Ήμουν σίγουρη ότι θα λέγατε κάτι για gay κλπ. και ήθελα να βάλω και φωτό χωρίς μακιγιάζ για να σας προλάβω. Οπότε υποχρεωτικά βάζω τώρα μερικές χωρίς μακιγιάζ (εκτός σκηνής). Ερώτηση προς σ’ όλους: Ένας καλλιτέχνης (πάνω στην σκηνή πάντα) εάν φοράει μακιγιάζ είναι gay; Το συζητάω με πολλούς αυτό και άλλοι λένε ναι άλλοι όχι. Εγώ δεν συμφωνώ. Είμαι εξοικειωμένη με την αισθητική του gothic και γι’αυτό δεν μου κάνει εντύπωση. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GAY. Τον έχουν ρωτήσει κιόλας.
Αχχχχχχχχχ !!! Τι πρόσωπο είναι αυτό…σαν ηλιοβασίλεμα (πως τα λέω !!) Μα συγγνώμη δεν είναι αρρενωπό πρόσωπο αυτό; 8O
Κοκαλιάρης κοκαλιάρης αλλά έχει κάτι πλατάρες… μην το ξεχνάμε αυτό.:roll:
Ο κύβος ερρίφθει. ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙΙΙΙΙ. (και είμαι και κατά του γάμου):lol:
Υ.Γ. Κράξτε όσο θέλετε, δεν με πειράζει…πλάκα έχει.
Στο Ράνια το λέω (Ράνια, σου το λέω, δες παραπάνω…:p).
Για τα υπόλοιπα θα διαφωνήσω ευγενικά. Το House M.D. είναι πολύ ωραία σειρά, με φοβερές ατάκες και έναν Hugh Laurie απολαυστικότατο (είναι εκπληκτικός ηθοποιός, στο Black Adder η ερμηνεία του είναι μνημειώδης…).
Δεν μου αρέσει η σειρά (γενικά απεχθάνομαι όλες τις γιατρο-σειρές) και ευτυχώς δεν είμαι σε θέση να κρίνω ποιός είναι ωραίος άντρας (άρα η παρουσία μου και μόνο΄στο θρεντ είναι off topic! :p) αλλά φίλος κιθαρίστας και φανατικός του House μου έχει μεταφέρει κορυφαίο διάλογο από τη σειρά:
O Ηοuse κάθεται με τη flying V και κάποιος του λέει “δεν έρχεσαι να δούμε αυτό αντί αν κάθεσαι εδώ και να μην κάνεις τίποτα;”
Kαι ο house δίνει την κορυφαία απάντηση: “Βγάζω ένα σόλο Van Halen, εσύ αυτό το λες τίποτα;” :lol::lol:8)
Mule και σε σενα μπαν λοιπον. Πες στον φιλο σου να γραφτει στο φορουμ να μεγαλωσει το χαουζικο μετωπο.
In what twisted universe does mastering Eddie Van Halen’s two handed arpegio count as absolutely nothing?!
Ταδε εφη Ντοκτορ Χαουζ.
Και δεν καταλαβα, που ειναι το προβλημα σου με τα κριτηρια μου?
Το πρόβλημα είναι, αγαπητή Ράνια, ότι αν δεις κανένα τυχάρπαστο με Flying V και φάτσα σαν του Τεν Κάτε πριν βγάλει το φρύδι, θα πέσεις τ’ άνάσκελα!.. Αυτό είναι το πρόβλημα! :lol:
Κατά τα άλλα, Mule dear, το House M.D. είναι η λιγότερο “ιατρική” από τις σχετικές σειρές (ER, Grey’s Anatomy κλπ). Come on, think out of the box, απλά η σειρά διαδραματίζεται σε ένα νοσοκομείο, όπου μία ομάδα προσπαθεί πάντα να λύσει ένα mind boggling πρόβλημα και κάθε επεισόδιο είναι 90% ατάκες του διάσημου διαγνωστολόγου!..