά τέλος πάντων
Ράνια εννοείται ΡΙΣΠΕΚΤ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ στον Dr House ε!!! Τον έχω ξαναποστάρει άλλωστε :D:oops: Καρδούλες!
Πφ. Ναι ρε. Νεκροφιλία όλες σας.
Τράβα θαύμασε τον κώλο της Κωλέτσα και μη μιλάς πολύ ε! Εδώ εκτιμάμε την ομορφιά και τη γοητεία
Δες το ποστ μου ρε. Εγω είμαι ιντελέκτσουαλ. Και τον κώλο της να κοίταγα (που δεν αρνούμαι βέβαια οτί το κάνω), το ότι είσαι νεκρόφιλη δεν αλλάζει 8)
ΓΟΗΤΕΙΑ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ! Δεν ξέρεις τι είναι, αν γοητεύεται μόνο από έναν κωλαρίνο!
O Hugh Laurie είναι γοητευτικός, πώς το λένε. Έχει μάτια γοητευτικά Σου δημιουργεί ένα ενδιαφέρον, πώς να στο εξηγήσω! Δεν έχει απλά έναν αυταπόδεικτο κώλο.
Σοβαρά τώρα ρε παιδιά, θα πηγαίνατε με κάποιον της ηλικίας του όμως? ¶σχετα από εμφάνιση κτλ. Γιατί δεν παίζει ρόλο μόνο αυτό…
Καταρχήν, το “άσχετα από εμφάνιση” είναι άκυρο γιατί αν δε μου άρεσε δε θα το συζητούσαμε Το μόνο με το οποίο είναι σχετικό, είναι η εμφάνιση. Και όχι, δε θα πήγαινα γενικά με κάποιον της ηλικίας του Μόνο με τον συγκεκριμένο :-s:oops:
Θα πήδαγες την Μόνικα Μπελούτσι?
5 χρόνια διαφορά έχει από τον Χάουζ.
Ναι. Αναμφισβητητα οι ανδρες αυτης της ηλικιας αποπνεουν μια διαφορετικη γοητεια πιο ωριμη και ουσιωδες… Εχει εμπειρια, γνωσεις και διαφορετικο λεγειν αν θες. Δεν εχει να δειξει μονο κοιλιακους π.χ. Αυτοι οι ανδρες σε τραβουν με τον εσωτερικο τους κοσμο… ( κολλημενη με Clooney … )
Patrick Dempsey
Grey’s Anatomy rules!
Στην δευτερη φωτογραφια μοιαζει απιστευτα με τον Θανο Πετρελη!
8O όχι…όχι όχι όχι!!!
Θα την αλλάξω!
Αλλά πραγματικά είναι πολύ γοητευτικός!
Orlando Bloom!! :καρδουλες:
=P~=P~=P~=P~
Ξέρω κοπέλες που τους αρέσει ο Ορλάντο Μπλουμ όπως ακριβώς είναι στον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών. Με ξανθό μαλλί και τα λοιπά σύνεργα (μυτερά αυτιά και τα συναφή):?
Λίγο αγαθόφατσα είναι. το θέτω ευγενικά:p